73

Анонимен

преди 7 години

За тази работа - толкова пари и за тези пари - толкова работа. Постоянното надлъгване между работник и работодател в България.

72

Анонимен

преди 7 години

Аз сигурно съм много ***!!! Да завърши синът ми университет в Обединеното кралство, да му предлагат работа по 2.6 х.паунда на седмица и той да избере да се върне в България - за да слугува на разни мутрафони за 1000 лева месечно. Да живее в държава в която едни индивиди дето не работят а само крадат ако те пребият - излиза, че сам си си виновен, пък не дай си боже да набиеш някой ром, върху теб ще се стовари цялата държавна машина. Полицията пази бандюгите - ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха х

71

Анонимен

преди 7 години

До 2030 не се знае колко халифа ще се сменят на власт, а от стара Европа няма да има и помен(ще е забранено да се мисли за нея).

70

смешна държава

преди 7 години

България е единствената държава, в която разни люде ходят до външната тоалетна нощем, като си светят с телефони за 2000 лв.Какво да ви кажа - държавата е сбъркана, поколението което идва е сбъркано, някой може ли да каже кои са нормалните в тази държава? - мутрите, крадците и лентяите или малцината останали работещи?

69

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо 10 лв са равни на 200 днешни. Безплатно и качествено образование, здравеопазване, почивки на море. Днешните чорбаджии и капиталисти са алчни некадърници, които избиват собствения си народ. Стига сте ми плюли бай Тошо, човекът отдавна е в гроба, а ми кажете защо сега се провалихте и съсипахте България ?

68

Анонимен

преди 7 години

"И тъй като едва към 2030 година българските заплати ще възлизат на 50% от нивото на европейските..."40 години ще ни отнеме да стигнем 50% от европейските заплати. ***, значи към 2070 година с това темпо ще сме със баш европейски заплати.

67

Анонимен

преди 7 години

Работодателите не ги мислете. Докато сте им работили за жълти стотинки, те сатрупали богатство, с което могат да емигрират и да живеят в охолство там, някъде на спокойно.

66

Прост отговор

преди 7 години

не

65

Анонимен

преди 7 години

Това е добре. Значи за можещите и кадърните ще има работа.

64

Анонимен

преди 7 години

Като не останат българи, турците ще вземат територията на България и ще работят.

63

Анонимен

преди 7 години

До банкера-Пурко 88От къде ги мислите не знам ? Само да плашите хората ! За какво да бягаме да не би в другите страни от ЕС да е невъзможно да има война ? Ами атентатите там ? Помислете малко .

62

Цако Цаков

преди 7 години

Не бе, излезте от ЕС и затворете хората тук да бачкат за по 200 лв както беше при бай Тошо.

61

Анонимен

преди 7 години

В нашата страна с работа нищо не става,работещи бедни.Тук е рай за мафии и мутри.

60

Потенциален емигрант

преди 7 години

Не знам защо, но станах с впечатление, че най-важното е парите за заплата да останат същите. Разликата е единствено в новите работни пчели, които ще работят на същото, но на по-ниска или същата заплата.

59

Анонимен

преди 7 години

До _ 61Забравил си най-важното:4) Правене на деца.

58

Анонимен

преди 7 години

Само "ромите" и мутрите с пари ще са вечни ! Ура !

57

x

преди 7 години

Какво очаквате Бойко и компания ще легнат и тази година на работодателските организации за минималните осигурителни доходи.После режат по медиите че хората емигрирали!!!Вече 26 години е така то не беше Костов,Царя,Доган,Станишев,Бойко всичката тази крадлива пасмина работи за олигарсите,те крадат от нашия труд и най-вече осигуровки,колко работодатели има в затвора за укриване на осигуровки??????????/

56

банкера-Пурко

преди 7 години

България в най скоро време ще фалира и валутата ще бъде обезценена 50 до 500 пъти. Бизнесите изнемогват междуфирмената задлъжнлост е милиарди Колектори са задушили всичко Банките рекетират с лихви каквито не съществуват в света.Пенсионната система е в колапс.Здравната ,образователната общините са фалирали.Дълговете са невъзможни за обслужване.В България предстои страшна катастрофа.Събирайте си багажа и се изнасяйте.В Европа иде Война.

55

Карапелитов

преди 7 години

Рядко се вижда старание дори от самите собствениците да се предлага качествен продукт. Всички действат на принципа карай да върви. Половината български стоки в магазините са с такова качество че ако някой си купи веднъж , повече не повтаря. Чак се чудя се тези дето ги правят дали пробват собствената си продукция за какво става.

54

make

преди 7 години

я те за тва станах домашен алкохолик щот ного плащаха кат инженер за мако да пукнем от глад наздраве