143

Анонимен

преди 8 години

БорисОF,ако искаше да спечелиш трябваше твоите хора от ГЕРБ в парламента да гласуват намаляването на партийните субсидии на 0,80 цента,както е в богата Германия,а не да вземате по 11 лв.на глас,както е в най-бедната страна в ЕС-България,трябваше да дадеш и на други хора общшествени поръчки за милиони,а не само на приближени на ГЕРБ,трябваше да накажеш Йорданка Фъндъкова за гафа със спирките,защото тя е отговорна,да бяхте отменили рекета на монополите,милионите за реклама на Лили и Кунева и т.н.

142

Анонимен

преди 8 години

Каква е разликата между Бойко и Ердоган !?

141

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме, че ББ е подкрепян отзад от Сокола.

140

селяндур

преди 8 години

"Считам, че ако ние загубим тези избори, трябва да попитаме хората наново кой иска да ги управлява и това трябва да стане незабавно." Това изказване в нормалните държави щеше да му коства мястото на момента.... НЕ МОЖЕ да обвързваш изборите за президент с това,кой спи в парламента и още повече,да изнудваш българския народ,че ако не гласува за теб ще дестабилизираш държавата с предсрочни избори! Та вие още нямате кандидат,но вече плашите хората,че ще страдат ако не гласуват за вас......

139

ВОТ

преди 8 години

Да преброим на кого ТРОЛОВЕТЕ са повечеАТАКА+БСП -

138

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е как може да се нарече ТВЪРД един обикновен страхливец и нагаждач, който си мени мнението по 25 пъти на ден, а понякога и по-често.

137

Анонимен

преди 8 години

До 176Жалък жалък опит на недъгав червен ***. Едно не ми е много ясно Нинова на какво се надява по-точно? Хайде вие които сте на щат да пишете в нейна полза сте ясни, вие за друго явно не ставате.

136

Анонимен

преди 8 години

А Герб от какво из измират? Мишо Бирата от какво умря? И доста други.

135

Данъкоплатец

преди 8 години

Партии като ДПС,БСП,Атака трябва да се закрият!С всяка друга партия България може само да спечели

134

Избирател

преди 8 години

Какво пък толкова? Ако се махне Борисов, ще сложим Стоичков за премиер! Винаги имаме ход, нЕма защо да ни плашите!

133

Анонимен

преди 8 години

Аз тоз Радев като го слушам си мисля, че тоз човек си живее в някакъв него ви свят...

132

Анонимен

преди 8 години

Радев няма шанс и основната причина, че е издигнат от една умряла партия чийто електорат измира ежедневно от естествена смърт.Не знам на какво се радвате.

131

BG

преди 8 години

Само от коментиращите тука става ясно защо България е най бедната държава в ЕС.

130

предложение

преди 8 години

Който НЕ иска в правителството министрите на здравеопазването, вътрешните и външните работи и на отбраната, да гласува за Радев. Това е единствения шанс. Иначе в името на властта пак ще се споразумеят, нищо няма да се промени. Ако сте пък доволни от тези министри подкрепяйте ГЕРБ, т.е. Борисов. Бойко само им се кани, но ако спечели няма да ги махне. Само предизборно увърта....

129

Кой

преди 8 години

Кой да е премиер, ако не е Борисов?Да, Томислав Дончев също става.

128

Анонимен

преди 8 години

Генерал Борисов, с колко чувала с бюлетини ще си подсилите "електоралната подкрепа" този път?

127

Анонимен

преди 8 години

Абе като гледам тука пишещите, че след Борисов щял да идва някакъв уникален месия, алеле, олеле. Ше се из-по-на-по-кендз-ате както винаги досега. Знаеме го.

126

Патриот-реформатор

преди 8 години

Мдааа Дааааа....НАКАЗАТЕЛНИЯТ ВОТ СЕ ПЕЧЕ ... и колкото повече се мърда, толкова повече се набива клина!!!! Помните ли предишнште избори. Патриотите, реформаторите, АБВ влезнаха в парламента щото бяха против Герп и излъгаха избирателя.... нооо сега ще се наказваме!!!!!

125

Анонимен

преди 8 години

Радев е един нашенски Ал Бънди, ***.Много кураж има Борисов, никой досега не е бил смел като него.Но народ който изпраща в европарламента хора като Бареков е обречен от собственото си слабоумие.

124

Анонимен

преди 8 години

с теб вече е приключено въпрос на време да те изхвърлим на *** и не само теб и останалата *** 240 на брои