91

Анонимен

преди 8 години

Правителствени, казионни рокери... смееех! Е това само в съветската страна го има, че и някакви празни атакистки кратуни им носили цветя... смеееех!!!!

90

me

преди 8 години

Изобщо не мога да разбера драмата около рокерите. Идват на посещение, ок, да идват. Защо някой трябва да ги посреща с хляб и сол, а друг с бухалки и ритници? Не може ли просто да си минат през страната, да си посетят каквото са си наумили и да си ходят по живо по здраво без медиите да ни занимават с всяка тяхна стъпка? И защо не са ги пуснали в катедралата, това не е много редно. Те са хора като всички други, имат право да влязат и да се поклонят пред иконите.

89

Антикомунист

преди 8 години

Комунистическите изчадия и предатели на България и ду...*** ще им дадат.

88

дека данс

преди 8 години

И дансаджийските палячовци бяха там. Снимаха с камери. Предимно проамериканската агитка. Явно търсеха там терористи.

87

Анонимен

преди 8 години

Абе каква медия сте как може толкова необективно да представяте нещата Нощните вълци, прославящи режима на Путин... Какви са тези глупости, хората нямаха и дума за Путин, те казаха ние не сме политици, не ни занимавайте

86

Анонимен

преди 8 години

Хаха, а пък Джон Лоутън пак откри Джулай Морнинг! С песни. . Защото англичаните са джентълмени и разбират от музика, а.на руснаците им дай само мускули да показват и да се перчат, а какво креативно са създали в последно време, че светът да ги запомни? Само войни и напрежение. Как само звучи - вълци, олеле... :(

85

Анонимен

преди 8 години

109, напротив, бях облечени в някаква нова марка руски спортни дрехи. Не е ли това чудесна реклама за тяхната икономика.

84

Анонимен

преди 8 години

Значи сме ОК в "независима" България да има чужди военни бази и да се пълним с имигранти, а няколко човека на мотори са голям проблем. Браво, мозъците са ви промити качествено!

83

ист

преди 8 години

Представям си Сидеровичь на японски мотор като рокер, с маса на главата за сигурност.Явно сега е решил да чисти рокерските мотори, вместо паметници.

82

Анонимен

преди 8 години

aдминa гони ip-та като попадия просяци на задушница :)

81

Анонимен

преди 8 години

Пропагандата е яка. В България има незаконни американски военни бази с оръжия и войници, но проблема са ни няколко човека на мотори, които видиш ли лично Путин бил пратил! Ще ни завладеят, крийте се!

80

Цецо

преди 8 години

Не знам защо се обръща внимание на някакви си рокери, сума ти статии се изписаха за тях?!? Нека си карат, журналистите да пишат само ако направят някой зулум или пък нарушат правилата, а не да ги следят непрекъснато!

79

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Пукайте гуми и чупете фарове... - те знаят защо...

78

барабар Роско с мъже

преди 8 години

Като разбрал за "Нощните вълци", и Роската решил да си направи мотоклуб. С участници от гейпарада.

77

Анонимен

преди 8 години

До ела те пакТова посещение на товите любимци ме накара да се замисля за ролята на Русия спрямо България и заключенията ми не са много позитивни.

76

Анонимен

преди 8 години

Една нова руска окупация на България,това ще е нейният край.Но,сигурно за това *** налива толкова пари в БГ-то.Все още не е изгубил надежда.А посрещачите на тези *** са национални предатели!!!

75

Не журналист

преди 8 години

По какъв начин Нощните вълци прославят режима на Путин? По папагалска статия няма. Май ще трябва да спра да ви чета

74

До 100

преди 8 години

Смешкооо,американските рокери,както ги наричаш ти си имат име на мото клубовете и самият факт,че не знаеш нищо по повод това което си казал е достатъчно да звучиш глупаво,тъй като не си грам запознат!

73

Stoedin

преди 8 години

Пълна пародия са тези нощни вълци.

72

Анонимен

преди 8 години

Отбиха ли се до Пазарджишкия на свиждане на бай Иван Евстатиев