202

i'm

преди 8 години

Не знам дали разпадането на ЕС е неизбежно, но разпадането на Великобритания ми изглежда доста по-вероятно, отколкото разпадането на ЕС!

201

Шоп

преди 8 години

Е, какво, искаш кауфландите и болите да станат берьозки ли?

200

Odysseus

преди 8 години

Не знаех че в правосъдието ни има руснаци...а иначе за нефта да те питам теб лично: Откъде смяташ да доставяш нефт за България, че да ни излиза по-евтин от руският?---------------------Петрол може да дойде отвсякъде , по сложно е с природния газ А правосъдната ни система е сталинска но е сложничко за обяснение . Между другото Лукоил май ще продава рафинерията и ще е интересно кой ще я купи Те преструктурират бизнеса си защото са в дълбока криза

199

Анонимен

преди 8 години

България е нацвъкана с толкова много Кауфланди и Били че през тях изтича много повече пара на запад от колкото през рафинерията.

198

Odysseus

преди 8 години

251 Едно към десет това ни е дисабланаса в търговията с Русия 700 млн към 7 млрд Храним пенсионерите на Путин Защото руският бюджет се пълни най-много от 30% такса експортна за износ на петрол и петролни продукти . И само ако успеем да диверсифицираме доставките и разбира се ако вдигнем износа към тях можем да променим сегашния ни дисбалансС Америка салдото ни е положително, повече изнасяме отколкото внасяме

197

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо, Не знаех че в правосъдието ни има руснаци...а иначе за нефта да те питам теб лично: Откъде смяташ да доставяш нефт за България, че да ни излиза по-евтин от руският?

196

ХЕНРИ ФОРД

преди 8 години

"АКО УБИЕМ 100 ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ЕВРЕИ, НА СВЕТА ЩЕ СЕ ВЪЗЦАРИ ДЪЛГОВЕЧЕН МИР"

195

Анонимен

преди 8 години

ЕС трябваше да започне да се реконструира още през 2010. УК блъфираше за брекзита за да тласне брюкселските зелки, но те не направиха дори и стъпка в тази посока, а си продължиха по старому с ценностите, инреграцията и прочие. Блъфа на ингилизите обаче стана реалност и си го вкараха. За последните две години Борис Джонсън говореше предимно за реформи в ЕС и по-малко за изход. Но по-скоро Великобритания ще се разпадне, а в Брюксел да се размърдат, че положението излиза от контрол.

194

Odysseus

преди 8 години

247 Не се оплитаме , да партньори сме , но капитала се държи от вашите хора , правосъдната система също , за това сме и на опашката на Европа

193

Анонимен

преди 8 години

В ЕС парите,които плащат данъкоплатците отиват не за благото на хората,а да пълнят джобовете на някои "богопомазани".Напр.вместо да се излеят пари в здравеопазването, спретват си някакви неправителств.организации/НПО/ и си разпределят луди пари за опазване на блатни кокичета,за бръмбари по палмите и куп още глупости...

192

Odysseus

преди 8 години

242 Значи не вярваш във Възкресението Христово , ти езичник ли си или безбожник щом като не си християнин.

191

адолф хитлер

преди 8 години

До Анонимен 239Ти чак сега ли рзбра, че шорошите и болшевиките клатят Европа. За какво ги гонихме и избивахме.

190

Анонимен

преди 8 години

до 241 Одисейчоооо..именнно деее...партньори сме на НАТО, но сме били под ртуски ботуш. Така казвате вие, соро.сите. Нещо взехте да се оплитате в простотиите си, а?

189

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus - ОДИ сосай хретин

188

До Одисей

преди 8 години

Одисей е убеден тулкофил-ердоганист ,дори не е българин ,нищо ,че знае езика .Тук е за да се грижи за интереса на любимата му Турция.

187

Анонимен

преди 8 години

до 235Абе, младеж ти вникваш ли в думите ми? Самият Олигофренналиев каза , че Англия ако излезе от ЕС ще има война. Как си го превеждаш това?

186

юбералес

преди 8 години

Моля *** да си седят в краваристан а болшевиките в *** и да престанат да се занимават с европейските въпроси. Все пак те са за европейците. А ако евреин ти казва какво ще се случи..........означава, че ще стане точно обратното.

185

Odysseus

преди 8 години

233 Да за разстрела знам, това го можете първо враговете после и сред своите редици срещу враговете с партийни билети. Ние не сме ничий васал , ние сме лоялни партньори в НАТО и ЕС Прави разлика

184

???

преди 8 години

Хаосът по финансовите пазари! Ей от това тръгва цялото зло - алчност и виртуални пари, дето ни можеш да ги пипнеш, ни да ги помиришеш! И хубават идея на ЕС се е изродила в служба на финансовите пазари и корпорациите.

183

чукча

преди 8 години

То пък Германия и Обединеното Кралство в един икономически съюз си беше направо извращение.Добре че Германия е окупирана със стотици бази на САЩ че иначе отдавна немци и англичани нямаше да са заедно и в НАТО.