96

111

преди 8 години

За прословутата годишна карта: малко мисъл вложете, за какво ми е карта, за цялата година, пътувам с градския само сутрин (наистина мисля, че трафика за всеки сам в кола ще стане убийствен), само в работни днита за какво ми е тази годишна карта? Да не говорим, че в столицата, всеки ден, идват по болници хиляди хора от другите градове, и те ползват билетчета, и след седмица- две си тръгват, та за тях за какво им е карта? Наистина помислете, не гледайте само от собствената си камбанария

95

Анонимен

преди 8 години

Ще стане като с винетките , много шум и накрая нищо.......

94

Marie Claire

преди 8 години

Имам кола, но ползвам градски транспорт поради няколко причини. Макар че сменям метро и автобус (с климатик, от късметлиите съм) до работа всеки ден, с колата е по-бързо, разбира се, но все още не е по-евтино (вкл. и амортизация). Драги ми Смехурко, вдигнеш ли ти картата за всички линии след една година, ще ти пращам само поздрави, но пари повече - НЕ. Ничие търпение не е безгранично, но нечия тъпота може да бъде.

93

111

преди 8 години

До Валето: Ок де живей си във Венеция, темата е за София, така че не те касае! Така, сега няколко върпоса до Кметицата: 1) Сега, монтажа на една спирка, колко ще е над реланата цента, може би 5-6 пъти? (ще има повече пари от скъпите билетчета) Нормално ли е билета, за 1-2 спирки, да е на цената на билет за цялата линия? Мисля, че повечето хора пътуваха с талончета (вкл и аз), защо не излезе статистика за тази част от пътуващите? (талончетата поскъпнаха).

92

Анонимен

преди 8 години

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ. ДЕТЕТО СЕ РОДИ, НЯМА ДА ГО ИЗХВЪРЛЯМЕ С ВОДАТА Я.Пейте си онази песничка "И няма връщане назад...", много е хубава.

91

Браво,пишманПрофесор

преди 8 години

До ПрофесорТи да не си бай Митре Хаджиниколов от УНСС?Неговата интелигентност е на твоето ниво. Само дето не плюе комунистите, а цоца от тях. Без тях щеше да продава семки на централна гара.

90

Анонимен

преди 8 години

Като е свестна да ходи да си преподава или да се застреля, едно от двете!!!

89

Анонимен

преди 8 години

Ами мнозинството си плащат, гербарчета мили, плащат и се радват на милата Фандъкова и на ББ.

88

добр'утро

преди 8 години

До Работещ: - българите плащат около 50% данъци.добре ли спахте? С повече от 40 год трудов стаж винаги са ми вземали 50% от заплатата за данъци, такси и осигуровки. А?

87

Дон Софияндо

преди 8 години

Който перфорира днес билет в столичния градски транспорт е СТАЧКОИЗМЕННИК и ПРЕДАТЕЛ.На такива да се забрани да живеят в София!

86

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига сте плюли жената. Учил съм при нея преди повече от 10 години и по-свестен човек не съм виждал. Тя е само една пионка. Крадците трябва да ги *** а не пионките.

85

Анонимен

преди 8 години

Вижте колко е трудно на шофьорите да връщат по 40 ст. За да ги улеснят, ще стане билетчето 2 лв. Бързо, лесно, няма да се бавят.

84

Професор

преди 8 години

На месец дават по 200 или 300 лв. за цигари но 300 лв.за една година за транспорт не щат. Комунисти прости.

83

Анонимен

преди 8 години

88 - В Германия само данък общ доход е до 36 %. Осигуровките отделно.

82

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА ! - "100 ГОДИНИ БАТ БОЙКО ДА ВИ УПРАВЛЯВА ДАНО !"Чул те Господ! Дай Боже! Амин!

81

бай Петко

преди 8 години

Драги софиянци, ами то скоро ще има лесно. Недейте ходи за гъби по време на избори а против тия дето сега роптаете и няма да ги имаааа... Дали знаете поговорката...пееш ли си Пенке ле, кой ли те слуша...Гърлата да си скъсате под прозорците на Фандъкова нищо няма да стане, ако дружно не изметете тези самозабравили се т.н. управници. Ако щете, иначе ща плащате като попове. Май наистина стана ...всяко чудо за три дни, най-голямото за 4 !

80

гогич

преди 8 години

До Анонимен 69Сравненията са си много уместни даже - цената на билета в София като % от средния доход за София е по-ниска от цената на билета във Виена например спрямо средния доход там. Ама за някои хора 1кг слама все още тежи повеюе от 1кг желязо :))

79

Анонимен

преди 8 години

вдигнете тия глави стига се държахте като слуги и роби..кой каквото ви каже все търпите..оставихме ги да се самозабравят,те работят за нас,а не ние за тях СТИГА

78

Работещ

преди 8 години

До гогичЩом твърдите, че данъците в България са малки, тогава вие не плащате редовни данъци. Само по фиш удръжките са 25 %. Като сложите всякакви такси и други данъци, българите плащат около 50% данъци.

77

Анонимен

преди 8 години

До Марти - Да изметем Фандъкова и целият продажен общински съвет...айде, заеми се!