34

Капитан България

преди 8 години

Главорези чесват убийствата над жени и деца.

33

Анонимен

преди 8 години

До ЗА 23..ХА,ХА,ХААА Нали ,,не ни нападнали ,,Да те ..ба в *** . Ем се хвалиш че не ни нападнали, ем се радваш че ни нападнали в гръб .*** . Нали за това говорим че ,,турчин ,,векове е означавало ,,гадняр ,*** ,в гръб,,Аман от и.д.ио.ти.Сам си плю в устата ,че са ни нападнали в гръб ,при подписан договор .Гадняри ,какво да очаква човек ?

32

Смях

преди 8 години

До Гурбетчия Ако искаш още едно линкче от ТУБАТА как суперсъвремения ТЮРКСКИ аскер се отправя при а.ах да дири девствинци :))))) Кюрдите си знаят работата и ТЮРКИТЕ хвърчат така че нямат събиране :)))))Аз толкова добре летящ аскер за първи път виждам :)))))

31

Ешек Сики

преди 8 години

Българи. Представете си, че БНТ има канал Бнт News и ви показва друга гледна точка на събитията. Ами БНТ WORLD на английски?Представете си, че Бойко нарича Юнкер Пияница! Представете си, че бг-самолети свалят чужд (в случая руски) и премиерът ви излезе по Тв и каже, че всеки чужд самолет нарушил въз.пространство ще бъде свален. Представете си, че от нова година ви качат заплатите с 200 лева!

30

Анонимен

преди 8 години

Да се порадват, че не им остана много време.

29

Османците

преди 8 години

Реално Българското население е около 2 000 000 Българи , а само Българеещи и Турчеещи се роми са около 2 000 000 и тука вече остават Български турци , Къзълбаши и Татари също около 2 000 0000

28

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката са расисти! Никого не обичат освен себеси.

27

Анонимен

преди 8 години

До Горд Турчин Турция е държава създадена от над десет народности ,Лази ,селджуци ,араби ,караманци ,*** , юруци , ...и за капак КУРДИ . Та тези КУРДИ са потомци на канас КУРД (Т). И те изключително много се гордеят че са ,,турци ,, А в българската история, канас Курт(д)има няколко .

26

Анонимен

преди 8 години

Шалварите им са пълни и миришат. Обаче за пред света курназ. Както ми се сърува, може това да им е последният път...

25

Ешек Сики

преди 8 години

Велик държавник! Какво друго да кажа! Ако зависеше от мен всички молли, ислямисти и прочие боkлуци щях да ги пратя в Ада. Мразех и Ердоган но разбрах, че той е Човека. Велик е! ТРТ имаха 4 канала. Сега имат 12! Кюрдски, арабски, арменски. ТРТ Документални, много история и политика 24 часа без реклами! 4G Интернет!Много направи той за страната си.2015 - 300 евро МРЗ а през Януари въпреки проблемите с Русия качиха МРЗ от 300 на 425 евро!

24

ЗА 23..ХА,ХА,ХААА

преди 8 години

Що да не те колят ,бе .....НАЛИ САМИ ИСКАХТЕ "БАЛКАНСКАТА ВОЙНА".....и от простотия и ачност , се сбихте после "СЪЮЗНИЦИТЕ"..ха,ха,хаааааааааааа!!!Комшийте си върнаха без бой "Мидия --Енос".....и ви натириха , като овци...!Ти , кво искаш ......с ракия и погача ли да те изпратят......??!

23

Смях

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯНа мен лично, и предполагам на 90% от Българите Тюрките НИКОГА НЯМА да бъдат БРАТЯ !!!!!!!За разлика от тези който ни освободиха от РОБСТВОТО въпреки шионистките англосакси........Така че комшу ГУРБЕТЧИЯ марш в анадола да се разбираш със КЮРДИТЕ, колко са велики османските хвърчила падащи от небето под формата на суперсъвремени АПАЧИ сваляни със допотопни СЪВЕТСКИ подчертавам ПЗРК :)))))))Ако искаш линк от ТУБАТА пресен пресен :)))))

22

III

преди 8 години

Според Османските правила би трябвало и Османските турци в България да празнуват все пак са наследници на Османците в Европа

21

Анонимен

преди 8 години

До КрайАми ще падне ,как няма да падне . Я да видим ролята на Венецианските евреи в това дело . Да ,ама не .Гробовно мълчание за зловещата им роля .Нещо подобно и сега става с падането на Европа .

20

Горд Турчин

преди 8 години

*** разберете турците винаги са били велика нация с велики завоеватели. Гледам някои пишат разни глупости че са чествали варварщина и тем подобни. Сега ви питам тогаз вие защо се гордеете с това че едно време България е била на 3 морета нима вие не сте клали никого? Това че Турция е управлявала днешни 52 държави в продължение на 5 века е предостатъчно да се разбере че турците не са коя да е нация. А Европа едни 28 държави едвам ги удържа и е на път да се разпада още след създаването си

19

Анонимен

преди 8 години

Абе както е започнал другаря Борисов да се целува с Ердоган под път и над път,не е чудно скоро да ,,честваме ,, и турските празници . Я как поплювкото от Гоце Делчев дава ,,ИФТАР ,, и честити Байряма ня мюсюлманите . А ,,ЙФТАР,, може да прави само мюсюлманин . Народа е казал ,,потурнака е по -лош и от турчина .А нашите потурнаци ни и управляват .

18

Гара Буново

преди 8 години

Смешковци, радват се на лански сняг... Нека си помечтаят, безплатно е.

17

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 8 години

ТУРЦИЯ Е ВЕЛИКА , БОГАТА И ЧЕСТИТА ДЪРЖАВА С ТРАДИЦИИ И УМНИ ДЪРЖАВНИЦИ!НЕ СА КАТО НАШИТЕ БОЛШЕВИШКИ ИБРИКЧИЙ!!!МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ И ЗА КОМШУЛУКА!

16

MAKEDON

преди 8 години

Ajde...... be sto se plasite od Erdogan i Turskata vojska..... imale oruzje ama nemaat edinstvo.Turcite ke gi pobedime kako vo 1912 ama sega surgum ANADOLIJA. Vo SOJUZOT e edinstvoto i pobedata...

15

Край

преди 8 години

Падането на Константинопол е трагедия за цяла Европа. Ако не беше паднал под турска власт този град щеше да бъде столицата на Света. Има уникално местоположение и природни даденостити. И сега града е уникален но заслугата на турците за това е малка. Света София остава най-големия храм в града.