39

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВчера Рогозин каза, че изоставането на Русия в космическата област е толкова огромно, че в обозримо бъдеще не може да се навакса.

38

Жеков

преди 8 години

Наема, който руснаците плащат за Крим под формата на санкции е жесток и едва ли ще издържат дълго. Скоро сами ще се откажат от Крим

37

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@Ами другия път като отидеш поинтересува се колко български стоки има. И да не забравиш да попиташ за нещо "Сделано в России"! Попитай ги дали има.

36

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

И вече 26 години ни пробутват европейските ценности и ние цъфтим ли цъфтим....Не искам да се връщаме под крилото на Русия, не ме разбирайте погрешно! Искам България да си гледа интереса също като другите страни! Ще прави бизнес и със САЩ и с Русия, а когато едната страна постави условие да правим бизнес само с тях - май*ата им! Вижте как Германия си гледа интереса - не даде да строим Южен поток, ама те ще си построят Северен поток 2 , а ние можем да се хванем за дръжките.....

35

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Да, от там пазарувам испански домати, италиански ябълки и прочие...Е, чат пат пускат някоя друга маруля от някое село....

34

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@@@Ти в Кауфланд влизал ли си или така си пишеш-пропаганда да става!

33

@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

До АнонименТо и тук при падането на комунизма и идването на демокрацията започна едно финансиране, тоест инвестиране , та нема що ! Германците инвестираха в Кауфланд и сега този магазин пробутва която си поиска стока, ама не и българска, а печалбите текът към Германия...Канада инвестира в добива на злато, а САЩ инвестираха в ТЕЦ-овете...Та така и Китай инвестира в Украйна...Нищо добро не ги чака украйнците, също като нас! И не ми говори, че сме добре!

32

Анонимен

преди 8 години

До ГорбачовНавсякъде, където има *** русофили е зле.

31

до 36 Горби

преди 8 години

и аз наскоро говорих с една рускиня ,но тя не каза нищо, устата и беше запушена, но пък стенеше.

30

Горбачов

преди 8 години

Наскоро говорих с руснаци, които живеят в Молдова останали там след разпада на СССР. Те говориха позитивно и с удоволствие за Путин. Но разказаха колко зле е Молдова сега. Бедност и тотален духовен упадък. Всеедно за България говориха.

29

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@Китай е инвестирал за една година над $8 млрд. в енергийни проекти в Украйна. Имат сътрудничество във военната област. Какви глупости пишеш? И с ЕС имат икономически договор.

28

Българин

преди 8 години

Ама как хубаво ги нарита в задниците натовски и им го измъкна под носа Путин,още вият жално за Крим натовските кучета ама няма,те разбират само от кютек ...хахааааа

27

мм

преди 8 години

Ако хора в Русия направят референдум градовете и областите да отидат към други държави? В Русия има много етноси.

26

Анонимен

преди 8 години

слава укран ?

25

Анонимен

преди 8 години

Порошенко се моли: "Господи, помогни да върнем Крим".Господ му отговаря: "Крим вече го върнахте, сега върнете и заема."

24

Анонимен

преди 8 години

ами къф ти е проблема. санкциите подължават

23

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо, но този много ми прилича на един Чичко с едни мустачки, който преди 70 години искаше да завладее света. Е, после всички знаем какво е станало. Само дано този път милиони не платят с живота си заради лудостта на един.

22

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Мда, Украйна хубаво се асоциира към ЕС, нема що?! :DОтнеха и Крим, Донбас също е на път... Икономически крах, без газ, гражданска война И натрупващи се дългове към спасителите от ЕС и САЩ...Цъфнаха и завързаха също като нас.... :DНяма ЕС, няма САЩ, няма Русия нито Китай, има лични интереси! Държавите да не разчитат на солидарност и взаимопомощ, щото такова няма!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен27Русия е в цайтнот умнико

20

Анонимен

преди 8 години

То няма на кого да го връща Путин, онова, което го притежаваше в момента е труп на конци, които ги дърпа Белия дом.