29

Турчина Мехмед

преди 8 години

Сега остава и задължително да ви накарат да имате по три деца най малко. Инак глоба ;)) С и задължителна казарма. Оле мале иху иху

28

ko4an

преди 8 години

iskat da si legitimirat krajbite i da sam im sau4astnik. 99% izbiratelna aktivnost.balgarite sme razedineni, zashtoto balgarin reketira balgarin. tova e reket be mutro, reket da glasuvam

Ние, Площадът, съставяме и приемаме тази електронна Конституция на България.Чл. 1 1. България е независима държава с децентрализирано, безпартийно управление и без столица. 2. Забранява се провеждането на парламентарни и президентски избори. Властта се поверява изцяло на местните граждански събрания във всеки град.3. Разрешен е гражданският арест на имигранти.4. Забранява се купуването на винетки.5. Конституцията може да се променя и допълва с референдуми по интернет.

26

Анонимен

преди 8 години

Чудех се,дали да гласувам на тези избори,сега твърдо реших,НЕ!!!

25

zeus

преди 8 години

До Бай ИванСпокойно, и техните гласове ще бъдат прибавени към тези на Партията, няма нужда да ходят до урните ;)

24

Анонимен

преди 8 години

НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТНОВО ПОТЪПКАХА КОНСТИТУЦИЯТА.СПОРЕД НЕЯ ГЛАСУВАНЕТО Е МОЕ ПРАВО, А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.НЕГЛАСУВАНЕТО МИ ПОКАЗВА, ЧЕ НИТО ЕДИН ОТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ В ЛИСТИТЕ КАНДИДАТИ НЕ СТАВАТ И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ.

23

Турчина Мехмед

преди 8 години

Сега за наказание ще гласувам за ДПС :))))

22

Горан

преди 8 години

Тия пак измислиха как да си напълнят хазната, този път от глобите на негласувалите...

21

Бай Иван

преди 8 години

Веднага да попитам.Какво ще правят възрастните хора които по цял ден са на легло или бавно подвижни ?Можеше да го направят задължително за хора до 70-75 г.

20

zeus

преди 8 години

Исках чyгyн да напиша, ама и това се филтрирало. Та най-големите чyгyни са сегашните пребоядисани в гербери комунисти!

19

zeus

преди 8 години

Напоследък преди избори задължително се променя закона, винаги. Целите на сегашната промяна са няколко:1. Повече гласове, повече субсидии за партиите2. Повече гласове, повече възможности за машинации3. Избралите за зачеркнат "За никого" автоматично дават гласа си за големите партии, тъй като вдигат броя гласове за стигане на прагаИдеята за заличаване от списъците може да хрумне само на много твърд ***, сега играещ го гербер ;)

18

Анонимен

преди 8 години

Като си помисля колко работа ще се отвори на цеци да фалшифицира 7 милиона бюлетини и ми става кеф!

17

Анонимен

преди 8 години

Остава да извадят от гроба Тодор Живков (макар че и неговото подобие от село Банкя върши работа) и да върнат член ПЪРВИ.Това не е Абсурдистан а Идиотостан.

16

bs

преди 8 години

От долните коментари си личи, колко е *** бай ***! Все още българите сме мнозинство, в тая държава. Дори и да сме разединени, което всъщност искат, едва ли някой българин ще гласува за Дпс. Дпс си има някъв постоянен електорат и на фона на хората, които гласуват в момента процента им е голям. Ако гласуваме всички, процента ще им спадне значително и даже има шанс да не влезнат в следващия парламент. А това, че всички са *** е друг въпрос. Милете поне в тази насока!

15

Анонимен

преди 8 години

това може да има обратен ефект. Много хора ще прежалят 50 лева.

14

ko4an

преди 8 години

1. kolko e globata?2. ne moga da sam bezpartien ili kak?3. taq ko4ina ne me interesuvA

13

ИЗБИРАТЕЛ

преди 8 години

Тези,които гласуваха за ГЕРБ,докараха на върха на д-вата най-зловещото чудовище в българската история.От мутрите освен задължения друго не може да се очаква.Тотално погазване на свободата във всичките и измерения.Що за евр.д-ва сме?Къде сте протестъри,патриоти, демократи?Разпасването на ББ и ЦЦ взе зловещи размери.С този з-н окончателно се погребва всичко демократично у нас.

12

иванчо

преди 8 години

За този *** дето пише долу псувните - това е България и българска работа. Ти не се бъркай, а си ходи в подмосковието и гласувай и псувай там.

11

Симеонов

преди 8 години

Задължението да гласуваме не ни натоварва с разходи и не е недемократично. Така изборите ще отразят мнението на повече хора. Задължителното гласуване във вида в който се дискутира ще доведе до това на следващите избори да отидат само верните купени избиратели , а останалите ще бъдат заличени. Който не иска да ходи да гласува едва ли ще хукне по нотариуси да заврява молби за възстановяване в избирателния списък. Противоконституционно и недемократично е заличаването от избирателните списъци.

10

Горан

преди 8 години

А, защо в парламента броят тогава въздържалите се!? Задължително да има такава графа във всяка една бюлетина от тук нататък!