9

Анонимен

преди 8 години

Един свестен ще има и те ще го повредят. *** работа.

8

Анонимен

преди 8 години

Така се започва. До това води липсата на образование и от двете страни.

7

Анонимен

преди 8 години

Равенството е утопия. Аз съм магистър и естествено един д-р на науките е повече пот мен. Служител съм с прилична заплата, но един предприемач милионер е повече от мен Но също така аз съм повече от неграмотен безработен. Обикновенно за "патерицата" равенство се хващат социални аутцайдери. На такива казвам: Ако другите сме равни с теб, ще живеем в каменната ера. Уважавай тези, които знаят и могат повече от теб.

6

???

преди 8 години

Не гледах видеото , но съм сигурен че е излишно , както и цялата статия - не помага с нищо за по-добро съжителство в конфликтни райони- и съм склонен да вярвам че е fake

5

mnenie

преди 8 години

Този националист е срам за националистите. Той явно не е излизал от родното си място.Да хване някой крадец на него да му се прави на мъж, а не на беззащитно дете.

4

б

преди 8 години

Простотията в България граници няма,омръзна ми от хора ,които се мислят за много велики и бият беззащитното население.Докога ще търпим такива *** екземпляри,които по никакъв начин не могат да бъдат осъдени?!

3

Анонимен

преди 8 години

Да малтретираш беззащитен човек е най-долното нещо, което някой може да направи - и спрямо друг и спрямо себе си. Моите съболезнования за душевното състояние на господин Ангел Калеев.

2

mente

преди 8 години

Клипчето е менте

1

Анонимен

преди 8 години

*** ....