194

До 315

преди 8 години

Ти си уникално *** човече.Златото се търгува на борсите и там ясно се вижда коя страна колко и кга купува и колко и кога продава.Така става ясно ,коя страна увеличава или намалява резервите си.Ти искаш сигурно да подредят кюлчетата на някой стодион и да ходиш да ги преброиш.Я отивай да нагледаш кравата ,а не пиши за неща ,които са ти като китайско четмо

193

Анонимен

преди 8 години

Това, че руския самолет е прехванал американския разузнавач е предупреждение към Боинга да спре да сканира руската територия от разстояние. Непрофесионално е поведението на Боинга, който използва международното пространство за да слухти и оглежда руската отбранителна система.

192

Анонимен

преди 8 години

Някой виждал ли е златно-валутните резерви на русия. Щото аз не съм.Казват увеличавали се...

191

Коко

преди 8 години

Какво прави самолета на САЩ над Балтик.Да си отива зад океана няма работа в Европа.

190

Анонимен

преди 8 години

До до 303 от славянинМурз илка, опреснявай си инфото. Най-големия призводител са Сащ...

189

Ани

преди 8 години

Като се абстрахираме че Българите живеещи в Русия /основно Башкирия и Татарстан/ въобще не ме е грижа за Русия. И не само това. В Края на краищата по-добре е Империята на Злото да се пръсне от собствената си злоба и да има второ /след разпада на ЦЦЦП/ разпадане.

188

Анонимен

преди 8 години

Хайде не се връзвайте кой какви ги говори.Всички тези неща се случват в неутрални води и никой няма право да сваля самолети или да стреля.Вярно е обаче ,че американският разузнавателен самолет е на 50 км от руското въздушно пространство ,а не руският самолет на границата на САЩ.Така ,че е нормално руснаците да посплашват негърчетата-за сега само с рева на самолетите защо ясно се вижда на снимките ,а и американците виждат ,че самолетите са невъоръжени ,а пилотите само тренират маневри

187

Анонимен

преди 8 години

Както е голяма по територия, така Русия е дребнава по манталитет. Например, защо в Русия са така разпространени вицовете за чукчите - какви диви *** били и т.н.. Защото точно чукчите са отстояли свободата си срещу прехвалените казаци и солдати до края на Руската империя, т.е. до 1917г. Затова бяха толкова осмивани и мразени от руския народ с "широката" душа. Което не говори за величие. Така и сега се праскат на големи, но не са. Само рубладжиите не го разбират.

186

анонимен

преди 8 години

ЗА РУСИЯ ИЛИ ДОБРО , ИЛИ НИЩО !!!! ПРИКЛЮЧИХА ...........

185

Анонимен

преди 8 години

Ако щат и изонщо да не се възстановят. Все ми е тая за русия.

184

таня

преди 8 години

РУСИЯ Е В ПРОЦЕС НА ФАЛИТ , КОЙТО ЩЕ ЗАВЪРШИ М. ЮНИ 2017 Г. ОСНОВНАТА ЗАСЛУГА ЗА ТОВА Е НА ПУТИН !!!! ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ 20 ГОДИНИ СЛЕД НЕГО , ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ РУСИЯ ......

183

Анонимен

преди 8 години

До славянинСаудитска арабия не е в позиция да заплашва ч.угунче. Ша им са види тясна пустинята.

182

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе е нужно самолета да навлиза на руска територия, за да извърши нарушение- тези разузнавателни самолети имат голям обсег на сканиране от разстояние на чужди позиции.--------Тук си хабсолютно прав. Виж руския трябва да мине точно отгоре за да сканира.

181

аноним

преди 8 години

Добре, че американците са по - толерантни от турците ,иначе щяха да падат като круши руските ковчези !!!! Но ако нахалстват ...... Но страхът на ушанките е огромен !!!!!

180

Човек

преди 8 години

До Анонимен (289)Малко прочет на историята няма да ти навреди. Даже ще ти помогнеш да разбереш що за *** са руснаците. За амриканците хич не искам да коментирам, но руската гадост е единственото което успя да отрови майка България.Жалко, че България пълна с предатели русофили и/или американофили, а българофили няма вече. Жалко, че няма хора които искат да защитават честта на България, а не да продават страната ни.

179

Анонимен

преди 8 години

Каква работа има руския калхозник да прихваща, когато самолета е бил в международно пространство?Свободни съчинения искам у.шанки!

178

Американофил

преди 8 години

Американски самолети летят на границата с Русия, Русия загуби Куба, Източна Европа, Близкия Изток, икономиката им се разпада и т.н. Кое, драги русофили, ви кара да мислите, че Русия е сила и може да спаси някого от нещо си?!?!? Верно камерите им вече снимат цветно и любимия вожд се показва по телевизията като някакъв полубог благодарение на специалните ефекти, това ли ви кара да мислите, че Русия е силна.

177

Анонимен

преди 8 години

Като им свалиха ,,космическия ,,самолет то не бяха люти закани,то не бе чудо,накрая забраниха вноса на домати.Като им думнат някой друг ,,кооосмиически,,самолет на 40_50год,сигурно ще забранят да се внася в Расията-чесън

176

168

преди 8 години

Защо русосифилистиците стоят в България ????? Тук е НАТО и ЕС - нй мощните организации в света !!! Русия е държава *** и най добре да заминат там ! ТУК СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО И АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЯХ !!!!!!

175

Анонимен

преди 8 години

Където стъпи американец, трева не никне. Либия, Ирак, Афганистан, Украйна, Югославия, Сирия... Списъкът е дълъг. САЩ и турция представляват истинското зло в чист вид - Разруха, морална деградация, геноцид, клането, глад, кризи, мизерия, граждански войни.