47

дедовия

преди 8 години

Трябва да стане много ясно едно - във време на пазарна икономика и частна собственост, т.е. на Частна държава, и дума НЕ може да става за "задължителна" казарма или "водене на отчет"! Когато държавата беше "Народна република" (въпреки голямата условност на "народна"), когато всимчко беше БЕЗПЛАТНО, когато имаше ИДЕАЛИ, тогава държавата имаше основание, а хората имаха Дълг да пазят Родината.

46

Опппаа

преди 8 години

Явно нашите политически пудели се подготвят за третата световна война и стриктно изпълняват нарежданията на господарите си от международния атлантически картел. Мобилизират и малкото останало младо население на България, после като започне конфликта ще ги вкарат на бойното поле като пушечно месо и готово! След това спокойно могат да превземат нашата земя.Кой ще ги спре? Двата милиона пенсионери? Или единия мил. скандинавци?Помнете ми думата! Това ще е последния пирон в ковчега на България!

45

Анонимен

преди 8 години

АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ В КАЗАРМАТА ДА ЗАЩИТАВАМ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ-РАЗБИРАЙ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,ЗАТОВА СЕГА НЕМА ДА СИ МРЪДНА ПРЪСТА ДА ХОДЯ ПО ЗАПАСИ И КАЗАРМИ ЗА ДА УМИРАМ ЗА МАЗНИТЕ *** НА ШЕПАТА КРАДЛИВИ ЕВРЕИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ И ЗА ТЕХНИЯ ТРИПОЛОВ СОДОМИТСКИ СОРОСОИДЕН ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ.НАПРОТИВ ВЗЕМАТ ЛИ МЕ В ЗАПАС И МИ ПРЕДОСТАВЯТ ОРЪЖИЕ ГИ ПОДПУКВАМ ТОЧНО ТИЯ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ

44

маке

преди 8 години

партизан за бой се стяга

43

Анонимен

преди 8 години

Аз съм Капитан от запаса ще мога ли да се пенсионирам на 46л :):):)

42

Крис до 62

преди 8 години

а на вас псевдодемократите мечтата ви е да рушите заводи и да продавате на безценица, да режете партизански глави и да избивате деца, щото видиш ли били от партизански семейства, да лижете американски и турски *** и да обяснявате как сме съжителствали с турците. Няма по-срамен период в Българската история от последните 25г.

41

...

преди 8 години

Е да ги в олигофренията какви военни простотии сега цял живот се чудех как да пропусна простотията и сега отново същото. С кого точно ще се биете бе с ламята с кого ?

40

Анонимен

преди 8 години

Цялата държава е поставена в услуга на господарите , какво остава за армията която вече може да бъде командвана от чужди офицери !

39

до 62

преди 8 години

Врагове на Родината са такива като тебе и то от 26 години назад Та За това и България от 28 развиваща се страна при Бай Тошо и Първа Военна Сила на БалканитеСтана *** на Европа

38

Анонимен

преди 8 години

до 62В момента ти си по-опасен от "врага ни" Русия, понеже си психично нестабилен и трябва да се лекуваш в Карлуково или на 4-0ти километър в София, понеже представляваш потенциална заплаха за мирното населени докато се разхождаш на свобода.

37

няма да стане ваща

преди 8 години

НАТО пази ли ни или само им плащаме кайто и на ЕС ?

36

do 54

преди 8 години

ТИ СИ ИСЛЯМИСТ ТЕРОРИСТ НО ДОРИ И ПОД ПРИКРИТИЕТО НА НАТО СИ ПОКАЗВАШ РОГИТЕ САМО ЧЕ ИМАШ ОЩЕ МНОГО ДА ПАТИШ БИХ КАЗАЛ ЧЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ ТВОЙТЕ СТРАДАНИЯ

35

СССР

преди 8 години

Само така се става мъж, и така се прави истинска армия. Браво и поклон !

34

Шаран БГ

преди 8 години

Никакъв "Израел"! Швейцария, бате, Швейцария! Тя е нашата химера--тя е наш,та висота! И шинела, и чепиците,и колана,и "Калашника" с джепането --- у гардероба! Че да видим тогава нашите дебелосерци, ще ли правят за всяко нещо референдум или ще има дум-дум. Е това е демокрация ! При нас -- промяната - подмяна, демокрацията -- плутокрация.... Абе пълна перверзия по всички параграфи. И пак ремонт на Изборния закон -- за да са вечно във властта!

33

No comment

преди 8 години

Да изринем *** от управлението!!!

32

Анонимен

преди 8 години

И какъв ще бъде текста на клетвата. Да пазим магистралата на Рапоня, милиардите на Пеевски или предприятията на мутрите. Както и специален текст-вилата на главнокомандващия в Халкидики. Когато видя главнокомандващия с каска и калашник, може и да тръгна подире му.

31

fsd

преди 8 години

Като гледам им трябва пушечно месо. Явно нещата отиват към война и ни пускат по пързалката. Аз съм на 24 и автомат не съм виждал, а те се натискат да ме водят на отчет? И какво ще правя като ме мобилизират след като не мога да си почистя автомата? Няма ли кой да ги пита за какво ни е мобилизационен капацитет при положение, че толкова години обясняват, че нямаме нужда от армия защото НАТО ни пази. Че то една от ония ракети, които нарязахме, ще свърши работа за 100 000 човека.

30

anoa

преди 8 години

е ся вече се имигрирам. чашата преля.

29

gtf

преди 8 години

е нали ни пази нато, кви са тези неща ? Май някой почна да го гони страх, че ще загуби заграбените милиони, щото бежанците са няколко пъти повече от редовната ни армия.

28

Анонимен

преди 8 години

до 44Русия ни е враг, нали???? Ега.ти олиг.офрена!!!!Нямам думи!