14

Анонимен

преди 8 години

Казах ви, вие ми се сърдите - ако искате да вземате пенсии - ИНТЕГРИРАЙТЕ И ЗАСЕЛВАЙТЕ БЕЖАНЦИТЕ. Имаме толкова празни села и градове.

13

реалист

преди 8 години

Делегираните бюджети в образованието налагат дипломиране на неграмотници и лентяи.Как очаквате някой, който е мързелувал 18-20 години да започне да работи?И какво да работи като няма никакви знания и умения?Вече няма връзка между оценките от дипломата и знанията.

12

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой ще работи Аз тогава няма да ме има или ще съм пенсионер !

11

hahahha

преди 8 години

То след 50г.няма да я има България!!!Егати .....***!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Никои няма да работи всички ще вземат помощи !

9

Анонимен

преди 8 години

аз пък не виждам някакъв проблем; по-важно е да има какво да се работи; като няма българи, на освободената територия ще се наместят чужденци; решавайте проблемите; ама сте решили да чакате Путин да ви дава; да, ама не сте познали! никой нищо няма да ви даде; сами се оправяйте! анадън му?

8

Анонимен

преди 8 години

"Новите българи" сами ни идват на крака, (сирийци, афганци, ***...),ние се правим на руси елфи и снежанки и ги пращаме в Германия.Историчека грешка!!!

7

о

преди 8 години

Минимални заплати ....Кой ще работи за тези пари .Остават хора който не знаят езика или не искат да рискуват заради възраста !!!Никой не иска да ходи в чужбина но щом това е начина!!!!

6

33

преди 8 години

Е как кой ще работят тези заради които редовно триете коментарите или слагате звездички за да не се почувстват обидени.

5

Анонимен

преди 8 години

Ще работи Сарасвати роден от 12 годишната от Лом и братята и сестрите му.

4

Анонимен

преди 8 години

Ку..ра ми Янко ще работи.След 30 години България няма да я има.Ще бъде сменено името на страната (не е прецедент) в Бантустан.80% от населението ще са пакистанци, румляни, китайци, турци и може би сирийци и афганци.Премиера ще е някой Хасан Ал Бин Джафар или подобно.И това е хубавото на цялата работа.А децата на днешните УЙлигарси и ПАРЛАментаджии ще са СЛУГИ в НОВАТА държва.

3

Величко

преди 8 години

Дръзка пръдня изрязях в присъствието на адвокат, прокурор и двама съдии в съда в Сливен. Реакцията им беше мигновено хващане за носовете и недоволни погледи. Не ми пука, защото имам руснаци за гръб.

2

в

преди 8 години

Ами роботите ...В светът човека е излишен според 1 % елит.

1

Анонимен

преди 8 години

Е как кой ,ще работят тези които са десетилетия отглеждаме най-старателно.Братчедите!