20

агне-багне

преди 8 години

И аз не съм съгласна, че така оплю Дарина - тя всеки път като излезе и лицето й сияе, затова много я харесвам. И Вики харесвам. Не е редно още неприключило шоуто и да наричаме Дарина втората Гери-Никол. Аз си я представих Дарето като Адел и никак не ми е нелепа. И втора глупост, която е написана в статията - у нас нямало концерти като на Адел?! Братле, огледай се, като кон с капаци си!

19

Жан Клод Люли

преди 8 години

Виктория беше елиминирана от публиката, понеже има тесен вокален диапазон, понеже пееше покрай тоновете И НАЙ-ВЕЧЕ - понеже има сценично поведение на разглезена фръцла, която се има за тарикатче.

18

Различно мение

преди 8 години

В продължение, явно афектиран - Имам дъщеря на 1 месец и хиляди пъти бих предпочел да прилича на Дарина пред Виктория - да има борбеност, желание за живот, да е усмихната, малко луда и толкова талантлива.Да, това момиче е на 17 и може би се харесва от младата аудитория повече отколкото от по-възрастната - но нали това е идеята да се радват младите и да изживеят детството си, а не да подръжават на някой възрастни дами

17

Див Петел

преди 8 години

...ама Дарина добра дупара е избацала на снимката...

16

Различно мнение

преди 8 години

Всеки има право на мнение и г-н Попов е дал своето. Аз не съм съгласен, не съм съгласен да нарична това страхотно младо момите, което сияе от живот и харизма бездарна, това не е нормално. Съгласен съм, че Виктория е невероятна, но с едно единствено нещо - пее сходно с Адел. Дарина е малка глезла, да, трябва да се работи с нея да бъде малко по сериозна, да, но тя е еда 17 годишна и може да пее не само хип хоп, може да пее и истинаска бълг. народна музика - Кажете ми г-н Попов кой друг можеше.

15

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно некомпетентно жури , разочарованието от хфактора е огромно! Да им тежи на съвестта!

14

Анонимен

преди 8 години

у нас конкретно този формат е убиец на таланти, а г-ца Саня, която е крайно неприятна личност и всезнаещият Магърдич са повод да се напиеш от мъка... само едно име ще кажа, което ще е достатъчно да стане ясно що за стока са... Славин Славчев... в началото - младеж с любов към музиката, творец и прекрасен глас, какво стана - излезе гримирано метросексуално копие на уан републик или уан дайрекшън... това е бг шоуНЕбизнес

13

до Щирлиц

преди 8 години

Тая "виеща дебелана " както я наричаш и аз не съм съгласен с теб, прави мега концерт само с едно пияно и нейния глас!!!!! Забележи , не на плейбек !!!! Ако си слушал поне една нейна песен в зала , усета е че й свири цял оркестър с хор!!!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

До ЩирлицETO TI SI BOKL.L.UKA,KOITO E KOMPETENTEN.

11

4

преди 8 години

До 2-Анонимен - Иване, ти ли си?

10

Веско

преди 8 години

Много вярно написано. Но все пак става дума за стока и то на малък пазар. Всичко остава в ръцете на рекламата и медиите са в дъното с епитети от рода на "поп икона", "летен хит", "фолк дива" и т.н. за обикновени ресторантски певици.Но преди всичко са виновни родителите!

9

Анонимен

преди 8 години

Саня поне си го каза - гласувам като продуцент, с което доказа, че таланта няма значение, има значение какъв манталитет продаваш. Дарина не ме докосва по никакъв начин, изключително непрофесионално поведение и луд поглед има. Вики докосва душата, запомняща е. Голяма грешка, Саня!

8

Анонимен

преди 8 години

Абе Сашо, ти да не си роднина на Виктория?Продуцентите си знаят работата. В крайна сметка това е бизнес!

7

Анонимен

преди 8 години

HUBAVA RABOTA,AMA BUGARSKA.BUGARITE MRAZYAT TALANTLIVITE I OBICAT BOKLU.K.A IZPLUVAL OTGORE.

6

Анонимен

преди 8 години

Брадари,фактори,там капки вода мода ,всичко е нагласено. А тоя Зуека и Рачков ги уважавах , но вече съм ги намразил, защото участват в тези игри , да не казваме за герберските господари на ефира

5

Анонимен

преди 8 години

И после някакви спецове и попаджии ще ми твърдят, че чалгата развращавала и давала лош пример. Айде погледнете пак методите на онова нищо Саня и певиците, които тя лансира. Тази опропасти попа, тя иска да се пеят вечно чужди песни и да се гледа от запада, сякаш са повече от нас в музикално отношение и сякаш всеки българин знае английски език. Значи набутват ни долна американска чалгия, обаче като стане въпрос за фолка - бясно камъни се хвърлят по него, аман от двойни стандарти!

4

Щирлиц

преди 8 години

Нищо чудно,че у нас има такива "таланти",щом виещата дебелана Адел минава за певица.Естетика ни дебне отвсякъде

3

xa xa xa

преди 8 години

Ти си пълен ***......след като си написал това. Всеки си има вкус и всеки харесва различни изпълнители....да кажеш, че един става а друг не е супер глупаво.... всички са много добри....но ще спечели този, който е спечелил най много сълца от публиката.

2

Анонимен

преди 8 години

Адел също беше отхвърляна и беше подигравана в началото а сега заби всичките й "доброжелатели". А Фактора си е едно нагласено и интересчийско предаване!Още като Мюзик айдъл те погубваха талант след талант ! Имаше едно момче на времето Иван Ангелов , беше си талант от всякъде! Ами подиграваха се с него , даваха му песни , които не се вписваха в гласа му и какво ли не , и не на последно място защото беше от Айтос!Почти всяко такова предаване вече е порочно и корумпирано!

1

Анонимен

преди 8 години

ТОВА БЕШЕ АБСОЛЮТНА ПОДИГРАВКА ПФУУУУУУУУ БЕЗДАРНОТО *** ДАРИНА ДА ОСТАНЕ. НЯМАМ ДУМИ ТОЛКОВА ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО И НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНАТ МАЛКАТА БЕЗДАРНИЦА И ОНЗИ ВЪГЛЕН ДЕТО И НЕГО БУТАТ! ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ