63

Unufri

преди 8 години

Ако трябва да си построиш къща и имаш два варианта, кой ще избереш?Да стане бързо, според установени правила и на относително добра цена или да ти я построят мафиотски фирми, на тройни цени, според техни правила? Я помислете малко? Къща трябва да има, но не на каква да е цена и условия!

62

Анонимен

преди 8 години

Аз лъжливото тикварче отдавна го игнорирам!

61

Unufri

преди 8 години

112 - психопатски разсъждения с елементи на теория на конспирацията не ми се четат, честно. Дай нещо по-смислено от прехвърляне на темата в либия или нова гвинея...

60

Анонимен

преди 8 години

Южен Поток го подари на Турция и беше голямо прегръщане с Ердоган ! Колко пари взе за продажната си политика , а лапаха и комисионни ще се строи проекта през България !Ще прави турски хъб, ама още няма газ !И гръцки и всякакви хъбове ! Отдъхна си че сключиха договор за доставка на газ , в последния момент и пак се раздрънка !

59

а Руми

преди 8 години

Хахахахахаха! Кретеноидна Тиква шизофренична!Румяна Бъчвата: Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти на газопровод, нефтопровод и ядрен проект. Това е силно политическо действие, което няма как да не бъде оценено от нашите партньори.

58

Лъже и лъже

преди 8 години

До UnufriЛъжеш себе си. Какви доказателства имаш за казаното? Никакви. И какво твърдиш- че ЕС са света вода ненапита и Борисов не е марионетката на ЕС, който извлича само лична, но не и полза за държавата, начело на която стои, от политиката на ЕС? Добре, я ми кажи, кой беше официално в Борда на Южен поток България? Същият Жаклен Коен, който Борисов назначи за шеф на БЕХ и който сега изпълнява поръчките му за Овергаз.

57

Unufri

преди 8 години

103 - каква е тая глупост? За един месец смяташ ли, че могат да се оправят бакии и корупция, натрупани с години. Дай малко по-реалистично и стига брои дните в календара. Наивно е.При толкова много натрупана корупция или рестартираш целия процес или продължаваш с корупцията. Кое от двете е по-добре?Путин не го интересува има ли корупция или не. За него е важно да се построи. За Европа, обаче, е важно да стане по правилата!

56

Анонимен

преди 8 години

Трабва ли и новата година да я започваме, четейки втръсналите ни вече глупости на Тиквата? Какво ново воже да ни каже освен "ако не бяхме паднали от власт..." и неща от тоя сорт. Време е за малко хигиена и в журналистиката

55

Касандра

преди 8 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ГОДИНАТА

54

Unufri

преди 8 години

До 86: Моята цел не е да излъжа някого. Стига с тази параноя и озъртане - все някой иска да ви излъже и преметне!Южен поток беше спрян от Путин по време на Борисов 2 - факт. Но причината не е, защото Борисов беше на власт и той така е решил разбираш ли...Корупционни процеси вече бяха започнали. Кръгът КТБ и Пеевски бяха обсебили целия проект, потриваха доволни ръчички - все неща, които Путин не го интересуват, но за Европа е важно всичко да е по правилата.

53

Hliab sus luk

преди 8 години

Abe toia glupender kakvi gi rusi, tochno gerb revaha nai mnogo i vurtiaha nomera, a koga razbraha che naigraha sled dulgo vreme mulchanie obiasnivaha che po proekta se raboti.

52

Лъже

преди 8 години

Ето още едно доказателство. Привеждам думите на Путин от 2 дек. 2014 г. за спирането на Южен поток. "Отчитайки това, че ние до този момент не сме получили разрешение от България, ние смятаме, че Русия при тези условия не може да продължи реализацията на дадения проект". Правителството Борисов 2 управлява от 7 Ноевмри 2014 г., т.е. почти месец до изявлението на Путин за спирането на Южен поток и причините за това. Т.е. ако Борисов е искал ЮП е имал месец време да даде разрешението за строежа му.

51

fds

преди 8 години

Патологичен лъжец. Някой дали му се връзва или всички му се смеем?

50

Анонимен

преди 8 години

Боже, Борисов спря всички проекти !И какво го овърта сега !Ако Орешарски го беше спрял , защо ще дойде сенатора МкКейн да ни заповяда ? Какъв е този Балкански хъб ? И турски ( ако дойде газ) и гръцки ... И като потече един газ от всички посоки?И сега са важни пътищата , за да има и газ? Тръбите до пътищата ли ще се строят ?Ама не казва конкретно ( от тук - до тук )

49

(-_-)

преди 8 години

Тоя и аец2 щеше да строи, ама чуждите господари скръцнаха със зъби и палачинката се обърна.. Така, че затягайте коланите, защото пътуването ще е тежко! Некадърни са, а и много прости и всичко ще е за сметка на матриала.

48

dido

преди 8 години

така и пак е на власт , и защо няма южен поток ????? Май глътнаха парите преди да напуснат.. ***.. няма южен поток ,няма и централи , преди продавахме ток сега копуваме прйно по скъп, Американсите бази си направиха бази в БГ. и тея ревът , че няма папари , сами сме си издигнали тая дикратура и сега сами си сърбаме попарата , никой не ни е виновен , след като неможем да съборим едно правителство с 240 гладни гърла и то ненаситни..

47

слугинаж

преди 8 години

"На крив му пречела вълната",гласи народната мъдрост,но истината е и друга .Четете в Гугъл "Планът Ран-Ът".Сверявайте и не се доверявайте!Боко много думи е изричал и все противоречиви!Един път ще каже:"Оно ако не бе я ",а след време ще обърне филията с мас :"Оно не бе я".Просто "партньорите"ни го изработиха,както винаги,но не на Богов гръб,а върху народната гърбина.

46

Анонимен

преди 8 години

Ако Станишко беше останал на власт сега нямаше да имаме и *** на г_за!

45

Unufri

преди 8 години

Вижте се бе! Хора, които мечтая за смърт и го пожелават на други! Хора, които псуват като каруцари, вместо да прилагат аргументи, с вътрешно убеждение, че са прави за всичко!Нищо не става от вас! Комплексите са ви прояли, като киселина, а за собствения си отчаян и провален живот ще намерите милиони оправдания!Вие сте академичен пример за завършени психопати!Няма надежда за България!

44

до 86

преди 8 години

А ЕС защо поиска да спре "южен поток".Понеже цената му бе завишена 2 пъти, и всеки депутат искаше пари от него, а Русия си затваряше очите само и само да се построи и бе готова да плати 3 млрд.