43

ТОВА Е ХОД НА МОСКВА

преди 8 години

....С ВЕРНИТЕ Й АГЕНТИ :--Гоце...--Доган-ефенди...--Волен ....--и БСП...ОПИТ ЗА КОНСОЛИДАЦИЯ , НА ЦЕЛИЯ ...."ПРО-РУСКИ ***"...ха,ха,хааааааааа

42

Анонимен

преди 8 години

Знаех си аз, знаех си - МЕСТАН КЕ ПАДНЕ !!! И така и стана !!!

41

toi

преди 8 години

МЕЧТАТА НА СУЛТАНА СЕ ОТЛАГА ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ЗА ПРИЛАПВАНЕ НА ИЗКОННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ,ЯВНО В МОСКВА СА НАЯСНО С МЕРАЦИТЕ НА ГОРЕСПОМЕНАТИЯ.

40

Анонимен

преди 8 години

Нямам думи. Все едно шефа на една фирма- Местан да бъде за един ден уволнен, защото ветеран и бивш служител на тази фирма решил, че този шеф не му харесва. Муахахахахха...това ако не е турска сапунка.

39

шаши

преди 8 години

Е ,това е един от малкото хора, който държи на земята, дето е роден. Няма партий, няма фоби и фили. Има само - земя родна.

38

художника

преди 8 години

И това ли е "Европейска либерална партия", както се опитва да ни втълпява ДПС ???Босът събира подчинените си и решава кой да изхвърли или кой да остане.Няма пленум, събрание, конгрес или както искайте го наричайте, за да се гласува от всички какво трябва да се случва в дадена партия. Няма обосновани аргументи.ДПС не е партия, а банда- Шефа коли и беси, другите щат не щат, мълчат!!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Ура батеееееее ! Айде Боце, бегай да целуваш ръка !!!

36

Орел

преди 8 години

Евала Соколе

35

ганьо

преди 8 години

а ти за турция

34

Бай Иван

преди 8 години

Тази оставка не е заради принципи а заради пари.

33

Анонимен

преди 8 години

И ние си мислим, че Тиквата и сие правят филми. Скивайте потурчените български агенти какви ги вършат! Правят си майтапс цялата държава вече 26 години.

32

Анонимен

преди 8 години

Боко Компетентния и Цецо с особената форма на главата,как не са се изходилипо въпросът още!Въпреки,че и двамата едва ли ще измислят нещо по-различно от : Ме секи да си гледа партията,ние у чужди работи не се месим!Не се мясят щото нямат акъл,колкото на Доган домашната котка и двамата заедно!

31

Анонимен

преди 8 години

Доган играе за руснаците, както и Волен, Слави и Волгин. Тия ***, не им вярвайте за нищо!

30

zeus

преди 8 години

Дали ще разберем какво е кроил точно Местан против България? Дали това е било със съгласието на официалната власт и службите за сигурност? Дали филма на Ал Джазейра е бил част от плана и защо официалната власт мълчи? Дали ГЕРБ не са ни продали на турците, а сега се крият като мишки? Много въпроси, малко отговори...

29

ОСНОВАНАТА ЦЕЛ Е:

преди 8 години

ПОДГОТОВКО НА НОВА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ-----подчинена на РУСКИТЕ ИНТЕРЕЕСИ от :-ченгето на ДС-А.Доган...-ченгето на ДС-Гоце...-платения от Русия- Болен...-и петата колона на Москва -БСП...ОПИТ ЗА----ПЪЛНА КОНСОЛИДАЦИЯ НА ПРО-РУСКАТА МАФИЯ У НАС!!!!!!

28

До 34 василев

преди 8 години

Е че какво му беше "доброто" на Местан????????????????Само ЕДНО НЕЩО МИ ПОКАЖИ, КОЕТО Е БИЛО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ!? Мръсен предател! Първо предаде СДС, а както знаеш НЯМА БИВШИ ПРЕДАТЕЛИ! ТЯХ ВСИЧКИ ГИ МРАЗЯТ, ЗАЩОТО ПРЕДАДЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ.......Тях само ги ПОЛЗВАТ.....

27

Анонимен

преди 8 години

Скараха се руското *** Доган и турската *** Местан.Руския продажник изгони турския.Предстои поредната серия на Малката булка.

26

песуна

преди 8 години

не се прехласвайте по доган..за мен има някаква постановка.не може човек,който 20 години работи против България изведнъж да се загрижи толкова....

25

house of cards

преди 8 години

Ахмед Доган е учител на Франк Ъндърууд.

24

Анонимен

преди 8 години

Ех, Баце Борисов, мушморок наш! Ако и ти имаше смелостта така да разкарваш чуждите агенти около себе си, цена нямаше да имаш!