38

Божо

преди 8 години

Пожелавам на ВСИЧКИ - СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ !!!

37

Анонимен

преди 8 години

Ето това е резултата от предателската политика на БКП-БСП , която създаде партия като ДПС . Сега цяла България ще се занимаваме това Турска или Българска партия е . Всеки да си отговори сам .

36

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашкачебурашка, научи какво се прави когато ти нарушат въздушното пространство и тогава се излагай. Стрелба се открива само в крайни случаи каквито не са на лице. Няма нужда да се мазниш на турците.

35

Анонимен

преди 8 години

sled miskinina Mesto-oglu i ei tia zaminavat za podmivane: депутатите Шабанали Ахмед, Хюсеин Хафъзов, Айдоан Али от Шумен, Венцислав Каймакамов от Пловдив, кметът на Ардино Ресми Мурад и областният председател на ДПС в Кърджали Бахри Юмер.ai gazbereket, ai altananal ai testiskiu4ek vraz analtunel

34

Ф.С.В

преди 8 години

Мафиота Доган иска да сложи някой послушен на поста - но явно Местан няма да се даде без бой - ще видим какъв е резултата - Турция ще каже - ....дам ..... По силен наркотик от властта - по Света няма !

33

tih velikan 681

преди 8 години

Prav byah dps shte se razcepi

32

анонимен

преди 8 години

какво е това ауди за свадбата на дъшерята на местан подарък от турскотопосолство това е позор национално предателство

31

Анонимен

преди 8 години

до 51БГ, един съвет от мен, когато пишеш в този сайт- винаги си копирвай поста, преди да го пратиш. Създава улеснение след като го пейстнеш втори път без да го пишеш отново целият.

30

до 42 гочев

преди 8 години

Да не сте роден случайно след 1990 година?. 90% от родените след тази година са с унищожен мозък от наркотоците.

29

БГ

преди 8 години

ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ МНЕНИЕТО СИ И ВЕДНАГА ГО ИЗТРИХТЕ,ТОВА СЕ КАЗВА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИ ТИП,КАКВОТО ВИ ОТТЪРВА.ЛИЧИ СИ, ПИСАХ,ЧЕ ВАЖНО ДА СЕ ОТСТОЯВА БЪЛГАСКОТО,НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ ЕТНОС СИ.ТОВА ЗАЩО ГО ИЗТРИХТЕ,ВСИЧКИ ЛИ ТРЯБВА ДА ГРАЧИМ ПО АМЕРИКАНСКИ.

28

Наблюдател

преди 8 години

Този доносник на ДС агент "Павел"e работел активно за откъсване на част от България!Другият "пернат" такъв на ДС изобщо не пада по-долу! Настанала е просто борба за "кокала" в етническата мафия. Там се перат стотици милони.....

27

Кукувица

преди 8 години

Тоя не умря ли още миналата година, бре?

26

Анонимен

преди 8 години

Словото на Доган е чуждо за днешните български политицТова е Политик който умее да анализира политическата обстановка, такава каквато е.Браво на Доган.

25

Анонимен

преди 8 години

Разкарайте тоя мухъл и шефа му от глваната страница по коледа, че ми смущават храносмилането. Никой истински българин не иска да знае скапаните им игри и драми на тия

24

Анонимен

преди 8 години

Местан се опълчи на Догане ся вече трябва задължително да си го преместя

23

гочев

преди 8 години

БРАВО МЕСТАН !!!!!!!! НАТО Е НАЙ МОЩНАТА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ В СВЕТА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ И КОСЪМ ДА СВАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!! БРАВО, А КАГБЕЙСКИТЕ МЕНТАРДЖИИ ДА СИ ФАЛИРАТ СПОКОЙНО СКАПАНАТА ДЪРЖАВАТА! !

22

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли кой е най-великият руски агент след Щирлиц?Как кой- Агент САВА!Тия соро.си ще ме разреват от смях, честно ви казвам!

21

Анонимен

преди 8 години

Всичко си идва на мястото- като бясното трупане на дълг при ГЕРБ който практически никога при тази унищожена икономика не може да се върне.Ето цената за откъсване на част от България и харизване на Турция.Гробарите унищожиха България!

20

анонимен

преди 8 години

Долните *** нали крякаха, че Местан е в турското посолство, ,,Кой ви пуска тези кьорфишеци и непрекъснати лъжи ??? Не се ли уморихте да работите срещу България в полза на кремълските мошеници ???НО ВИНАГИ ИМА ВИДОВ ДЕН !!!!!!

19

Божо

преди 8 години

Аз съм БЪЛГАРСКИ националист и НЕ подкрепям нито атака, нито дпс !!! Аз искам БЪЛГАРИЯ да е достойна за уважение страна, където и християни, и мюсюлмани, и всички други да живеят така, че да се гордеят с Родината си !!! СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ !!!