103

Анонимен

преди 8 години

София е евро-гейски град!

102

Анонимен

преди 8 години

До СократисЯ виж ти ? Още един пръд-льо се появи ??? Е много станахте бе ? То не беше онзи *** СТРАНДЖАТА, та сега и ти ??? Усмърдя се ефира от вас бе ???

101

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТУРЦИЯ НЕ Я ИСКАМЕ В ЕВРОПА...България никой не я иска в Европа. Българите са презирани и унижавани навсякъде в ЕС. България влезе в ЕС под натиска на САЩ за да бъде военна база на НАТО, а сега ЕС я използва за заден двор и буферна зона за бежанците. А Турция от 2016 година вече е с безвизов режим, Турция получи 3 милиарда за да спре бежанците а България получи един евригейски. Когато Турция влезе в ЕС ще бъде с най-голямат парламентарна група в Европейския парламент.

100

До 138

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАХаха, не съм турчин, но ме боли, че някой идва от съседна Турция и ни казва истината в очите, а именно, че живеем в ***.И ние сместо да се замислим върху това, да започнем да го плюем, че виждате ли, не е вярно.Прави са- софия изглежда на ***.Ако на теб ти харесва това, вече темата е различна.

99

Един факт

преди 8 години

София има по-голямо метро от анадолската столица анкара дето е 5 милиона.

98

до 147

преди 8 години

Ами да - така има оправдае за собствените си несгоди. Държавата е еди каква си и точка. И това го осовобождава от отговорността, че е неуспял. Виж колко е удобно.

97

Анонимен

преди 8 години

И холандците сигурно са под руско влияние, който не иска Турция в Европа е под руско влияние, ясно като бял ден. За останалото авторът е напълно прав, но "компетентните" хора отговарящи за облика на града, се заяждат с гражданското мнение и им викат върнете се на село. По-правилно е сега като прочетат статията, те да се завърнат там.

96

bibbo

преди 8 години

България на 6 морета, Русия български щат, Вашингтон е българин по лелина линия от с. Конуш, а Путин е от рода Дуло, на Марс е била първата българска Столица.. в Царичина е заровено г*****о на извънземно... и не сме били под турксо робство а част от Средновековния Осмаснки съюз!

95

до Сократис

преди 8 години

Да не е лъжа пък. А и тези, които плюят са журналистите, а не гостите. И вие ежедневно плюете по турците, а и не само, но това е между другото, нали? За разлика от вас човека поне е обективен.

94

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИскаше да кажеш *** град

93

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ НЕ Я ИСКАМЕ В ЕВРОПА

92

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАКажи бе Странджа, кажи поне ти, нали си говорител на Асфалт бей, КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ ????? Кажи кой ти плаща за простотийте които бълваш тук ???

91

съсел

преди 8 години

До без визизабрави да споменеш , че ще се увеличи и населението на много европески страни и на първо място населението на Бг

90

Анонимен

преди 8 години

РАПОНА ДА ВЗЕМЕ ДА ПОКАНИ ПУТИН ! ВСЕ ЕДНО СА СНИМАЛИ БЪГС БЪНИ И ЕЛМЪР

89

Анонимен

преди 8 години

Булгарлар, много чорба имате да изядете докато стигнете Турция!

88

Родолюбец

преди 8 години

Какво го очаква този народ, който след 1944 г. се отрече от Православната си вяра, която го е съхранила през вековете и по време на турското робство, и който влезе в съюз с изконните врагове на България - Запада, САЩ и Турция???Нищо добро не го очаква, Бог да му е на помощ!

87

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАХаха, този българин, който е измислил компютъра...едва ли изобщо се е възприемал като българин.Освен това, ако не е бил емигрирал, а останал в България, едва ли щеше да го направи. Най-много да го бяха пратили в Белене.Крайно време е българите да разберем, че нещата, с които трябва да се гордеем, трябва да ги градим постоянно, а не да си помпаме националното самочувствие гледайки 1000г. назад в историята и да си мислим, че сме много велики и сега.

86

1

преди 8 години

И турските вестници трябва да пишат за нещо. Да се пише за изостаналата столица на България е лесно, пък и е политически коректно. Онази другата - горещата тема за гражданската война в Турция и ежедневно убитите кюрди не е удобна. Ердоган ги вкарва по затворите като вземат да пишат за нея. Затова по-голямата част от тях са мирни, кротки и политически удобни.

85

Анонимен

преди 8 години

Знам, че българите не обичате турците, но реално погледнато турция е на светлинни години от България. Само минете границата и веднага ще ви направи впечатление. Техните митничари са спретнати, чисти, пътищата са на светлинни години. Заплатите им 3 пъти по-високи. Да не говорим за инфраструктурата - модерно метро, тунел под Мраморно море, летище в самото Черно море на изкуствен остров, влак стрела. Все неща, за които Бг може да си мечтае. Туризма, производството, икономиката. Къде сте вие, къде с

84

цирк

преди 8 години

Хитър Петър и Настрадин ходжа