143

Анонимен

преди 8 години

Докато не се вземем в ръце и не изритаме тази марионетна хунта така ще е ,трябва да има обесени политици за да почнат да мислят с главите си ,а не с коремите си...и това време набчижава.

142

Анонимен

преди 8 години

Срамота е истината да ви се поднася от чужди журналисти и коментатори, докато българските само търчат нахилени около поредното откриване на тротоар или тоалетна от Боко, в очкване да им бутне залък в устата.

141

Анонимен

преди 8 години

Шийнкман да чете повече брест литовския договор и да не се прави на много велик

140

П.Петров

преди 8 години

Някой руснаци,пригласящи на официалната политика на Кремъл може много да ги дразни,че не сме им вече губерния,но да ни споменават в случая е явно отклоняване на вниманието на тяхното си общество от проблемите им.Имат много по-сериозен проблем с Турция,а до свалянето на самолета се е стигнало или заради лошо разузнаване или управлението в Кремъл е решило да жертва пилотите, за да има повод открито да захрани с оръжие кюрдите. Аз залагам на второто. Управлението в Кремъл продължава да гледа на руснаците като на крепостни селяни , Това им е истинския проблем!

139

Анонимен

преди 8 години

До Ай сиктир от 18 руско турски войни 7 печели русия а 11 турция ФАКТ

138

Берлин

преди 8 години

Москва винаги се е държала с България като презрителен господар. Очевидно обаче на много наши сънародници тъпкането с руски ботуши им доставя някакво еротично удоволствие. :)))

137

Пешко

преди 8 години

До Ай сиктирти си турскоговорящ, пък мен обиждаш. Просто гаврата с кутевци е пълна, независимо от тежкарството из фейса. А и явно си се самоопределил като небългарин, щом ми говориш "вие тва, вие онова"

136

Анонимен

преди 8 години

До бореца я пак да попрочетеш историята какво става сърбите са съюзници със турците и даже се бият при Анкара Тимур ги изколва и дори взима сръбкинята жена на турския султан за наложница Константин води война със сърбите 1405 която се влачи до към 1420 и това е Властанието Всъщност ФАКТ

135

Анонимен

преди 8 години

Този да е благодарен, че сме им дали азбука навремето, та да има90 с какво да пише и да ни плюе.

134

Анонимен

преди 8 години

"Министъра както и Министър предцендателя се изказаха точно в противоположна посока. Но руснаците си лъжат както им падне."Да, Бойко каза, че няма да пращаме армия, ама автора не лъже лично Ненчев заяви готовност да пратим войски, а после и външния министър Митов каза, че и иска да участваме.

133

Пешко

преди 8 години

"Earlier today, Russian President Vladimir Putin ordered the deployment of 150,000 Russian troops and equipment into Syria, but then ALSO ordered the deployment of 7,000 additional Russian Troops, tanks, rocket launchers and artillery, to the Russian Border of Turkey at Armenia, with orders to be fully combat ready.

132

Анонимен

преди 8 години

Чиста проба демагогия.Министъра както и Министър предцендателя се изказаха точно в противоположна посока. Но руснаците си лъжат както им падне.

131

Анонимен

преди 8 години

Ама, опорнтите точки на кремълскта агенция "РИА Новости" еждневно се повтарят от проруската погребална агенция "телевизия Алфа" с водещ главния гробокопач на ЕС СдероФ.

130

бореца

преди 8 години

Знаете ли че историята се повтаря като тази отпреди близо 700 години когато монголите разбили османските турци при Анкара през 1405 година и пленили Баязид победителя и разорителя на Търново вместо да се вдигнем и да изгоним турците в Анадола ние им ставаме съюзници и чак през 1425-15 година вдигаме въстанието на Константин и Фружин което анадолците потушават с невероятна жестокост и разорение за нас!Сега отново става същото пак сме на страната на Турция и отново ще свърши трагично за нас!

129

Опазил ни Господ

преди 8 години

Сакън, пожалуйста, само недейте ни "освобождава" никога повече, многа просим.

128

Анонимен

преди 8 години

Единствения вариянт да навлезем с армия в сирия е Да превземем Латакия ето това е истината от която руските свинии ги боли американците не са по стока де

127

Наглите?

преди 8 години

Руският журналист е абсолютно прав. Това, че изглежда "нагъл" на наглеци показва само, че наглеците не допускат някой да разкрива наглостта им. Да, истина е, че българските управници никак не мислят за хората в България и ги жертват както им падне и за каквото им падне.И да, пак българските управници поставиха българския народ на "границата на унищожаването Защо обаче няма капка човещина у тях и тази истина трябва да им я казва руски коментатор, когото наричат "нагъл" докато наглите са точно те

126

petko

преди 8 години

DO 156,Не мога да не коментирам...Аз съм живял в германя, и едни от най толерантните към нас ,това са Рускоговорящите.Научих руски преди немски...това е глупост , че странят от нас,ако ти е приветливо отношението към тях ще получиш същото,ако не и по добро. Все още ни приемат добре и за близък народ.

125

Анонимен

преди 8 години

От сега им обявявам на герберско-седераската банда озурпирала власта в БГ ,че получа ли повиквателна ще отида само за да набарам АК-то и от там директно в София,да им покажем на тия марионетки там какво е война,в БГ трябва кръв да се лее на политици за да има оправия......

124

Пешко

преди 8 години

"Turkey Blockades Russian Shipping, Black Sea Fleet Completely Cut offTurkey is authorized to close the Straits to all foreign warships in wartime or when it was threatened by aggression"нещата загрубяват, Вова ще трябва да се ориентира към каспийско море и оттам с ония велики уникални страхотни ракети да бомби противниците асадови