36

Анонимен

преди 8 години

Tия от ЕС май са решили да съсипят коледния концерт на Веселин Маринов.

35

Анонимен

преди 8 години

Ако бомбардировките и терористичните атаки на "Ислямска държава продължат, никой не нищо не може да обещае. Това не се нуждае от коментар,ясно кой се нуждае от ИД.

34

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КРАЙ--- НА РУСКОТО ВЛИЯНИЕ В ЕВРОПА!КРАЙ--- ...И НА ПОСТ-КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ!/...и правилно ----"комунист-християнин"...НЕМАААААААА..и никога не е имало..../А , ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО ....Е ЛИЧНО И СВОБОДНО/... и в България и Турция/

33

Бабанка

преди 8 години

Определено сънувам и след малко жената ще ме сръга да ставам за бачкане

32

Анонимен

преди 8 години

Никой нищо няма да даде на никого,само стойте и гледайте,това е игра за публиката.Франция излиза от женевската конвенция по правата на човека и се превърна във концлагер,сега следва ефекта на доминото,после следва изваждане на Русия от ООН и войната започва,баламосват ва хора за да не създават паника,тези срещи са кординация и последни приготовления за войната в стил на Марс има вода или ЕЦБ пусна новата банкнота от 20 ерво,това са партенки

31

sdds

преди 8 години

До Ястреб Османлиятаpich na godina pone 5 pati patuvam do istanbul imam priateli i rodnini tam i nikoy ne mi vika gqur i i vsicki bg turci koito poznavam ne im se vrushta ot turciq no sa dlujni jiveqt tuk rabotqt naglasili sa se veche samo na pocivki tova e bulgarska izmislica vikali sa ni gquri mnogo vi se iska no nqma da e

30

Анонимен

преди 8 години

ИЗРАЕЛ Е В МНОГО ПО-ТОПЛИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЪС РУСИЯ ОТ КОЛКОТО СЪС САЩ!!!И ПХЮТАН И МЕДВЕДЕВ И ДВАМЦАТА МАЙКИТЕ ИМ СА ЕВРЕЙКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ СЛУЧАЙНО СЕ ИЗБИВАТ ХРИСТИЯНИТЕ В УКРАЙНА !!!!

29

До 38

преди 8 години

Не е сигурно дали ще влязат. Освен това санкциите и директивите няма да въжат за Турция. Толкова ли сте наивни. Единствено нас и румънците цакат. Ако нямаме финансова дисциплина ес, ще ни накаже-казва вождът. По тази логика Гърция трябваше да е най-наказана, но не само, че не я наказаха, ами и млн. евро и дадоха. Та да сте чули за друга страна членка наказана, освен България и Румъния?

28

Анонимен

преди 8 години

А бе защо им клякаме на Турция. Никой в Европа не е длъжен да приеме и един имигрант. Като тръгнат насам, шут и обратно. Що не ходят в Саудитска Арабия, Кувейт и други богати ислямски държави. Ега ти и смотаният ЕС.

27

Рошен

преди 8 години

Плана е да се разруши Европа и населението да са роби. Ся дали ще са бели или арапи на банкерите им е все тая. Важното е да бачкат до преумора и да връщат кредити до живот. Иначи Туркия добре намаза, и от предпресъидинитните програми едни 50-100 млд. а след едно две поколения може да владее и целите Балкани.. поне..

26

...

преди 8 години

Нямам думи!!!Ставаме свидетели на още едмо велико преселение на народите.ЕВРОПА никога няма да бъде същата вече.Толкова ГЛУПАВО решение което ще затрие всички ни.Господ да ни пази..................

25

Анонимен

преди 8 години

Маските на ЕС,Турция и САЩ паднаха окончателно.

24

Анонимен

преди 8 години

ЕВРЕЙНА ПО МАЙКА ПХЮТИН НИКОГА НЕ Е БИЛ ХРИСТИЯНИН И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!ЕРДОГАН Е ИСЛЯМИСТ И НЕ ГО КРИЕ!!!

23

Сделка

преди 8 години

Сделка без кръчмар! Обещали са му всичко, което поиска, а той казал - ще видим!!!! Позорно *** и продажни! Чудя се, ако са имали лидери все с този акъл, как са напреднали толкова? Сигурно напоследък са оглупели, или оглупелите им народи (като нас) такива са ги избрали.

22

Анонимен

преди 8 години

Това е безумие. Като дадат на турция пари си мислят, че няма да ги пуска в европа ли? Ние сме външна граница на ес, защо не ги дадат на България. Виждате какво се случва на гръцката и македонската граница....те ми дават на турция. Искам референдум за излизане от ес и нато.

21

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

..паднат ли визите с Турция ---комунисти и атакисти в АПТЕКИТЕ --за вазелин../..По-старите ..да покажат на младите "как става сюнета и пребоядисването.."/ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТЯТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!/ИКОНОМИКАТА --"ИКОНОМИЧНА "----дело на всеки../

20

Анонимен

преди 8 години

Визите ще са до определен момент. Приключи ли войната в Сирия край на визите.

19

Анонимен

преди 8 години

НА СССР2 И УМРЕ КОНЯ !!!ПЮТИН ОФИЦИАЛНО Е ВЕЧЕ ПЕРСОНА НОН ГРАТА ЗА 99% ОТ СВЕТА!

18

изнервен

преди 8 години

Тези от ЕС са луди. Вместо да изритат всички "бежанци" обратно и да не приемат нови, ще взимат по 100-400 хиляди годишно. Как може да са такива слепци да не виждат плана за ислямизация на Европа. А ако го правят, въпреки че го виждат, нямам думи какво заслужават. А Турция трябва да бъде изхвърлена и от НАТО.

17

Анонимен

преди 8 години

Европа ще започне да връща имигрантите на Турция от юни и..........от юли всички имигранти/и не само,ами и онези вече с обръснати бради и добили що годе приличен вид от подземните тунели в Сирия/ще започнат да влизат в Европа с напълно редовни турски лични карти валидни за цялата територия на ЕС като редовни турски граждани!!За тази врътка евроданъкоплатецът ще си плати голяма сума пари!!!Нещо и на някой да не му е ясно!!!!!