18

ДЕБЕЛИЯ САШКО

преди 8 години

вероятно са му намалили "субсидията" от АМБАСАДАТА и е ршил да се покаже, че още може да им е полезен. Вероятно не му стигат парите за "закуски"

17

до дрил

преди 8 години

До дрилРуснаците са ни освободили от турците.Факт.Ние вече в трета световна война сме противници на руснаците.Факт.Докато бяхме в тяхната сфера на влияние, получавахме евтини суровини, безплатни технологии, осигурени пазари, хората имаха много по-висок стандарт на живот от сега.Факт.Откакто сме нагло-саксонска колония, освен че ликвидирахме индустрията и селското стопанство, здравеопазването и образованието, намаляхме с няколко милиона, нашите партньори ни третират по-зле от нелегални имигра

16

Българин

преди 8 години

Роска, Сашо! Вие сте истински Българи! Мачкайте кремълското диктаторче, не му остава вече много време, Русия се разпада. Ние истинските българи евроатлантици сме с вас!

15

Анонимен

преди 8 години

тоя на едно ядене изяжда по едно агне... затова е умен! :)

14

Анонимен

преди 8 години

Koга българските политици ще почнат да мислят и преценяват кое е добре за България, а не да следват грънки фрази и обещания? От социалистически утопизъм скочихме на див капитализъм. Като затворихме реакторите в Козлодуй какво постигнахме, освен малка група хора да се привилегироват. Това беше най-евтиният ток в Европа. Като отказахме Южен Поток, какво постигнахме? По-рано имаше един лаф: Като пр'днат в Москва и ние се нас'раме. Сега още преди някой в Брюксел или Вашингтон да е,то ние вече сме се

13

Анонимен

преди 8 години

Нямам представа, защо разни бивши, виновници за сътоянието в което сме изпаднали все още дават мнение. Та нима това което сториха не е достатъчно? Нека се оттеглят и повече да не ни занимават с техните глупости.

12

Анонимен

преди 8 години

първанката е най тарикат руснак-направи и двамата си сина милионери

11

Анонимен

преди 8 години

СДС-арската свин*, след като я уредиха посланник без никакъв ценз и там се прочу с давалерите си, отново е на родна земя.И отново грухти, защото не може да лапка достатъчно.Веднага се зае със свинските си изцепки - първо взе да възпитава Крисия, сега се пише експерт по Русия.Крайно време е този да се затъкне най-накрая, да си седне на лоестия *** и да престане да дразни обществото.Колкото и да е долен един човек, все пак, трябва да има и някаква мярка в изявите си.

10

Анонимен

преди 8 години

Защо нашите комунисти и техните наследници толкова плюят по довчерашния си господар? От комплекс за малоценност или се подмазват на новия Голям Брат? Руснаците може да са всякакви, но си знаят интереса и си го гонят. Ние освен да лаем и да викаме как "всички са маскари", и да тарикатстваме на дребно дори на международно ниво, друго не знаем

9

Анонимен

преди 8 години

на тоя д е б и л няма ли най-накрая някой да му сплеска кратуната проста

8

Анонимен

преди 8 години

кой е по голем руснак,сидерката ,пиянката или първанката

7

Веско

преди 8 години

Ако поставим въпроса, че при една война изведнъж ще се вдигне цената на петрола коя държава би спечелила от по-високи цени и отговорът е елементарен Русия", катогоричен бе Йорданов - "Западният свят иска по-ниски цени"Доста елементарно мнение, всъщност абсолютно погрешно!

6

Анонимен

преди 8 години

Не го знам къв е тоз ама явно не е пил хапчетата скоро... Коя държава иска а се вдигне цената на петрола. А коя държава изрина за пореден път близкия изток с цветни революции? *** народ слаба държава некадърни оправници...

5

zeus

преди 8 години

Бих се съгласил с тезата, че трябва да гоним собствените си интереси, тогава защо сме се навели на американците и ЕС и изпълняваме всяка заповед, независимо колко е вредна за нас? Това независимост ли е?

4

Иванов

преди 8 години

Тази торба лой да мълчи. Той е един от основните виновници за злощастния преход. Интересно защо телевизиите го канят. Нищо ново не може да каже. Повтаря едно и също повече от 20 години. Нещастен русофоб.

3

Анонимен

преди 8 години

Всички бивши комунисти, днес първи демократи, които се кланяха на ТЖ и на руснаците, сега умират да плют там,където са яли.Учили в Москва, били част от тоталитарната власт,а сега- първи американофили, които за пари и майките си продават.Гнусно, гнусно, г-да демократи.Народа не е сляп и вижда и помни тогава как живееше и сега, как живее като американска колония.

2

дрил

преди 8 години

не го харесвам йорданов, но в случая съм съгласен с него. *** са си шовинистично и имперско племе, не понасят чуждо мнение и инакомислие. наскоро четох изказването на 1 руски олигарх, че русия е освободила българия от турците без никаква геополитическа изгода за себе си. без коментар.

1

Декстър Джаксън

преди 8 години

Руснаците трябва да ни уважават затова, че ни е имало много преди тях, и сме им дали писменост. Но и ние трябва да ги уважаваме, поне исторически. То е ясно, че всяка велика сила гони своите интереси. Никоя такава държава, никога в историята, не е правила нищо само от "чиста любов" към даден народ. За мен изказванията на президентчето Роско са абсолютно неадекватни. Не може по такъв начин държавен глава да се изказва в 2015-та. Неадекватно, неориентирано, сякаш е отровен с развалена супа.