113

Анонимен

преди 8 години

Днеска четох този виц. Еуропката казала, че може би щели да пуснат пак желязната завеса. А Лавров им отговаря - Добре, само гледайте като я спускате, да не си прищипете нещо с нея! После чух пък че не е виц. Ще прочетем, тя Захарова е толкова оригинална, че ми доставя истинско удоволствие. Тя ще го напише във фейсбука. Явно вече руснаците си правят гаргара с западняците!

112

Анонимен

преди 8 години

Руснаците много не им се иска да приемат че загубиха всички, България включително, но пък се побратимяват с араби, сирийци, иранци, суданци...Не им разбирам външната политика на руснаците спечелиха крим, загубиха 50 милионна Украйна, с караха се с Европа но се сприятеляват с араби, не случайно Путин забрани одеколона да се консумира със закон

111

Анонимен

преди 8 години

нещо много меко и красиво поставиха на място президента ни, а можеха и по друг начин...съжалиха ни

110

До t-rex

преди 8 години

Не виждам плюене, а доста внимателно и дипломатическо обръщение. Плюенето е именно на Президента на Р България, който с копи-пейст от изказванията на западните си феодали се опитва да се прави на равен с равен. Няма как да стане. Родена гарга, красив лебед няма да стане.

109

Анонимен

преди 8 години

От любимите ви щати какво добро получихте, освен малко спин по местните "пъстри"???? М?

108

бе има

преди 8 години

До t-rexприказка приятелство приятелство но сиренето е с пари ! да не искаш русия цветя да ни праща или очакваш подаръци като някаква ***.а ??? и кои са приятели на България , щатите ли с техните тец-ве които ни продават скъп ток ?

107

Анонимен

преди 8 години

България е била, е, и винаги ще бъде в сферата на влияние на Русия. На който не му харесва - да заминава за Харлем или Детройт!

106

НФСБ

преди 8 години

Естествено, че не сме " кръвно" свързaни с Русия, не сa ни нито бaвaчкa, нито бaячкa руснaците, в сегaшния момент просто всеки политик от Европa, СAЩ и включително Русия много трябвa дa внимaвa кaкво говори ( плещи...)!

105

???

преди 8 години

До Анонименпочети маааалко история,и тогава няма да се изказваш тооолкова неподготвен

104

Анонимен

преди 8 години

До Иво 128България ще плаща най скъпия според теб газ по две причини.Първата е , че България купува по -малки количества от западните държави и за това за нас е по-скъпа.Втората причина се крие във всички некадърници, които са начело на държавата като президент, премиер, външен министър, министър на отбраната и др.Волен Сидеров плаща всичко с държавната си субсидия.Не е крал от държ. бюджет, не купува избиратели преди избори А избирателите на АТАКА са" купени" от прекрасните идеи на Сидеров.

103

та да питам

преди 8 години

До Маркти и ние българите какво бихме намазали ако щатите разпердушинят русия ? с какво би се подобрил живота ни ?аз проблем с русия нямам а със щатите ,че заради тях ес се напълни с май-ни .

102

t-rex

преди 8 години

Плевнелиев може да е всякакъв, но е единствения, който имаше топки да каже абсолютната истина! Русия не е приятел на България. Русия се държи империалистически! Факта, че МВнР на РФ, лично се захваща да го плюе, говори сам по себе си!

101

знайко

преди 8 години

Не му се сърдете. Той не е виновен. Ние сме.

100

НФСБ

преди 8 години

Зaхaровa с товa " изкaзвaне" спелирaно и от Путин ( или Лaвров) влизa също в грaфaтa " ястреби"! Товa меко кaзaно е неуместно в случaя, нaдявaм се поне употребенaтa Зaхaровa дa осъзнaвa товa, инaче жaлко. Колкото зa нaшия Президент, той попресоли мaнджaтa определено, въпреки че зa нaрушaвaнето нa въздушното ни прострaнство от руски сaмолети е прaв, и aко нaшия Ген. щaб и МО действaхa по- круто, пaзейки Бългaрското и Европейско небе- прихвaщaйки всеки нaрушител и Зaхaровa щеше дa е по в чaс сегa

99

Марк

преди 8 години

Имате точно 1 г. ребята!!На 18. ноември 2016 г. в Щатите ще се проведат президентски избори и цоциалистът Обама ще бъде изметен!!Ще дойде Президент републиканец и тогава ще видите "Кон боб яде ли!""Да ви припомням ли как Рейгън без вито един изстрел разпертушини варшавския договор и СССР!?А СССР бе къдекъде помощен от тази Путинова Русия!1 г. ребята!

98

Анонимен

преди 8 години

Братя руснаци, моля не обръщайте внимание на нашата тиня, водеща се за президент. Уверявам ви, че не съществува българин, който може да го търпи! Тая *** беше натресена против волята на народа!

97

До 130

преди 8 години

Ти да не си паднал от крушата бе? Кой от нас говори и пише срещу българската култура и история??? Ама ако ти беше ходил на училище и беше я ПРОЧЕЛ тази наша история, щеше да разбереш, че от 1334 години НИЕ КРЪВНО СМЕ СВЪРЗАНИ С РУСНАЦИТЕ. ЧЕ НИЕ ОТТАМ СМЕ ПРИСТИГНАЛИ БЕ УМНИКО! И с малки отклонения винаги сме били заедно. И всичките ни "флиртове" с продажните западняци НИКОГА НИЩО ХУБАВО НЕ НИ Е ДОНЕСЛО. САМО НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ! УЧИ, за да станеш човек!

96

Боби

преди 8 години

До Анонимен 133Хора всички страни се управляват от шайка престъпници ако на чело на страната няма ЛИДЕР. От кога в ЕВРОПА няма ЛИДЕРИ? В Америка реално от Кенеди и той беше изключение. САМО ЕДИН ФАКТ ЗА РАЗМИСЪЛ ОТ 1850г В АМЕРИКА ИМА ДВЕ(2) УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ. Статистически и социологически и каквито ически се сетите трябваше за толкова време да се отлюспвят да се разделят едната да удари у диреку другата като маче... Няма такова нещо свършва деня с коктейл дето опонентите мирно си сърбат уис

95

Което си е право...

преди 8 години

Не е нужно руско официално лице да отправи основателни критики към българските държавни лица, в частност несъстоятелния ни държавен глава. Президента на Р България не може да разбере, че уважение се печели с уважение, респект с респект, и че с изказванията си вреди на държавата ни. Независимо, че сме част от ЕС, НАТО и за съжаление васал на САЩ, Русия може и трябва да бъде важен търговски и политически партнъор. ... Президента ни е срам за държавата. Жалко.

94

съгласен

преди 8 години

До Анонименние сме благодарни на руският народ и сме близки с него , НО путин не е русия както и борисов не е България . и двамата са водени от интереси които отговарят на малка част от двата народа.