35

Спас

преди 8 години

До ha haИли КАЗАНА ПО ДРУГ НАЧИН......САМО ***!:)

34

Анонимен

преди 8 години

Как ги сметна 200 милиона? И сега ли стана ясно, че с толкова приходи не може да се поддържат магистралите или чакахте да минат изборите? Като че ли след изборите само непопулярни мерки се вземат.

33

Анонимен

преди 8 години

То и на мен ми се виждат 220 депутати много за под 7 милиона население , що не ги направим 120. Сумати пари ще се спестят. Същата работа ще вършат, и без това повечето са само за присъствие. Сегашната цена за винетката си е добра, повече контрол и надзор как се изпозват парите от нея.

32

Shark

преди 8 години

Съгласете се, че със заплата от 500лв няма как да жевеем нормално и да ви плащаме винетките и данъците. Това е нереално. Да видим като вдигнете цената на винетките колко пари ще съберете отгоре. Със сигурност няма да е много, да не стане така че дори да е по-малко. И да,защо не казахте това преди изборите. Мизрени лъжливи гербаджии!

31

Анонимен

преди 8 години

Аз като гледам тоя "народ" още много може да се изтупа, ако бях аз щях да я направя мин. 250 лв. да ви дойде акъла. А за софиянци щях да сложа и такса чист въздух

30

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново, това правителство може само да ограбва народа! Пак гласувайте за Гроб и Бойко "умния"!!!!...Сега не трябва да гласуваме за ГЕРБ и Бойко, а за БСП, като изберем пак БСП и нещата ще се оправят. Или за Рефероматирския блок - те могат да ни оправят. Не, не - според мен само АБВ ще ни оправи - значи да гласуваме за АБВ. Или за новата партия на Кадиев - може пък те да ни оправят.

29

Анонимен

преди 8 години

От ГРОБ са много силни след избори

28

ha ha

преди 8 години

От по догодина винетката 350лв, всички в паника, но е правят "само" 300лв, и всички си отдъхват и си викат.е, това е друго, поне не е 350лв. Кражбите ооопс, "усвояването" продължава, сбърках думите.

27

Анонимен

преди 8 години

Е няма как да крадеш с пълни шепи и да се нассирааш и да остава за хората после, просто трябва малко да се спрете.

26

Анонимен

преди 8 години

Наистина трябва да се вдигне цената на винетката. Простата аритметика показва, че с текущите 200 милиона приходи от винетки няма как да се поддържат всички пътища. Но трябва да се наблегне на това всички нови пътища да имат поне пет години гаранция и ремонт за сметка на изпълнителя.

25

glas v pustinq

преди 8 години

Щом не ви харесва станете и покажете на тия в парламента, че няма да я бъде тази. Но кай пък съм аз, че да давам акъл...

24

Анонимен

преди 8 години

гарантирано от герб!!до сега как стигаха!! защо не казахте преди месец!!да излезе бб да каже защо така!!или електронен референдум!!

23

Гербер-богаташ

преди 8 години

Браво Влади,браво и на Бойко бедноубиеца. Напълно правилен ход за да из1чезнат бедняците с трошките по пътищата и калтаците които събота и неделя пътуват до село за домати и свинско. Трябва да останем само ние богатите от най силната партия,вие бедняци само ни пречите. Поклон на Бойко че ви мори от всякъде от глад и ви сложи безмилостно чатала на врата . Глад и бедност само за вас. Поклон отново Влади и Бойко. За бедните само глад

22

(-_-)

преди 8 години

Ако крадяха по-малко, даже щяха да са много 67 лв!

21

сова

преди 8 години

За 20 лв винетка всеки ще си купи. Но за 100 лв аз няма да си купя, и много други ще карат без винетки. Риск губи, риск печели.

20

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБЕРСКИ ТЕРОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ПАК СТОЙТЕ ПО ДОМОВЕТЕ СИ!РОМИ,ТУРЦИ И ПЛАТЕНИЯ КОРПОРАТИВЕН ВОТ ОТ ГЕРБ НЕ СТОИ ПО ДОМОВЕТЕ СИ!

19

7

преди 8 години

Горанов, айде същата логика вкарай за доходите -"съгласете се, че с 400 лева заплата бруто......лицемер мрсен

18

Анонимен

преди 8 години

Е нали ни построиха от ГЕРБ магистралите сега ще плащаме по 100 винетка , макар и да не стъпя на магистрала. Сега ще санират панелки, но пак ще плащам макар "моята " дедова ми къща да не се санира. Честито на гласувалите за новата синя карта на България.

17

Анонимен

преди 8 години

аве *** 100 лева малко ли са ,за теб ако е нищо за мен е много,кое да си платя първо ,данъка,винетката ,гражданската за която също се говори че ще поскъпне доста,годишния преглед ,ремонта от хубавите пътища кое бе ,нямате срама ,защо не си намалите администрацията ,партиините субсидии,депутатите .До кога ще смъкват кожата на обикновенните хора.СТИГА

16

Анонимен

преди 8 години

СКАПАНА държава!!!!! Ошушкаха народа до голо!!! Писна ни от кражбите ви!!!