8

Той е

преди 8 години

До преводач Не,означава,че въпреки измислените западни санкции,Русия ще успява да задоволява нуждите на хората си,най-вече с вътрешен ресурс!

7

456

преди 8 години

До докога 5Ех свещена простота! Светът момента се променя и нови играчи излизат на сцената!Това не се харесва на твоите хамерски говедари, но империите си отиват когато им дойде времето, а времето на Фащ свърши!Финито! Е ,сега ще има една дълга и сълзлива агония,но това са фактите! Ибзрал си еб..та страна ,сори!

6

НФБ

преди 8 години

До ВЪПРОСНай накрая Русия да има един нормален президент. ..да им е жив и здрав Дано и следващия е като него. Френските сирена които прави Русия са страхотни...да правят и вина..Да развиват селското стопанство. .нямат нужда от внос...да крадат технологии и да привличат мозъци. .

5

преводач

преди 8 години

"самодостатъчна страна"Или в превод на български:"Сърдит Петко празна му торбата!"

4

Анонимен

преди 8 години

Май нещо взехме да се оправдаваме!Работата не е много лесна!

3

Анонимен

преди 8 години

Путин е световният номер едно! Защо? Защото събитията така са се стекли, че всички стоят и чакат, какво ще каже, или какво ще направи Путин! В голямата външна политика, той държи кормилото. Останалите водачи го зяпат като зомбирани и личната им външна политика е продиктувана главно от действията на Путин. Какъв е тогава той? Очевидно е главният на свтовната сцена, поне в момента.

2

Бобо

преди 8 години

Браво,смел и категоричен.А не като европа....

1

Анонимен

преди 8 години

Евала на Вовата!