14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ако го прибарам това джудже... - имунитетът няма да му помогне...

13

kongo

преди 8 години

offf....teq dvete prodajni amerikanki...kakvo moje da se o4akva ???....

12

Анонимен

преди 8 години

в.сидерофф явно е организирал любителите на парче пица да пишат какви ли не глупости тук. Най-безсрамното от които е да се сравнява интимният приятел на Чуколина с Дяконът!

11

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Воленчо и той прави магарии... - вдъхновен от батя си Путин...

10

Анонимен

преди 8 години

Само му виждам физиономията на тоя на снимката и разбирам, че е готов да се продаде за 50 лева.

9

Бившо ченге

преди 8 години

До Анонимен 1Абе пич,що не отидеш в полицията,да кажеш какво точно знаеш и да обясниш че се продават наркотици? Подай писмен сигнал,а пък после ще можеш да имаш претенции да те уведомят какво е станало! И не излизай с евтиното оправдание: *** те ги пазят,зная ги,взимат пари и тн.Като си сигурен в думите кажи кок и кой ги пази,кой взема пари и кой не си вършеи работата! Иначе си много смела анонимна мишка!

8

Анонимен

преди 8 години

тяхната полиция ги пази

7

бай Петко

преди 8 години

Дай малко власт на българина и му гледай сеира. Пази БОЖЕ сляпо да прогледа. Как ли ще се държи ако за напред няма имунитет? Все някъде ще го застигне съдбата!

6

Анонимен

преди 8 години

Е нямам думи, как от 50 човека с таблети никой не засне тези удари на Сидеров към тоя и към телефона на жена му? Как един таблет не засне удара срещу полицая????Защо всичко в тази държава е изкуствено бре? Точното защото няма нищо такова Сидеров ще се отърве без последствия и даже може да извлече някой лев от тия тъпигьози лъжливи с адвокати, И ще го осъди Сидеров тоя *** на снимката- за клевета!

5

Професор

преди 8 години

Волен е Дякона.

4

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново - винаги когато наближат избори турско-герберастките медии спратват поредния скандал на Волен и Атака за да смъкнат малко рейтинга му, който в последните месеци отново набира главоломно скорост.Той все пак е единсвената алтернатива на безпринципната коалиция от крадци и лакеи на Мутрата.

3

Анонимен

преди 8 години

q stiga be ,v takiva kapancheta vinagi ima droga posred noshtite ,kvo sa praite na yjileni ...

2

Анонимен

преди 8 години

Idvat izbori a Siderov ne e Udoben na mnogo xora ot Prestapniat Sviat

1

Анонимен

преди 8 години

Ако сме правова държава, каквато не сме, този собственик на клекшопа, отдавна трябваше да е в затвора. Живея съвсем близо на Гурко и целият квартал знае ,че продава наркотици. Включително и полицията, която го пази. Явно им снася процент.