10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Молодец към паницата с леща днес ще получиш от руското посолство и стаканчик с водка "столична миризливая", за супер успешната пропаганда срещу враговете на матушка Россия.

9

Анонимен

преди 8 години

Обучен от САЩ, но и от Турция.

8

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕ Е ОДИСЕИ ДА ПОДКРЕПИ УЧЕНИКЪТ НА САЩ.?

7

бивш-ром

преди 8 години

През 2001г бях един от първите,които отиде да работи,като стройтел в Прищина и Гниляне в Косово,шиптерите имаха един техен вожд досущ прилича на тоя на всеки ъгъл стоеще портрета му и те се хвалеха с него представете си и той беше обучен от САЩ за войник,и ми се струва че ако европа не спре да поддържа Американската инвазия по света много скоро ЕС ще се разпадне или ще се раздира от противоречия и борби и ще се разруши...

6

До 6

преди 8 години

То отдавна е ясно че *** мъти водата и е в основата на агресията

5

мл.сержант от запаса

преди 8 години

Ама няма как тези,които сме били войници знаят,че не може без да си обучаван за войник да нарамиш оръжие и да тръгнеш да превземаш територии,всички даже и бебетата разбраха,че ИД е създаден от ЦРУ с цел свалянето на Башар Асад от власт,но плановете им се объркаха,защото очаквано или не Русия взе страната на Асад и сега и европа бе въведена в демоничните игри на САЩ,дано европа се осъзнае и застане на страната на Русияи Асад,че ни чака масово преселение на мюсюлмани към Европа заради игрите на US

4

непукист

преди 8 години

Абе малко по малко всичко ще излезе на яве и не само за този ,а и за замисъла и осъществяването на целия тоя театър раболепно представян ни от медиите за борба за демокрация и услужливо премълчаващи кой стои зад всичко това .

3

Патриот

преди 8 години

ФАЩ спонсорират тероризма в света това тайна ли е за някой??

2

zeus

преди 8 години

Питахте ли в американското посолство преди да публикувате това?

1

Момо

преди 8 години

Да беше само той...Я кажете откъде тези имат оръжие и амуниции? Къде си обучават бойците? Нали имат лагери. САЩ вече година ги бомбят. Как така не уцелиха един техен лагер за обучение? Как така не разбиха един техен конвой?А петролът им кой купува?Защо за миналата година Афганистан е произвел 77% от хероина в света, а?Отговорете!ЧАКАМ!