77

Анонимен

преди 8 години

Дайте снимки и на хората, които бяха обезглавени тогава. Те ще бъдат още по-брутални. Спомням си как едни изследователи дават на една горила банани и тя не им направи нищо, но това бе единичен случай. Та и нашата работа същата. Да направим Европа едно интернационално гето, само че някой ще трябва да създава нещо, защото консуматори на готови системи много.

76

13441

преди 8 години

Жалко, много жалко. Шепа хора си играят със съдбите на милиони. А колкото до снимката - потресаваща реалност за съжаление

75

Потребител

преди 8 години

Ако бях богат жител на държава критикуваща режима но подкрепяща го икономически и казващ на хората там как трябва да живеят според моите представи - тогава бих чувствал виновен. Европейските държави имат вина но повече или по-малко от други държави е спорен въпрос. Силна Европа е заплаха както за САЩ, така и за Русия и Китай. Затова систематично се работи в неин ущърб. Интересно защо "бежанците" се насочват само към Европа.

74

Анонимен

преди 8 години

За смъртта на това дете е виновен единствено баща му, който е е натоварил в лодката, вместо да си го гледа в Турция, където няма война

73

КК

преди 8 години

Пратете снимката на Обама...Настоявайте Баба Меркел и Чичо Оланд да накарат онези отвъд океана да спрат най-после!!!!Подпалиха света, а същият този свят, хвърлян в заблуда от пропаганда, на която може да завиди и Гьобелс, мълчи и търпи.Европо, замисли се !

72

Анонимен

преди 8 години

До Сизо - първо Саудитска Арабия не ги приема и второ Обама така казал.

71

Анонимен

преди 8 години

До тожкосветовните медии са в пиксели, обаче там Лоло не оглавява СЕМа им

70

Анонимен

преди 8 години

Трибунал за САЩ и Европа заради геноцида извършен срещу цяла Северна Африка.Бесило за Обезиански , Мърхел , оЛанди и анклиискя пудел.

69

За Витков!

преди 8 години

Пропаганда!

68

Анонимен

преди 8 години

Долни, гнусни манипулации са това, американо - английска пропаганда от типа "на чужд гръб и 100 тояги са малко". Да не би Сирия да е била в миналото българска колония, или да сме разпалили там война. Тези хора 99% са икономически имигранти, които рискуват живота си, за да издрапат до възможно най-богатата държава, но не и да останат в БГ, за да получават по 50-60лв. социални и да работят за 300-400лв., вместо 1000 евро в Германия.

67

тожко

преди 8 години

Трябва да махнете тази снимка. Да ли ще бъде приятно на повечето хора с слаби сърца да я гледат? Нестига, че казате лоши новини, ами и такива снимки публикувате! Държавата ни е гадна, работата ни е гадна, а и трябва да четем лоши новини! Махнете, снимката, за доброто на всеки човек е това! Селяни, Демократи, Селендури всички са *** един дол дренки.

66

Gogo

преди 8 години

Това да големи човешки трагедии! Трябва да се помогне на хората, но Африка не може да се изнесе в Европа, тогава трагедията ще стане още по-голяма!!!

65

Дисциплинатор

преди 8 години

Много добра акция да се смекчи отрицателното настроение на страните които не искат да пеимат бежанци, но ще бъдат принудени под обществения натиск.

64

Анонимен

преди 8 години

Тоя който отне домът на детето нахално остава безмълвен

63

онбашията

преди 8 години

До родителедното от децата ми е точно на същата възраст, но не мисля че трябва да се маха снимката. всички станаха женчовци и после "ама защо пускат престъпниците". ами ей затова, щото всички, и съдийките (мъже съдии няма) сте станали медузи.

62

Кирил

преди 8 години

До Зрител 88Защото стрелят на месо там, затова.

61

Анонимен

преди 8 години

Ако тези хора се чувстваха добре в собствените си държави, нямаше да търсят спасение в Европа. Да, винаги ще има такива, които ще търсят по-добър живот, но масата ще си жевее, там където са родени. Тези хора бягат от войната, не го забравяйте...всеки от нас на тяхно място щеше да го направи. Но, ако шепата хора, които взимат страгетически решения, осъзнаваха, че живота е кратък и че в живота не всичко е пари и власт, това нямаше да се случи.Само можем да гадаем за какви интереси става въпрос.

60

LBN

преди 8 години

До SISВ 4-милионен Ливан вече има над 1.5млн сирийски бежанци. Освен тях в лагери има над 500 хил палестинци. Колко повече може да поеме една държава с територия от 10452 км2? Тези, които забъркаха кашата, те трябва да помагат, но не, стоят си зад океана и се "радват" на Европата... Аман от демокрация

59

Войводата

преди 8 години

Какво ми слагате 16+, като сте показали удавеното дете на 1-та си страница !?Няма да ви мине номера, хората узряха и прозряха какви ги вършите и какви ще са последиците.Няма да го допуснем!

58

родител

преди 8 години

най-добре ще е ако махнете тази снимка