20

дам

преди 8 години

Айде стига мрънканеНовото трасе е на 200 метра от старото , тъкмо ще се намали затлъстяването , а да не говорим , че не е редно след като пуснаха метрото , да продължават да се движат и един куп с рейсове и да се доблират.Други квартали са в пъти по зле , нямат метро , нямат по 5 автобуса , а разчитат по на една линия която е на през 20 минути.Ще ме питате кои са тези квартали , ами много са ..но премер старата част на Овча купел разчита на автобус 73 и нищо друго , който е супер нередовен

19

Анонимен

преди 8 години

Огромният проблем в Младост, т.е. не само в Младост 2, е че за 25 години нещата само се влошават, въпреки шумотевиците на Фандъкова и предишните кметове, колко неща били направени. Първото нещо, с което стана много по-зле, беше безразборното презастрояване, което започна да задръства Младост. Второто нещо, беше построяването на магазин Била до Деница, заради което сложиха втори светофар на бул.Малинов и бул.Малинов се задръсти веднага. До Орлов мост от Младост 2, 3 и 4 се стигаше за 20 минути,

18

бай Иван

преди 8 години

Точно 450м е според google разстоянието от старата до новата спирка. Ако всеки иска спирката да му е на 50-60м от блока тогава какво правим ? Вместо да благодарят че вече не живеят на шумен булевард мрънкат от мързел.

17

...

преди 8 години

новото трасе е добро, но трябва да осигурят движение и по стария път, защото сега, за да стигнеш от ХИТ до РУМ-а (с кола), трябва да направиш непозволен обратен завой на новото кръстовище. Вариантът за автобуси по Св. Киприян не е удачен - то и в момента минават автобуси (4 и 413) от там и е ужас...

16

Анонимен

преди 8 години

Евтино гето, ниски данъци- това е. Да си траят.

15

Анонимен

преди 8 години

Аман от умници, които като видят на картата какво е разстоянието между старото и новото трасе и спират да мислят. Не, че преди това са мислили де.

14

Анонимен

преди 8 години

" Да не говорим, че тази нова отсечка е по-скоро скоростна. За да го пресечеш има само два подлеза, доста отдалечени един от друг, няма една пешеходна пътека. Ще се борим до край за правата си, защото в момента сме затворници", каза протестиращ. "Що бе, маата около километър и стигате до подлеза и там пресичате. Колко му е с бастуна или с патериците, все ще стигнете след час-два.

13

Анонимен

преди 8 години

То пък имаше къде да мине автобус през Младост 2? някой карал ли е по основната им улица покрай Рум-а ? Няма инфраструктура! ами ще походите до метростанцията има няма 2 пресечки.Били в затвор.. не сте в затвор в блато сте, щото там си беше блато навремето ;)

12

Камен

преди 8 години

Какви километри, новото трасе е на 100-тина метра от старото. Това, че преди им е спирал блока пред тях, а сега трябва да повървят 5 минути не е световен проблем. Не може пред всеки блок да спира автобус. А че имат метро на не повече от 500м явно не им е достатъчен плюс.

11

Анонимен

преди 8 години

До MenЧовече, искам да те питам ти ако живееш в района, пак ли така ще мислиш? Много станахе умните и красивите кресливци в тази държава. За твое сведение това, че те има на този свят трябва да благодариш точно на тези *** бабки. Жалък си. И ти ще одъртееш и ще чуеш и по-тежки думи и то точно от твоите деца, ако ги имаш или проимаш.

10

До 11 Търтей

преди 8 години

Ти май си виждал нещата само на карта, също като кметицата. Имат пълно основание хората да протестират, защото общината пак си остави ръцете с тази промяна на трасето. Промяната на трасето беше нужна и си беше започната още през 80-те години на миналият век, но реализацията сега, е ужасяваща.

9

Търтеи

преди 8 години

Какви километри бълнуват тия - новото трасе е успоредно на старото и е отдалечено само на 50 метра.

8

Men

преди 8 години

никаква разлика няма, само трябва да пресекат пътя и са на спирката, имат метро точно до блока, но нали все за нещо трябва да мрънкат комуноидните бабки.

7

ММ

преди 8 години

Какви километри? А това, че на мястото на тези спирки вече има метростанция, пак ли е лошо?Никакъв затвор не виждам аз. Спирката е преместена с не повече от 300 метра. Чак пък затвор.... Хайде стига недоволство. А и хипермаркетите са си там, където бяха. Жителите на Младост-2 и досега ходеха пеш до тях, а не с автобуси.

6

Анонимен

преди 8 години

ИМАТ ЛИ РЪЦЕ ТЕЗИ ОТ МЛАДОСТ ДВЕ? ДА СЕ ВДИГНАТ И ДА ГИ ИЗНЕСЪТ НА РЪЦЕ ТЕЗИ СЕЛЯНЧЕТА ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА АРХИТЕКТИ И ДА ГИ ПРАТЯТ НА СЕЛО ДА СИ ПАСЪТ ГОВЕДАТА.

5

Анонимен

преди 8 години

Същата ситуация е и при магистрала Струма. За хората не се мисли, вместо те да са на първо място, на първо място се слагат самоцелни интреси на някакъв измислен "бизнес". Младост 2 е разделен от Младост 3 и 4 с фронтова линия, а нещастният "Хит" е в ничия земя, като остров между асфалтовите реки....

4

Анонимен

преди 8 години

В метрото нестава без билетче,там е проблема.Хайде станете столичани,стига с този соц. манталитет!

3

хахо

преди 8 години

Ами тя работата е ясна, от Лидъл си платиха да им осигурят още една главна пътна артерия, която да минава до смотания им магазин, платили са на когото трябва и вече новите спирки са факт. Стария Малинов ще го направят паркинг и ще го дадат на свои хора да го стопанисват, а народа кучетата го яли. Като строяха метрото заради ГБС набутаха целия трафик през младост 2 и забраниха паркирането. Писахме жалби и от общината казаха компетентно, ами да забранено е ... Сега ще е същото, глас в пустиня

2

Гошо

преди 8 години

Утре пак гласувайте за Юрданка с крадливата й клика

1

аs

преди 8 години

Хора гласувайте. Само с масово гласуване за кмет ще вървим напред. Това е начина за просперитет масово гласуване.