118

Одисей 1

преди 8 години

175 Не се очаква от комуниод като теб да уважава Йорданов , не виждате ли че всички вие които сте срещу него сте все с червонотквеници Наистина нито Сашо Йорданов нито аз нито който и да е син привърженик очакваме от вас друго

117

Одисей 1

преди 8 години

173 За твоите писания ли пишеш , да така е , глупости са

116

Анонимен

преди 8 години

Г-н Йорданов, тази дебела, седесарска ***...Не си спомням някога да е казал нещо нормално и на място.Един голям балон - бърборко и слагач.За заслугите му го направиха и посланник, хем е пълен *** и няма ценз.Сега е изпълзял пак за върши гадости по поръчка от американското посолство.

115

Одисей 1

преди 8 години

169 Не , не съм служител , но дейността на фондация Америка за България е напълно прозрачна и може да се осведоми всеки за нея от сайта на фондацията .

114

Одисей 1

преди 8 години

До АнонименДо 150.Пак ти казвам,че това е конкурс и няма никакво значение къде се провежда и кой е завел Крисия там.Важное ,че е участвала и е спечелила второ място и прославя България!А този шибек Йорданов с какво прослави България,че не се сещам?--------------164 Няма такова нещо , на този свят има морални норми . Иначе живеем в свободна страна слава Богу , не живеем в онази прехвалената от вас клоака та няма кой да спре родителите и да отидат в Крим .

113

Георги

преди 8 години

До Одисей 1. В един от постовете си твърдиш,че хората не знаят с какво всъщност се занимава фондация Америка за България. Случайно да не си служител на тази фондация и да знаеш?

112

Одисей 1

преди 8 години

*** Одисейке, не е редно да загиват иракчанчета, либийчета, афганистанчета, сирийчета и т.н--------------------------------------иракчета гинат от свои либийчета същоафганистанчета също сирийчета също къде са Европа и Щатите в случая , е да има съпътстващи жертви при ударите на дронове , жалко е но е неминуемо , ти какво искаш да дойдат у вас ли

111

Горо

преди 8 години

Брей, тези демократи лъжат повече и от ***. Ало, Йорданов ли си, какъв ли си, ЗАЩО ЛЪЖЕШ? Кой спечели конкурса в Крим, бе мекотело надупено? Спечели го момичето от Малта, което спечели детската Евровизия 2013. И то ли да си върне наградата? Малта и тя ли е руска република? А кой остана там на 5-то място - дете от Хърватия...ама то и Хърватите са си комунисти и рубладжии, а? НЯМА ПО-ДОЛНА КЛИКА ОТ ПЛАТЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА, а Хаамериканските пари стигат където и ***!

110

ии

преди 8 години

До АнонименДо 150.Пак ти казвам,че това е конкурс и няма никакво значение къде се провежда и кой е завел Крисия там.Важное ,че е участвала и е спечелила второ място и прославя България!А този шибек Йорданов с какво прослави България,че не се сещам?

109

Одисей 1

преди 8 години

159 Гнусно е да се замесват децата ,а точно това се случва .какво беше според теб Знаме на мира и Камбаните , какво друго освен легитимация на комунистическия режим и Тодор Живков

108

Одисей 1

преди 8 години

154 Хитре Петре , ходи колкото искаш , но не е морално когато загиват деца заради политиката на Путин да има участие на конкурси в Крим , да не говрим че и те по всяка вероятност влизат в програмата на хибридната война легитимирайки анексията на полуостсрова от руска страна

107

Анонимен

преди 8 години

Медал от руснаците, при толкова антируска политика? Явно да признаеш таланта е въпрос на принципи, ама не у нас.Нека медала да не се връща обратно, а гнусин Йорданов да се върне обратно, от където е излязъл.

106

Анонимен

преди 8 години

152 Точо в този момент би трябвало да откажат поканата за конкурса , защото не е редно .

105

Petar

преди 8 години

До Анонимен 150Глупако, в Крим се проведе конкурс, а само между другото ще спомена, че на него участваха и други деца от Европа, дори от Малта. За разлика от теб аз съм ходил в Крим и там хората си живеят спокойно и щастливо за разлика от глупостите, които ви набива американската пропагандна машина. Та Крисия получи покана както още 5 деца от последното издание на детската Евровизия. Три от тях бяха на конкурса!

104

Гроб

преди 8 години

Истината е простичка и прозрачна. Само погледнете профила на това лице и ще видите кой и колко му плаща. Този човек на практика НЯМА никаква друга тема, която да го интересува освен "Злата Русия" и "Спасителите от САЩ" и това е във ВСЕКИ ЕДИН НЕГОВ ПОСТ. Всеки знае колко пари наливат американските НПО-та у нас, но този просто избива рибата да се гаври така с едно дете и най-вулгарно да го ползва за собствената си пропаганда!

103

Анонимен

преди 8 години

149 Питай баща му и майка му на това таланливо дете , какво прави тя в Крим , нали не мислиш , че детето е отишло само в Крим

102

ии

преди 8 години

Как не го е срам този *** да забърква това талантливо дете с тази *** политика?Какво общо има един детски конкурс ,независимо къде се провежда с неговите изкривени политически възгледи!Какъв посланик е бил този политически труп?Възмутен съм от повдението му!

101

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Когато човек Съзнателно лъже значи няма достойнство.Та каква собственост е "Лукойл" ?А това че ти не си в правото да даваш съвет на родителите на Криси просто не подлежи на коментар . Първо народи деца възпитай талант тогава съветвай.

100

Анонимен

преди 8 години

toia drislio si go spomniam kakvo bese napisal za Vapcarov v negovia literaturen vestnik. togava, u4itelkatat ni po literatura, koiato bese 4len na SDS, pro4itaiki eseto na iordanov kaza- zaradi tozi *** nema da napusna SDS- tova ne e kulturatat na SDS, daje se opita da se sretne s Blada Dimitrova...., no nebi.dedo kazva 4e Sando Iurdando iska da se vozi s Usacki tanka palen s 4erni , a 4ernite da mu dava da si igrae s mjkite lostove dorede sedi na vertikalen snariad.

99

ууууу

преди 8 години

ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ЙОРДАНОВ?????? А ВИЕ ОТ СДС ВЪРНЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКИ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ КОИТО РАЗПРОДАДОХТЕ НА ВАШИ ХОРА ЗА ЕДИН ЛЕВ - МАЙ ВЕЧЕ СИ ИЗПЕРКАЛ И ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ИЛИ СИ ДОСТА СТАРИЧЕК И НЕМОЖЕШ ДА МИСЛИШ ВПРОЧЕМ ВИНАГИ СИ БИЛ ТАКЪВ