184

Анонимен

преди 8 години

Одисей, изобщо не употребявай България или Българи в 1 лице множествено число. Ти си долно продажно ***, всеки го разбра отдавна още когато забравяше да слагаш гласни;-))

183

Блокиран в Дневник

преди 8 години

България е освободена от Русия и това ни свързва народите.Тези, които си избират богати приятели показват типично поведение на ***, която заменя бедния си мъж с богат любовник.Такива сте всички европейци - хора с поведение на ***.НО аз не съм такъв.Дори Русия да бъде най-бедната на света, аз съм неин приятел!Всичко друго е типично женско поведение.

182

Одисеей

преди 8 години

Китай вече се опита и още му държи топло.

181

до 241

преди 8 години

Това е вярно но забравяш одисейчетата,те ще са първи.

180

Одисей 1

преди 8 години

238 За водата си прав , останалото е без значение , но не забравяй Китай , рано или късно той ще поиска териториално разширение и най-естествено е да го намери в Мъртвите сибирски полета поне под Полярния кръг . Русия няма друг шанс освен а е с Европа и Америка , все пак макар и в периферията , тя е част от Европейската цивилизация и за това , ако има сблъсък на Цивилизации тя ще бъде с нас

179

сс

преди 8 години

с руснаците може да сме приятели но от по голяма дистанция.прекалената близост с тях ни струва скъпо.а и те неса народ които може да ни служи за пример. русофилите ако съим толко мили да ходят там

178

Анонимен

преди 8 години

Близки не близки .. се омитам от тази *** към скандинавските страни .. ако щете се плякайте с любимите братушки

177

муспи

преди 8 години

Знаете ли какво ще стане ако Русия превземе България? Всичките сегашни канибали дето провеждат геноцида - от Тиквата до Станишката и от царя до Лютви Местан ще се пишат русофили, а Волен Сидеров ще го обвинят в американски шпионин.

176

boris

преди 8 години

Ние ,българите сме славяни и доказателство за това е езика ни

175

Блокиран в Дневник

преди 8 години

След години, когато цените на енергията, златото и водата станат неудържими, Русия ще бъде една от най-богатите държави.Тогава разширяването на Руската орбита на запад е сигурно и никой няма да може да го спре.А генерал Колев ще учи трескаво руски

174

АНТИ

преди 8 години

Крим...Крим...КримКрим...Крим...Крим. *** нежни плачати не можем да спим!

173

Одисей 1

преди 8 години

234 Кой ви ги втълпява тези глупости , вие българи ли сте въобще . Та българина е много повече европеец от руснака

172

Одисей 1

преди 8 години

229 България не е славянска държава , България е дала на някои славянски държави писменост , но самите ние не сме славяни , има разбира се и славянска кръв , но тя не е преобладаваща . Колкото до Православието , руснаците го използват за своята империалистическа политика така както панславизма

171

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Без връзката с Русия, България ще се плъзне към Турско-Ислямската орбита.Вижте какво става с горката Македония.Единственият шанс за оцеляване на България е връзката и с православна Русия.

170

до ген. колев

преди 8 години

Генерале, с тези заплахи ,които публикуваш,знаеш ли че можеш да го отнесеш напълно законно?Но едва ли,приличаш на гестаповец, но си по скоро за лудницата.

169

Одисей 1

преди 8 години

226 И точно там е проблемът , защото са огромни и би била опасна за нас близостта с тях

168

Odisey 1

преди 8 години

Българския народ никои не го е питал дали иска в НАТО----------214 Da питаха го на изборите за НС през 2001 и народа с висока избирателна активност 65% избра Царят , на второ място беше ОДС на останалите места БСП , ДПС и т.н. НО ВСИЧКИ ТЕ В ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ПЛАТФОРМИ ПРЕДЛАГАХА ЧЛЕНСТВО В НАТО И ЕС И то се случи НАТО 2004 ЕС 2007Партия Атака още не съществуваше а бялата Златка беше сол т....к на Петьо Пу във вестник Монитор и от бълваше зловонието сиКАКВО ПО ТОЧНО НЕ ХАРЕСХТЕ

167

Блокиран в Дневник

преди 8 години

България и Русия са свързани народи, днес сме в НАТО, утре не сме. Но връзката между народите ни е завинаги!Путин много добре разбира, че народа в България е про-руски.

166

ген. Колев

преди 8 години

За тези, които не са разбрали. Петата колона ще посреща "освободителите" единствено като украса по стълбовете. С националните предатели се действа по този начин. България е член на НАТО и ЕС и всеки опит за ревизия и връщане на страната в руска орбита е национално оредателство и е наказуемо по закон. Може да драскате глупости и да си мечтаете колкото искате, но тръгнете ли срещу България ще ви се стъжни.

165

Анонимен

преди 8 години

То беше ясно, че ще се вьрнем кьм южен паток, че турския поумря нещо. Нали не сме вече братушки бе ботокс? Господ да пази Бьлгария от тия злодеи и продажната пета колона в Бьлгария.