22

съдба

преди 8 години

Най-хубаво е там където нас ни няма

21

Анонимен

преди 8 години

Моля най-учтиво *** да изтрие коментар 44

20

Венелин

преди 8 години

до 38Делото Юкос може да си го сложиш в рамка. Русия е заявила, че няма да плати нищо и с право. Не може съд в друга страна да решава вътрешно правни спорове. То може, ако някой като тебе примерно го осъди американски съд и България вероятно ще изпълни решението безропотно макар, че имахме прецедент когато дори нашите се опънаха. А пък за Русия - забрави.

19

Анонимен

преди 8 години

Уж Русия била бедна, фалирала и изолирана. Уж ЕС бил икономически силен и богат. Обаче само КАНАДА, ИНДИЯ или БРАЗИЛИЯ щели да имат пари за покупка и поддръжка на подобни кораби. Да не би горепосочените три страни да са станали тайни членки на ЕС без да ни информират? Между редовете се казва, че Русия е икономически стабилна, а ЕС май е пред фалит. Истината, колкото и да се опитваш да я скриеш, винаги излиза наяве. Ха ха ха. Чудесна статия. Харесва ми!

18

Анонимен

преди 8 години

PROGNILATA TURZIA I SAMOLETONOSACI--STIGA GLUPOSTI BE MUSLITA MRASNI.

17

Анонимен

преди 8 години

Според руски публикации, сумата която са платили французите е 1,5 милиарда евро и вече е била преведена в Руска банка...............Може ... а знаеш ли колко трябва да плати Русия по делото Юкос - 50 милиарда.кое е повече 1 или 50 ?

16

Анонимен

преди 8 години

Изплаках си очите от смях!!! Вижте в Тубата клипа: Интервю с военнослужещ 16 бригада ВДВ град Оренбург - watch?v=qYoD6VwPFMM

15

Анонимен

преди 8 години

Елче, отвори най-сетне тълковния речник и виж какво значи "анексия"! Да те светна - едностранно, насилственно присъединяване и т.н....КЪДЕ ВИДЯ В РУСИЯ И КРИМ ЕДНОСТРАННО, ЧЕ И НАСИЛСТВЕННО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ? АЙДЕ БЕ, ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПИШЕТЕ ПОШЛОСТИ ПО САЙТОВЕТЕ. НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА? ЕЙ, НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ. А това, че 28-те пуделчета така плещат, не ви оправдава, журналистите ТРЯБВА ДА ИМАТ СОБСТВЕННО МНЕНИЕ!!! Ама де го у нас....

14

Венелин

преди 8 години

Според руски публикации, сумата която са платили французите е 1,5 милиарда евро и вече е била преведена в Руска банка. Това е аванса и неустойката + направените разходи от Русия. Французите за сега крият, но няма да е за дълго. Военният министър трябва да внесе договора за ратификация в Националното събрание. Очаква се депутатите на Саккози да му скъсат шортите. В интерес на истината, военният министър е бил против развалянето на сделката. За е бил външният и неадекватният както винаги Оланд.

13

до 31

преди 8 години

Омръзна ми да ви повтарям, не се дрогирайте преди да пишете тук. Коментарите ви, както и всички седерастки смърдят на л..на.

12

до 16

преди 8 години

Темата е съвсем друга. Да не сте се дрогирал?.

11

Анонимен

преди 8 години

Надухте ни главите тея мистрали, ние от гьола в Белене загубихме 1млрд $ ама никъде не се споменава. С руснаци който се хванал винаги затъва, тва не го ли разбрахте ?

10

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Мосю Холан е политически труп.Огромни протести против педи браковете.Любовници.Скандали с бежанци.Пълно фиаско с икономическите мерки.И сега за капак милиарди пропилени.

9

Austin Powers

преди 8 години

Бойко да не се обаждал да пита колко струват?

8

Анонимен

преди 8 години

Споко, това е комисионната на джуджето, франция не губи нищо.

7

Анонимен

преди 8 години

а руските ***, колко трябва да платят за южен паток, бе червени ***?

6

Анонимен

преди 8 години

Принципите си имат своята цена, имаш позиция и плащаш. Или както е казал Мечо Пух: "Всяко нещо струва друго нещо"

5

шоп

преди 8 години

Е браво, е браво, а защо ги ручахте жабетата....??? Махнете написите на кирилица, и сложете -френска глупост, и разкарвайте туристи, хем ще приберете някое евро...ха ха ха

4

ЧеГевара

преди 8 години

Направо така им го втъкнаха на францетата ,че им се зави свят . А на всички дето много говорят против Русия сега да седнат и да си направят сметка . как така Франция няма пари да подържа екипаж за тези кораби , а Братушките от раз искаха 2 . Между другото и 2 та бяха предвидени да обикалят средиземно море за по икономично . Ама май сега ще си пляскат с ракетоносците и ще сеят ужас :) .

3

Анонимен

преди 8 години

"Глупостта ходи по хората а не по животните в гората", .....