152

Анонимен

преди 8 години

Е добре де за.какво отиде миларда на орешарски , то.щяха на общини да ги дават . Истината е че ги раздрубиха за да може по незабелязано да ги откраднат ,нито работни места създадоха нито нещо построено дето да се вижда ,пълни мизерници па и дело са другите да коментират

151

K

преди 8 години

ELEKTRI4ESTVOTO E STOKA KOIATO NE MOZE DA SE SAXRANIAVA.V BALGARIA POTREBLENIETO E NAMALENO .RAZXODITE ZA PRIZVODSTVO SA SASTITE I TOVA NALAGA YVELI4ENIE NA ZENATA.

150

до 214

преди 8 години

Герб управляват два пъти, общо някъде 5 години, а комунистите 45 г. диктатура на БКП и 20 г. кражби на червената мафия на преименуваната БКП на БСП! Айде у лево!

149

Анонимен

преди 8 години

Борисов свали тока, защото преди време, тока свали Борисов.

148

Анонимен

преди 8 години

Аз пък се чудя в НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ дали има друг премиер, който да реже ленти на всеки километър от магистралата и да сваля и вдига тока.Не си мисля, че това влиза в ресора на Примиера, ама явно в Банкя така го разбират.А пък както се вижда в България номерата от банкянски вечеринки вървят и материал кълве като каракуда на ***.

147

Анонимен

преди 8 години

Свалял токаааааа????????Нямам думи.Понеже свали тока 2013,те свалиха.Сега явно си взел поука.Вдигай тока ,за да не те свалят.Ха ха.

146

Анонимен

преди 8 години

Тоя Борисов какъв точно го играе. Баси - сваля тока, дига тока, тоя КЕВР ли е, Господ ли е, не разбрах.

145

Анонимен

преди 8 години

Преди малко съобщиха, че група комунисти е излетяла с Чинията от Бузлуджа в неизвестна посока! Някои казват, че са отишли на гости при Путин, други пък твърдят, че са заминали при Ким Чен Ур да разгледат концлагерите от близо, но ако имат късмет ще се завърнат живи и здрави!

144

Анонимен

преди 8 години

Кога некой дърт комунист ще ни каже за какво бяха теглени 14 миларда по времето на живков и защо трябваше да ги връща целия народ . ........чакам отговор

143

Анонимен

преди 8 години

До Айде у лево леваците..."София модерен европейски град!?..."Че то София е цяла България ли!?.........183 села заличени от БГ картатаОбластите Габрово, Велико Търново и Кърджали са най-обезлюдениНаселените места без постоянни жители са разположени на територията на 40 общини в общо 15 области.Умираме бавно, страшно е да видиш родното си място опустяло...

142

Одисей 1

преди 8 години

Само да допълня, че при бай Тошо такова явление като сегашното "посегателство над природата" нямаше, нямаше, нямаше...-----------------------------------------208 Ти с всичкия ли си сиТа кой ти гледаше природата по време на социализма . Да , нямаше такова строителство по морето , но за сметка на това колко отровни производтсва се пуснаха . Кремиковци тровеше София а всеки може да посочи такъв пример в своя град ЕКОЛОГИЯ И СОЦИАЛИЗЪМ СА ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ . моля ви се не пишете глупос

141

Анонимен

преди 8 години

Боко- Розовата пантера :)

140

Анонимен

преди 8 години

Некой *** можели да разкаже каде отиде миларда изтеглен от наемника орешарски ,цял миларда . Защо бяха изхарчени миларда за белене за цанков какао ,кога тия пари ще имат възвращаемост . Ами милиардите дадени за пейки и чешмички . Обяснете другари защо щом земите власт и брюксел на секундата ви спира парите ,. Защо винаги при вас фалират банки защо.защо ,защо ,защо ,защо !?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????''?''''??????????????????????????????

139

Анонимен

преди 8 години

Лукойл Нефтохим-Бургас АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V.А, Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V).Евгени Ангелов преди да стане зам.-министър в правителството на ГЕРБ беше директор в Trigranit Development Corporation водеща компания за недвижими имоти в Централна и Източна Европа с един от основните акционери Натаниъл Ротшилд (TriGránit welcomes strong new shareholder, Nathaniel Rothschild, Chairman of TriGránit,).

138

Smurf

преди 8 години

как да няма нещо което да не поевтинява бе *** банкянски ***. Цените на труда поевтиняват бе ей крадец нагъл.

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 191..........Само да допълня, че при бай Тошо такова явление като сегашното "посегателство над природата" нямаше, нямаше, нямаше...

136

Гост

преди 8 години

Ей половината от формиранат цена е акциз - айде бегай да лъжеш некъде другаде!

135

info.

преди 8 години

Кога си свалял тока бе тикво недоялана!!Тока само се постоянно го увеличавате,а заплати и пенсии да,там наистина ги намаляте

134

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 194Доколкото ми е известно Лукоил ев България.Биоко който се сили че контролира държавата що държавата не изпълнява задълженията си и не контролира Лукоил? Не я контролира по заповед на Борисов. КОЙ е главен хранител на Лукоил,дали не е ИПОН ? Така че не пиши глупости. А между другото Лукоил отдавна е на Ротшилд .

133

Айде у лево леваците

преди 8 години

Станишко и Доган два пъти в коалиция управляваха страната ни и два пъти я докараха до фалит!! После идваше Борисов и не само ни спасяваше, ами и строеше магистрали, метро, направи София модерен европейски град с най-голямата спортна зала и т. н. Построеното от него остава и се вижда, та на кой да вярвам?! На очите ли си или на лъжите на червенотиквенчовчетата?!