55

Анонимен

преди 9 години

Не бих гласувал за ГЕРБ, но Б.Б. беше прав за лошия човешки материал - вижте само какви гласуват за Сидеровци, Мая Манолова, Местановци, Барековци... списъкът е дълъг. Гласът на интелигентните е незначителен и не може да бъде фактор в държавата. Протестиращщите с вувузелите са класа над другите, но са малцинство, затова и няма нищо чудно, че техните искания отново няма да бъдат чути или припознати от масовката народ, както и от коментиращите в сайта.

54

Анонимен

преди 9 години

Що сте толкова кухи- ами къде е Делянчо бе?-в парламента.Кой им подкрепи съдебната рИформа оня ден-ДПС "Делянчо".Ами така е -Кой?Кой?май всички са Кой

53

YES

преди 9 години

ПЕНЧЕВ ПОЧТИ НИЩО НЕ НАПРАВИ, НЕКА ДАДЕМ ШАНС НА МАЯ, ТЯ ИМА ПОТЕНЦИАЛ!АКО НЕ ВЪРШИ РАБОТАТА СИ КАКТО ТРЯБВА, ЩЕ ИЗБЕРЕМ ДРУГ!

52

Анонимен

преди 9 години

да

51

Анонимен

преди 9 години

За тия протести по колко ще дават? Или само за червена точка в биографията?

50

Анонимен

преди 9 години

Да протестира се ,като белите хора, вижте французите . Хората по границите блокират граничнте пунктове,всички спираме да плащаме данъци,по Чероморието хората започват да гонят туристите,София и големите градове се блокират напълно и се смачкват от бой всички политици и другарите от съдебната власт.

49

lele male.

преди 9 години

..... Не зная КОЙ?, но аз не искам Мая за обществен защитник!

48

до 39

преди 9 години

Какъв коректив, батенце!? Не може храненик на Иван Костов да е коректив на нещо неморално или незаконно!

47

За какви глупости..?

преди 9 години

ЕЙ , *** !!!!!! Манолова ви е най-малкия проблем !!!! Я си погледнете заплатата, колко взимате на края на месеца? Я погледнете пенсията на майки, бащи , дядовци и баби? Я си вижте хладилника и 20 годишната бричка!!!! ***!

46

lele male....

преди 9 години

Уау..... това надмина идиотщината с Делянчо. За 25 години това е най-големия политически абсурд и явна гавра с избирателите. Чудно ми е какво накара Герб да подкрепи Мая? КОЙ ги накара и на какъв принцип се облегнаха, за да го направят? Константин Пенчев ли е неудобен? За кого? Мая ли е по-добра, честна и съвестна? Това ли е поредния механизъм за предизвикване на предсрочни избори? Поредното политическо самоубийство на мнозинство? Поредното отклоняване на вниманието? Какво, по дяволите, става?!

45

Анонимен

преди 9 години

С вувузелите да си подкарват кравите и овцете и да хващат мотиките.

44

Анонимен

преди 9 години

Значи като не стане според волята на РБ излизат "будните граждани"!? Чакай да се сетя чии фондации имаха най- много грантове от една друга чуждестранна такава... Аааааа, да, сетих се ;)

43

Митко

преди 9 години

охх добре че искарах некой лев за море като активен протестър

42

Професор

преди 9 години

Когато хваля Борисов ми цъкате минуси а всъщност Бойко е супер интелигентен човек.Беше казал "Българина е като куче" и всички се възмутиха а беше прав.Дай му на кучето парче хляб и виж как лае/в случая надува вувузелите.

41

Асан Генов

преди 9 години

Платените клакьори на Рамаданчо и Тиквата да идат първо при тях и да им искат обяснение защо са избрали Мая. Иначе ми е интересно да ги видя колко ще се съберат. Щото в тия протести пари нема! Даже и американските фондации не биха платили. Кой му дреме да някаква си измислена длъжност?

40

Бенковски

преди 9 години

Видяхте че всички партии в парламента си правят врътки и си трупат милионите в джобовете всенароден митинг трябва за обедняването и загиването на нацията ни

39

Волен Пеевски

преди 9 години

Събирам грозни и прости за контра-протест, 10лв.

38

Анонимен

преди 9 години

Еееееее ее е , и замириса на море! Протестърите пак ще ходят на безплатно море!

37

Анонимен

преди 9 години

хм

36

Анонимен

преди 9 години

То само Мая да е проблема, ужасна държава!