85

асака 18+

преди 8 години

Голямото изключение от правилото за неприкосновеност на границите след ВСВ направи Русията с анексирането на Крим (официално) и част от Донбас (неофициално), това е голяма грешка, защото самата РФ е под натиск и заплаха от разпад от доста години насам. За сега крепи положението Москава, но докога изобщо не е ясно

84

Атакист

преди 8 години

До всички *** и представите им за суверенитет на Украйна и Грузия: НАТО не е просто някаква военна организация която следи за процесите в чужди страни, или по то-точно изпълнява със сила интересите на САЩ! НАТО беше създадено с една единствена цел-пресиране на Москва. Много наивен и *** трябва да е някой ако си мисли, че Украйна и Грузия са суверенни страни които имат право да са в НАТО! От тези СЪСЕДНИ на Русия страни зависи световният мир, и те в момента носят отговорноста за него!

83

Отговор до 111

преди 8 години

"бяха готови да разпалят ядрена война заради Куба"Но в Европа има договор за ядрените оръжия и никой няма да разполага такива в Украйна!Ако пък Западът реши да наруши договора, може да разположи и без Украйна да е в НАТО. Т.е. Украйна в НАТО не е проблем за Русия, щом Украйна сама така е решила.

82

Анонимен

преди 8 години

До onzРуската база в Куба е в отговор на разполагането на ядрени ракети в Турция. Накрая САЩ се съгласяват да изтеглят ракетите от Турция, в замяна на изтеглянето на руските ракети от Куба. Така че провери пак на кого жена му спи с комшията.

81

Анонимен

преди 8 години

Русия няма никакво бъдеще по пътя по който е тръгнала. Разпада и е гарантиран. СССР тръгна срещу НАТО и загина геройски, Югославия също тръгна срещу НАТО и тя загина геройски. Същата ще е съдбата и на РФ. Колкото и да надува Путин ботоксни бузи срещу НАТО песента на путинска Русия е изпята.

80

Кипър 1974 и НАТО!

преди 8 години

До (-_-)Много си прав! На кипърските гърци в 1974 г каква сигурност им гарантира НАТО? До ден днешен техните земи са окупирани и не могат да се върнат по домовете си. Вече 41 години!!! Лимасол, Фамагуста, къде са те сега?

79

асака 18+

преди 8 години

124 Войните за "земя" отдавна са минало, сега се воюва за други неща, най- вече ВЛИЯНИЕ. това че се "заселвали" мексиканци в южните щати на САЩ никога не е било проблем за Вашингтон и сега не е

78

демограф

преди 8 години

Диктатурите са нагли. Кой ми *** в гащите..? Когато Западът ги покани заедно да управляват един демократичен и мирен свят, Путиния отказа и реши, че "меките китки", ще клекнат пред супермена в скъсани *** от Туземия. Сега, като видя, че му омеква китката, Путин започна да хленчи и да размахва бодуган. Да ама боздуганът му е от плюш...защото "пари нема" и следва сваляне и на гащите - до края на тази годинка.

77

Анонимен

преди 8 години

onz,явно бъркаш танкова армия с танкова дивизия...

76

Отговор до циника

преди 8 години

А що тогава не изпепелиха Куба?Кастро го мразеха заради описания от мен проблем, не заради политическата ориентация на Куба.САЩ приеха избора на Куба, но не начина, по който стана и кубинците обещаха да платят обезщетения за заграбеното, но после се отметнаха и тогава САЩ им го натеменужиха, та до днес.Следете историята по-внимателно.

75

Четете история!

преди 8 години

До onzИ не само дето мексиканците масово емигрират в САЩ, ами и подозрително масово се заселват в южните щати, които някога са били мексиканска територия, насилствено отнета от Щатите. Тоест те със заселване си връщат нещо, което им принадлежи. Кога Щатите ще върнат на Мексико окупираните му територии? Това е половината от предишната територия на Мексико. Някога американците по същия начин се заселвали в мексиканските щати, докато накрая станали мнозинство и с война ги заграбили за САЩ.

74

Анонимен

преди 8 години

На руснаците им скьрца пяська в Турция а на вас ви скьрца стомаха от глад марш на нивата веднага

73

асака 18+

преди 8 години

103 да ти кажа честно не ми дреме за Мексико, от вашия корнер дойде закачката с мексико- то и как щял да реагира САЩ, ако въпросните станели руски ***))))))) не осъзнавате ли факта че Русията в момента е многократно по- слаба от Янките, къде ви е реалната преценка ве пичове

72

Анонимен

преди 8 години

То немци е нямало толкова много тук през ВСВ колкото сега кравари...Минаха си от тук само към Гърция няколко танкови дивизии през 1941 и това беше...Сега сме под тотална краварска окупация...А както историята учи където се намърда американския ботуш трудно си тръгва без бой...

71

Путинофашист

преди 8 години

Фашизм,друзья- власть едноличная,безконтрольная,безмандатная! Это наш Путин!

70

Анонимен

преди 8 години

Освен мотиките на село мое да фаните и руснаците за шланга хахахах

69

отговор на отговора

преди 8 години

До Отговор!Да, не я пипнаха Куба. Само дето бяха готови да разпалят ядрена война заради Куба и руските военни бази там. Двойни стандарти нали?ЗА карибската криза от 1962 г нещо чел ли си? Или тогава си бил само проект на баща си?

68

(-_-)

преди 8 години

Не, не призрак, ами истинско зомби е НАТО! Никаква сигурност не гарантира, ами просто обслужва интересите на САЩ. Десет години не могат или не искат да хванат една *** на магаре с АК, а иначе са много добри в бомбардирането на стократно по-слаби противници..

67

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Таварисшч *** докара Русия... - до просия...

66

Анонимен

преди 8 години

Управлението в Грузия и Украйна е фашистко както и в кенефистанска Б......я