47

Анонимен

преди 8 години

ОСТАНАЛИТЕ КАСАПИТИ КАТО КАДАФИ, САДАМ, БАШАР АСАД , ЯНУКОВИЧ СА МЪРТВИ ИЛИ ЖИВИ ТРУПОВЕ !!!САМО УБИЕЦ ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА ПУТИН Е ЖИВ ПО-ВОЛЯТА НА НАРОДА НА РУСИЯ ЯВНО НАЙ-СТРАХЛИВИЯ И БЕЗМОРАЛЕН НАРОД НА СВЕТА!!!!

46

Анонимен

преди 8 години

ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!!!!!!!!!!ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ПУТИН ДА БЪДЕ СВАЛЕН Е НАРОДА ДА СЕ НАДИГНЕ И ДА МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА А ПОСЛЕ ВЪВЕЖДАНЕ НА СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ !!!НО НАРОДА НА РУСКИЯ Е ЕДИН ОТ НАЙ-СТРАХЛИВИТЕ НА СВЕТА!!!!

45

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До морскиМорски... - ти да не си горски...

44

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

ЗАПОВЕД!!!Задължително всеки да прочете коментар 113...

43

Анонимен

преди 8 години

Другари, имам въпрос към вас ...тока постоянно повтаряте, че трябва да уважаваме путин, защото е президент на православна и християнска държава ... ако утре на власт в Кремъл дойде прозападен политик, какво правим тогава ?ще продължите ли да го уважавате, защото е президент на православна и християнска държава ... или ще преместим уважението си (по политически съображения) по на изток ... към Северна Корея да речем ?

42

морски

преди 8 години

Велика държава,велик народ,несломим дух,товва е Русия!Западните гейове само мечтаят за това.

41

116 до 113

преди 8 години

Жалък червей

40

Хари

преди 8 години

До АнонименА ти като си смел защо си анонимен?

39

хари

преди 8 години

До морскиМорски, тази вечер ти написа едни много смислени неща, които споделям и аз и си изключително прав! Успя да го направиш без тъпотии и обиди, за което те поздравявам.

38

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН Е ЖИВ САМО ЗАЩОТО НАРОДА НА РУСИЯ Е СВРЪХ СТРАХЛИВ!!!!

37

Комисар Иванов

преди 8 години

*** , нима не разбираш , че не Запада изолира Русия , а останалия свят в който живее 2/3 от света би яка дузпа на западните интереси!САЩ и ЕС си създадоха огромен проблем с конфронтацията с Русия , Китай , Индия , Бразилия и т.н. !

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен108Ми той и Детройт фалира бе мистър,шо тка?!

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонименоттатък пък са мифките Костов, Паси и компания. Аз не харесвам Сидеров, но още повече националните предатели Костов и Паси. Да не забравяме, че със Сидеров бяха в една лодка, когато беше редактор на в. Демокрация! Сидеров е произведение на Иван Костов.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонименв Енергетиката сме зависими само и единствено от САЩ!1. Марица-изток.2. Затваряне на АЕЦ Козлодуй.3. Спиране и преместване на АЕЦ Белене в Турция.4. Спиране и изместване на Южен поток, защото засяга лични интереси във върхушката на САЩ.5. Спиране на Бургас -Александрополис, защото бърка плановете на САЩ.6. "Раздържавяване" на електропреносната мрежа, която става собственост на чужди държавни компании и т.н.От всичко това България губи. Колко и защо ще преведем на Марица изток

33

викинга

преди 8 години

В момента съм в Москва,икономиката е голям подем,пресата е по свободна от която и да е било по света,съдебната система работи добре,а Путин ще го преизбират докато е жив,защото си милее и работи за родината !!!Европа си вкара автогол с слугинажа си към американската *** и тежко и се пише за напред.БГ както винаги в историята,пак е на неправилната страна,пак в пропаста и калта.Така ли не се научихте бе българи,че ние сме Славянска общност ,а не американски *** !!

32

Анонимен

преди 8 години

НАРОДА НА РУСИЯ НЯМА СМЕЛОСТ И УМ ДА ГО ЛИКВИДИРА КАСАПИНА И УБИЕЦА ПУТИН СЪСИПВАЩ РУСИЯ ЧРЕЗ УКРАЙНА И ИРАН НА КОЙТО ДАДЕ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ(ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ)!ПУТИН Е НАПЪЛНО МЪРТЪВ НО НА РУСКИЯ НАРОД НЕ МУ СТИСКА ДА МУ ПОИСКА ГЛАВАТА!

31

морски

преди 8 години

Ще започна да уважавам ЕС когато отхвърли робството на САЩ и започне да води самостоятелна политика в интерес на държавите членки!До тогава остава робска институция.

30

To6

преди 8 години

Русия винаги е била велика държава. Тя освободи Европа от Наполеон, освободи България, освободи за втори път Европа от Хитлер и била империя на злото ??????

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонименв България я има, я няма 120 офицери, които знаят нещо повече от трите си имена и размера на заплатата си.

28

Брaнник

преди 8 години

74 ***.ин е женски полов оргaн тaвaрищ, не го ли знaеш товa, девствен ли се пaзиш до пенсионнa възрaст?? Срaмотaинaче московия е верно нaй- голямa кочинa близкa до aфрикaнскaтa им природa, неужели росиaните- белите негрисори зa лош руски aхaхaхa