12

чудна работа

преди 8 години

значи Руснаците се натискат да си купуват апартаменти в България..и като гледам в моя квартал си живеят целогодишно... а Литовците с 500 евро минимална заплата ще ходят на тяхно място в държавата на мутрите... нещо не ми се връзва

11

Анонимен

преди 8 години

putin e istinski mag,koito na nugdaeshtite se pomaga.

10

Браво на ПУТИН!

преди 8 години

До Анонимен 11Путин е истински държавник!

9

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Днес пак ще разкарват железа, насам натам, само че по вода.

8

бамааму тавариш

преди 8 години

Те руснаците не искат да живея в Русия ,той седнал литовците да кандардисва !

7

Професор

преди 8 години

до 10На гладен стомах не е добре да си пие хапчетата. Сега в 8:30 ще ги нахранят в столовата на клиниката, след това психиатрите ще минат на визитация и едва след това Василев ще приеме сутрешната доза лекарства.

6

Анонимен

преди 8 години

има грешка в статията. Литовците няма какво да правят в Русия, защото са 2 пъти по-богати от Руснаците. БВП ?16,000 на глава..и са 4 милиона, а не 1.4явно е станало дума за Калининград. населението отговаря. но това, което Путин не казва е какъв стандарт са имали местните когато областа се е казвала Кьонигсберг и е нямала нищо общо с Русия..в сравнение след 1945 когато става Калининград и се води от Москва.

5

Анонимен

преди 8 години

От Русия.Путин добрый президент для России.Лучший за многие годы.Желаем братьям Болгарам всего хорошего!

4

Анонимен

преди 8 години

Василев? Пи ли си хапчетата рано сутринта? Лудите са тръгнали от сабален

3

men

преди 8 години

а псевдо кенйския сатрап и жудейските му кукловоди мамонопоклонници са света вода ненапита и морален пример за всички хора по вселената.. смешни са някои от коментиращите тук. за тва скоро жените ви и дъщерите ви ще ги лашкат черно/кафеви *** от идили. дерзайте...

2

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

1

кхй щшпщши

преди 8 години

2, най-влиятелният човек в света през последните няколко години е пропуснал теб, "капацитета" да попита къде, кога и какво да говори. Пиши, ***, на никого не пречиш, но и никой не те възприема на сериозно.