13

Модерен историк

преди 8 години

Заведох синът си на Шипка, и си викам, сега ще му говоря, политически коректно, както прецедента Плевелиев."Тук са се били българи и руснаци срещу турци" - не става..."Тук са се били българи срещу турци" - не става..."Тук са се били..."- не става...Ами, значи там горе са седели едни хора и са подавали камъчета на едни други хора долу в ниското - ето така става според *** на Плевелиев.Историята е пренаписана...чакаме да ни преведат парите от "Америка за все по-бедна България"!

12

boc

преди 8 години

В статията много празни думи за празнодумеца и американоду****ца Плевнелиев и почти нищо за страхотното ПАТРИОТИЧНО СЛОВО на КМЕТА на КАРЛОВО!!!Това показва огромната разлика и пропаст, която стои между управляващите ни предатели и родолюбивите българи, не само в Карлово, но и в цяла БЪЛГАРИЯ!!!

11

Сорос плаща в долари

преди 8 години

"Най-виновни за чорбаджиите!" - Васил Левски.Много важен цитат на Левски, ама *** не го споменават, защото им бърка в соросоидалният наконечник.

10

Анонимен

преди 8 години

Този мишок няма право да споменава името на Апостола.

9

135

преди 8 години

До овчарВсеки ден са по улиците лъжепатриотите, начело с този на снимката и все питат КОЙ, а той все свой!И да не смеят да споменават Левски, защото не го заслужават! Той е икона!

8

Рали1

преди 8 години

"О, Левски, нима ти бе силен, защотоне знаеше своя род?" - "Васил Левски" Кирил ХристовЛевски-това е най-голямото българско изречение!Поклон!

7

демократ

преди 8 години

Г-.н Плевнелиев е живия Левски....

6

Анонимен

преди 8 години

Светла ти памет, Апостоле!Имаме нужда от хора като теб, но колко от нас са такива?!

5

овчар

преди 8 години

Защо не виждам лъжепатриотите по улиците да искат България да стане една по добра страна за живеене,с работеща икономика,а не само празни приказки за пенсии 500 лева,заплати по 1 000 лева,и после на карибите

4

Анонимен

преди 8 години

"Днес българският народ е обединен като един около националния идеал"............За съжаление българския народ е обединен единствено в омразата си към всички и всичко ... и най-вече към ближния.

3

Анонимен

преди 8 години

НА БЕСИЛОТО, МАРИОНЕТКА ДОЛНА!

2

овчар

преди 8 години

почнаха да коментират лъжепатриотите с мозък излязъл от пералнята

1

МРАВКА

преди 8 години

НЯКОИ РАЗБРА ЛИ ОТ СЛОВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА СРЕЩУ КАКВО СЕ Е БОРИЛ ЛЕВСКИ И ОТ КОГО Е БИЛ ОБЕСЕН? ПОДМЕНЯТ НИ ИСТОРИЯТА РАЗНИ ПРОДАЖНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.