233

ognyanz

преди 8 години

До 294: Нанси Макълдауни, бувш посланик на САЩ, беше казала, че до 2010 година САЩ са дали 8 милиарда долара за развитието на демокрацията у нас (разбирай, за купуване на нашите политици). Затова имаме толкова продажници сред нашите политици, а не заради 10-те милиона евро от Русия за пропаганда.

232

Анонимен

преди 8 години

Хаха Одисейчо с нов том от поредицата "Небивалици". Да се позабавляваме заедно

231

Анонимен

преди 8 години

Със заемът от 16 млрд. Боко строи магистрала Струма, но до Кресна, защото се оказа че не могат да се направят тунели, заради калпава екологична оценка. И тъй като магистралата няма да е довършена ,ЕС няма да плати нищо. С останалите пари ще купят стари бракми самолети от някъде и с това приключваме. Догодина нови 20 млрд.

230

SS

преди 8 години

До Одисей 1Одисей представяш ли си , че има и антикомунисти русофили, дето са били на протести срещу правителството на Орешарски.

229

Анонимен

преди 8 години

Защо не се казва, че преди да подаде оставка този умник е посетил 4 ПЪТИ американското посолство? Ако са го шутирали Рашките защо хамериканците са дали съгласието си? Този е необходим не защото е умен а защото е покорен слуга.

228

Одисей 1

преди 8 години

301 Кризата си дойде без тях , тя беше повсеместна , глобална дори любимата ви Русия не я пропусна , между другото тогава любомия ви вожд и учител Путин беше Премиер сиреч равен на ББ и Русия изпадна тогава в рецесия , виж Китай не изпадна и Израел , те си намалиха малко растежа

227

Анонимен

преди 8 години

Ехее ама това с троловете работи ако не си личи, че са такива, явно в кремъл на нищо не ви учат .

226

Анонимен

преди 8 години

Тези откриха топлата вода ! - това го знаят и децата от детската градина.Тука нищо не се предприема без съгласието на батюшката Путин ! - в противен случай гушваш букета !

225

Одисей 1

преди 8 години

293 За това пък имаше КТБ , Вивател , Булгартабак , ВТБ , има едни 7 млрд лева които годишно изтичат към руски фирми подпомагайки пенсионерите на Путин ,с мешното е че на вас това ви харесва и искате още повече дори

224

Анонимен

преди 8 години

А водачите на протестната мрежа на улавите и грозните сега са в парламента или в правителството. И бяха спонсорирани от Америка за България.

223

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Точно Дянков и Борисов вкараха кризата в България и опоскаха държавния резерв (оставиха го под минимума). Сега понеже няма достатъчно "готово", което другарят Борисов да харчи, изтеглиха огромен заем и ще го похарчат изключително непрозрачно. Някои наши хора ще станат милионери, други ще си купят по-големи портмонета.

222

***

преди 8 години

И на тези дето харесват Борисов и на тези дето не го харесват им е ясно, че руската пропаганда го свали за да сложи ДПС на власт. Не виждам защо тук пишещите атакисти се мъчат да отричат ...

221

ANONIMEN

преди 8 години

Na takiva neskoposani gurnalisti,kato Peicheva ,ne im li omrazna da pishat tapotii ,romivat mozazite na horata ,no v tyahnite mai che nyama nishto.Na DNES.BG ne mu li neudobno ot takoiva zaglaviya i statii.Ne znam za6to li go otvaryam tozi sait i posle sagalyavam=

220

Анонимен

преди 8 години

"Те не се колебаят в интерес на Москва да използват "Ал Кайда" срещу САЩ."Някакви факти??? Защото, ако няма такива, тази статия отива директно в коша!

219

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1------СВетовно известна тайна е,че САЩ свалят и назначават правителства....А Борисов ако се съгласи да даде пари за Гърците-както иска Е.К. и се вдигне тока пак-----ще го свалиме пак.......И Москва няма да има нищо общо..........

218

Анонимен

преди 8 години

Ще дам тема за размисъл на френския журналист: Защо Борисов нарича Брюксел и Вашингтон "големите началници" и защо Орешарски прекрати Южен поток при посещението на Джон Маккейн. Предлагам заглавие за новата му статия- "Свободна и независима България".

217

Одисей 1

преди 8 години

287 Не той има представа от фондации Русфили , Славяни от партии Атаки и ред други , червени *** колкото щеш

216

Анонимен

преди 8 години

Москва отделя над 10 милиона евро на година за руската пропаганда, чиято крайна цел са обществото, медиите и политиците в България.Само толкова ли !!!? Те не знаят ли, нашите политици са по лакоми, та това са им само джобните.

215

Анонимен

преди 8 години

Преди година-две някъде станах свидетел на село как двама червени дядковци се радват : Путин славли Бойко и се кефеха такива на мощта на сибирския вожд..... Късно са го разбрали това франсетата. А и как може руските *** да отричате това което пише в статията при положение, че собствения ви електорат го вярва и му се радва на това :D

214

SS

преди 8 години

До До България в РФ!Нещата се променят с времето, може да се смени и курса.