106

Nikos

преди 8 години

До Кирил СофийскиАаа, не си прав, момче. ЕС постоянно ви спира парите, защото, вместо да правите това, за което са ви ги отпуснали, вие ги открадвате и си купувате луксозни автомобили и всякакви глезотии. Затова ЕС ви спира парите. И гърците не са ви виновни, например за това, че от 12 години "изграждате" електронно правителство и още не сте го направили, въпреки, че сте похарчили над 3 милиарда. За сравнение, на Литва и отне 2 год. и 400 милиона, за да си направи електронно правителство.

105

тролгеносен

преди 8 години

Боклууууууууууууууууууцииииииииииииииииииии руски тролски!!! Продадохте и майка си за дребни рубли!!!! Гухайте го!

104

Немското ...

преди 8 години

... правителство и Еврото правят Демокрацията и социалния мир в Европа на пух и прах! Парсата от днешната им политика ще ги обират идващите генерации.

103

НФБ

преди 8 години

До АнонименГърците са теглил и заеми но са живели добре. .ние теглим заеми и парите потъват в частни сметки в банки в Швейцария. .Франция. .австрийски. .американски...някой осъзнава ли разликата с Гърция. ..

102

Кирил Софийски

преди 8 години

До Византийски ГосподарНе приятел , колкото и да си язвителен, за друго става въпрос! Остави ни нас Българите! Ама вие се осрахте пред цял сват и продължавате да просите ! Що подсмърча Ципрас?! Даите пари ! Даите пари ,че загиваме ! Нали победихте ! Нали казахте охи ! Що се не махате от ЕС и да си гледате работата !

101

крас

преди 8 години

Ср. заплата в България брутна в около 880 лева. Реално е по-висока,защото особено в провинцията никой не осигурява на реален доход. Мисля,че една заплата от 500 долара или 900 лв е съвсем реална за София,дори преполагам,че е по-висока. Средната заплата дори в Добрич и Шумен е 530-540 лв,така че не ми говорете за ср. заплата от 450лв в София,ами вземете и се информирайте.А ако парите в БГ са ви малко,емигрирайте(може и в Раша).Ще имате повече пари,но ще сте нещастен :) Камъкът си тежи на мястото

100

Цяла Европа ...

преди 8 години

... прави това, което Германия измисли. Да видим какво ще измисли Германия един ден по отношение на България, Италия, Испания, Португалия...Преди 80 години онази генерация немци не са си го мечтали и на сън!Еврото се оказа много по-мощно от всички немски армии.

99

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ България депутати или началници вземат няколко пъти повече от работници в Гърция. Евродепутат от България също взема повече от депутат в Германия.

98

Анонимен

преди 8 години

до 173 Махни североизтока от статистиката си , ако не ти е ясно защо ......*** до там

97

До 148

преди 8 години

Когато Аспарух, Крум, Калоян, Иван-Асен и Симеон шпориха редовно и василевсите и едрогъзите им матрони, ти най-вероятно не си излизал от ямата с прабългарска тор която е била единствената ти храна. И понеже си свикнал, това те очаква в следващите 20 години ... само, че торта ще е гермаска с френска пикоч.

96

Кирил Софийски

преди 8 години

До NikosНе Никос ти нещо си се объркал ! Просто за нас не остават пари вие ги опапвати и енпрекъснато искате още и още , а ние не само ,че заради вас не получаваме това което ни се полага , ами и вноските си плащаме до цент! А вие сега итях искате да папнете ! Но тоя път Ядец батка! Нали казахте охи , какво искате сега ????

95

СТАВРОС СИРТАКИС

преди 8 години

Стига плямпахте глупостиВ Гърция всичко е наред и занапред ще бъде наредМедиите в Бг силно преувеличават събитиятаАиде че съм си поръчал октоподче и после ще късам салфетки

94

не бееееееее

преди 8 години

До КапанарБългария не е София , мръдни на северозапад , север североизток , югоизток , юг няма такава средна заплата , защо мислиш всичко се изнася към софия

93

Анонимен

преди 8 години

Като са така стриктни към България и Гърция, ЕС трябва да изключат и Германия, Франция, Испания и Италия докато не си намалят дълга, което значи ЕС да се разпадне или саморазпусне.

92

Византийски Господар

преди 8 години

до кирил софийскиНа вас вулгари самият ви животец е постоянна просия и подарък! 50години от руснаците, сега 25 години от американците, по-рано 500 години от турците. Никога нищо не е зависило от вас последните 600години! Вашето предназначение в ЕС е да слушате и слугувате, в замяна на което ще ви се подхвърлят трохи и остатъци от трапезата на независимите и силните!

91

НФБ

преди 8 години

До АнонименЗащо никой не говори за олигарсите в сащ..погледнете реално едни и същи фамилии са н конгрес. .сенат. .Буш баща. .Буш син..Буш брат. ..каква демагогия само...клинтън. .Сега жена му..утре дъщеря им. ..олигархия ...Куклус клан. ..

90

Nikos

преди 8 години

До Кирил СофийскиМомче, ти май забрави, че постоянно ви спират парите от ЕС, защото ги крадете. Отделно, непрекъснато ви налгат глоби и санкции, за чудовищната корупция, която се шири в България.

89

Анонимен

преди 8 години

Kлаус не иска да бачка като луд, а Ставрос само да пие узо и да мързелува. Да ги гонят и от Еврозоната, и от ЕС тъпите малакии.

88

Българин

преди 8 години

На времето германците направиха голяма грешка като дадоха пари на това мързеливо племе гръцко. Крайно време е да се усетят и да спрат кранчето. Да видим гръцките отворковци тука как ще виснат цял ден по кръчмите без да работят.

87

Кирил Софийски

преди 8 години

До AeonДано, всички ние да си отдъхнеме от този рекет и най - после да решаваме и нашите си проблеми , а не гръцки !