28

Анонимен

преди 9 години

Дори и да е истина какво лошо е сторила.Разбирам ако почне да ги стреля или поне да ги гони да ги гази с полицейският бтр да кажете нещо.Мацката си драска нещо във фейсбука.А хитлер си е бил ***.Всеки нормален би го прозрял.

27

до 35

преди 9 години

Ти ходиш ли в западна Европа да си береш тухли и кабели? Все са дискриминирани горките! Защо никой не дискриминира "ромите", които си работят за хляба и сметките, а?

26

Анонимен

преди 9 години

Сигурно не е трябвало да ползва истинското си име, а и това с вагоните е малко прекалено, но мога да я разбера. Истинският расизъм се насажда от държавата, не може непрекъснато да ги оставяш безнаказани и след това да очакваш останалите да ги обичаме. Родните полицаи това го виждат от близо всеки ден, напълно я разбирам.

25

Анонимен

преди 9 години

Расизмът е престъпление, продължавайте да си пишете простотиите и накрая ще ви издирят по айпито и ще ви подведат под отговорност за разпалване на етническа омраза. И ще са прави. Хората са равни пред закона и никакви колективни права и наказания не може да има. Ако някой е решил, че може да се саморазправя, подлежи на съдебно преследване.

24

Анонимен

преди 9 години

Ако се загледате , жената не е публикувала снимката а я е споделила.

23

АТАКИСТ

преди 9 години

Миличка, абе хванал съм бая тен, понеже работата ми е на слънце. Много ще ми е любопитно как ще ме изгориш, ако се срещнем.

22

Анонимен

преди 9 години

Браво на жената!!!! Единствена се изправи срещу опита да се прикрие истината за бунта на Българите. Само твърда ръка и ред ще преустановят своеволията на най-интелигентна част от нашето население. Хвала на тази смела Жана Д'Арк.

21

Анонимен

преди 9 години

И тази овца още ли е полицай? Съмнявам се.

20

Анонимен

преди 9 години

''"Ако си хванал повечко тен, гориш"Aaaaaaaaaaa, тая кърти мивки!!

19

Анонимен

преди 9 години

Това е по-фалшиво от китайски маратонки адибас.

18

Анонимен

преди 9 години

*** кухата *** , бате! Как изобщо е станала полицай с тези възгледи?

17

Анонимен

преди 9 години

До бравос!Може, ама не може. Длъжността й е такава, че 24/7 е обвързана морално и етично със служебното си положение и трябва да се съобразява какви ги плещи. Момата отива задължително на психотест и вероятно този път ще го направят като хората.

16

KKK

преди 9 години

За "РАСИЗМА" са виновни ромите ! Расизъм трябва да се осъжда само ако е насочен срещу Българин ! Ако ги нямаше това племе ...нямаше Българина да е расист ! Не е ли така ?

15

Анонимен

преди 9 години

Това са биячите на Орешарски, които за една година арестуваха и биха десетк хиляди българи!

14

Анонимен

преди 9 години

ДАМАТА ЯВНО ОБИЧА НАСИЛИЕТО - ТОВА ЯВНО Е ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ! ТЕЗИ, КОИТО В МОМЕНТА Й ВИКАТ ЕВАЛА, ПРЕДИ 2 ГОДНИ ИНТЕРЕСНО КАКВО КАЗВАХА? КОГАТО ПУБЛИКУВАХА НЕЙНА СНИМКА СНИМКА СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, С ИЗКРИВЕНА ОТ ЗЛОБА И АГРЕСИЯ ФИЗИОНОМИЯ????!!!! ИЗОБЩО НЕ Я ИНТЕРЕСУВА КОЙ БИЕ - БЪЛГАРИН, РОМ ИЛИ ТУРЧИН! ВАЖНО Е ДА Е В "ИГРАТА!!! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! ТАЗИ Е ОТ НОВИТЕ ШПИЦ КОМАНДИ, ДОСТОЕН НАСЛЕДНИК НА ГЕСТАПО!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Не е новина, че куките са прости. Не отклонявайте обаче с такива "новини" вниманието от основния проблем!

12

ХХХ

преди 9 години

Ей това е истински Български полицай ! Браво ! Така трябва, а не като началниците си да дават мило и драго за електората на техните началници пък ! БРАВО още веднъж !

11

Анонимен

преди 9 години

Това ако беше в UKдосега да са я осъдили за расистки изказвания.До 18 - тебе също.

10

преди 9 години

до 16 - ти отиди да живееш в Нигерия, там си се трепят на етническа и верска основа през 2 часа. Тук е Европа и ния номера няма да минат!

9

бравос!

преди 9 години

Във Фейсбук полицайката може да си пише каквото си поиска. Все пак някаква мижава социална платформа не е нейното работно място, че да се съобразява.