20

АТАКИСТ

преди 9 години

НЕМА КАК ВЕЧЕ НАТО ДА РЕАГИРА БЬРЗО---ТОПОЛАТА ПРИСТИГА В БЕЛИЯ ДОМ НА 8 --ТА МИНУТА СЛЕД ИЗСТРЕЛВАНЕТО----ВЬЗМОЖНИЯ ОТГОВОР ОТ СТРАНА НА НАТО Е---СЛЕД 2 ДНИ

19

свинаря

преди 9 години

Руската армия не може да се сравнява с НАТО. Единствения коз на руснаците са ядрените оръжия

18

Анонимен

преди 9 години

величествения скок ще завърши с още по-величествено изхлузване на з***дник-нещо като днешния величествен провал на парашута на НАСА за $ 230 млн

17

Анонимен

преди 9 години

Другари ***, защо не се включите във този велик скок. Ще подържате духът на вашите братя евро-атлантици. За целта ще си вземете по една 10 литрова туба с вазелин и неограничено количество кондоми.

16

ан

преди 9 години

мразя дая се дрънкат оръжия и 90 г се радвах когато закриха варшавския договор но ми беше интересно защо не разпаднаха и натокъде е блейкал тъпия и наивен горбисега нямаше да се стигне дотук защото натовците предизвикват русиятрябва да си глух и сляп да не го виждашприсъединила била русия крим който си е руски и някой си го е подарил някому ,а какво правят останалите в украйна грузия азърбайджан та даже и с балтийските джуджета по кротко трябвашета те какъв ли потенциал имат та се пер

15

Анонимен

преди 9 години

От НАТО нищо не става , ходят да бият разни африкански и азиатски племена да се правят на големи.. Досега няма спечелена битка с държава..

14

Той е

преди 9 години

До ukraininformВ грешка си,хохъл!СССР разпертушини Квантунската армия на Япония в Манчжурия,забрави ли?С Финландия също се справи,макар и със зор,заради подценяване!Турция векове е яла як пердах,и много територии,като Крим,са от нея!Полша е смешка,не знам що изобщо я споменаваш!Китай го отнесе тотално през 60те години,и му мина мерака за агресия,даже и срещу Виетнам!Да споменавам ли разгрома на такива "величествени" държави като Швеция и Наполеонова Франция?***!

13

Цветанка

преди 9 години

На тия които забравят историята или се мъчат да я преиначат: Не забравяйте че точно ушанките и *** се оказаха едни от най практичните неща във Втората световна война и не Блицкрига а войната на изтощението беше решаваща!?...

12

Анонимен

преди 9 години

do HA-HA-HA. A Finlandia 1940 g ,kogato yadoha boi . Ami v Dobrudja 1916 kakvo praveha ? Ti ne si ha-ha-ha , a si ha-ho.

11

Анонимен

преди 9 години

В Бе-Ге-То ако изчезнат русофирлите благославящи рома от Правец ще се оправим.

10

взгляд

преди 9 години

със тия ресурси които обявяват могат само брзо да капитулират

9

ukraininform

преди 9 години

Русия винаги първа е започвала войните-Япония,Финландия,Цялата пприбалтика,Полша,Турция,Китай-списъка е много дълъг.Много пъти е яла здрав бой-като ппрез Кримската война,от Финландия,от Япония по суша,море и въздух.рекордиор по предали се войници-три милиона предали се на Хитлер и т.н.Въобще не ми я хвалете.

8

Анонимен

преди 9 години

Преди да тръгнете за Русия, сложете памперсиите, олиг....

7

аз

преди 9 години

И те и други вече са се заиграли. Дечица...

6

Той е

преди 9 години

Геят се готви за скок...величествено...!

5

антиседераст

преди 9 години

Седерастията си взе вечерната доза дрога и се включи в писането

4

Анонимен

преди 9 години

Дежурните *** застъпиха :)

3

Анонимен

преди 9 години

Евро-атлантическото малоумие чупи рекорди.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Русия никога не е започвала първа война. Ако, НАТО се готви да нападне Русия това вече е друг въпрос.Страхувам се обаче, че подобен ход ще бъде самоубийствен за НАТО. :) :) :)

1

ha ha ha

преди 9 години

КАКЪВ БЪРЗ ОТГОВОР, КАКЪВ ВЕЛИЧЕСТВЕН СКОК БЕ...........ТИЯ ЩЕ МЕ РАЗПЛАЧАТ