27

Анонимен

преди 9 години

Брех, Волен като заговори за злато става мазало и заврело.

26

M

преди 9 години

До ЗапасенНапълно съм съгласен с теб!

25

счети

преди 9 години

До Ха-ха-хаВ допълнение вездесъщия Лукойл внася /по документи/ петрола в България с над 13% по-викоки цени от борсовите. Е, те така излизат на нулева печалба товариши !

24

Анонимен

преди 9 години

да го вземат всичкото и да се махат най-накрая..не се наядоха и политици и американци. нека тъпчат дебелите си ***. политиците нека знаят че това което спи в българина, събуди ли се.. цялото злато на света няма да им помогнев трудни времена вярвам единствено в българския дух, този който нося в себе си! ТРЯБВА НИ ДЕЙСТВИЕ !!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ОБАЧЕ ВСИЧКИТЕЕЕЕ!!! ТОВА Е ...

23

до 23

преди 9 години

Ами ние в миналото как добивахме злато, преди да дойдат тези канадски крадци? Излишни ли са тези милиарди, които отиват за техните пенсионери, а нашите мизеруват.Скрий се ***! Не държавата е вредна, а такива като теб родоотстъпници. Как например ЧЕЗ е държавна фирма, а работи и извън Чехия, и то с печалба.

22

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че концесионната такса, която плащат е около 80 млн, а печалбата им около 150-160. Не слушайте Сидерво за някакви 7 милиарда и т.н. Той не прави разлика между приход и печалба. Освен това ние нямаме технологии, с които да добиваме злато, а и да имахме познайте дали нямаше да се краде. Въобще държавата не трябва да стопанисва нищо, защото тя е способна само на разруха.

21

жеко

преди 9 години

ще гласувам за атака!

20

me

преди 9 години

Ми разбира се, защо да я развалят, като държавата губи рекордни суми от тази концесия. А както знаем, нашият парламент работи за всички други държави, но не и за нашата. Освен това парите са само едната страна на нещата. Съществува и екологичният фактор - добивът на злато е доказано свързан със замърсяване на водите с живак. Нещо което изобщо не се говори. На Дънди сигурно и една проверка не са им правили - нито икономическа, нито екологична, никаква. Ей това е колония.

19

Анонимен

преди 9 години

До ЗапасенСидеров е руски ***. За съжаление няма как да се има доверие на платен с рубли национален предател. Иначе и пенсионерите на пейката пред блока понякага казват истини, но какво от това.

18

реалист

преди 9 години

Някой от вас, драги форумци, чуства ли по някакъв начин полза, от това, че в земите на България се добива злато?!? Добиват си го, изнасят си го, а българина работи за триста лева, тормозен отвсякъде...

17

ЛУД

преди 9 години

АМИ КАК ЩЕ ГО ПРИЕМАТ КАТО СА СЕ НАГУШИЛИ С КОМИСИОННИ БЕ ХОРА. ЕЙ НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ НАШИ УПРАВНИЦИ...И НАС ПРОДАДОХА АМА ХАК НИ Е КАТО СМЕ ТАКИВА МЕКОТЕЛИ...

16

вожда-можда

преди 9 години

Волен е най-простият ни представител в парламента, но по този казус напълно го подкрепям. Дънди вече десетина години буквално ни ограбват, а ние си мълчим и си траем. Отделно, че и договорът между Дънди и България бил държавна тайна и затова не е публично достъпен, доколкото знам аз. Не смятате ли, че това е прекалено?

15

До ном.6

преди 9 години

До Анонимен Имаш против златото да остава в България ли,? Тия,които крадат златото са същите,които са Лукойл - Ротшилдовци ..

14

Анонимен

преди 9 години

Предпочитат да загиваме, но да не гласуват нещо, което предлага Атака.

13

до ха-ха-ха

преди 9 години

Нещо да коментираш, колко искат от Уестингхауз за един единствен реактор в Козлодуй? Понеже няма да пишеш, ето ти оферта-7,7 милиарда долара. Колкото за цял АЕЦ Белене.

12

Запасен

преди 9 години

До M 8Златото е едната страна на концесията. Заедно със него се изнасят и много други редки метали -берилий, бор, платина, в сравнение с цената на които златото е евтино. И не само златото, но и енергетиката, водните ресурси, поне част от комуникациите трябва да са ИЗЦЯЛО държавни. Като използваме ТЕЛЕНОР например, храним "бедните", с най-високият стандарт в Европа, норвежци. Замислете се като купувате нещо, къде в крайна сметка отиват парите ви!Заради 100-на работни места изнасяме златото си!

11

Анонимен

преди 9 години

Волен Премиер! А не онзи *** разстривач на уши.

10

Анонимен

преди 9 години

Нещо да кажае за 50 000 руски фирми с 0(НУЛА) лева декларирана печалба за 5 години с обороти от стотици милиарди.

9

Анонимен

преди 9 години

Бедни сме защото сме слуги на двама господари,министерски съвет е съставен от двойни агенти,около тях са стотици които се занимават със подривна дейност и като сложите тъпотата на Борисов работата става невъзможно зле.Нали не очаквате от човек който до вчера е рязал уши на длъжници,който се занимава със контрабанда на всякаква стока ,алкохол ,цигари ,наркотици.човек който е съучастник във убийството на Мишо бирата,човек който злоупотребява с положение да води социална политика ?

8

M

преди 9 години

Не съм поддръжник на никоя политическа партия но в случая Волен е прав. Друг е въпроса дали не иска да прекрати концесията за да я даде на руснаците. Трябва да се научим да си гледаме интереса. Златото трябва да си е 100% собственост на държавата,а не да е в ръцете на частни чужди компании!!!