77

Анонимен

преди 9 години

Украинска фашистка хунта достигна крайна фаза на шизофренията!

76

Анонимен

преди 9 години

Русия ако беше във война със украинците , отдавна да ги е помела

75

Анонимен

преди 9 години

Прасенко не усеща ли вече, че никой не му вярва. Защо не улесни нещата и щом са във фактическа война не обяви официално такава на Русия? Всички проблеми в тази измислена страна Украйна ще се решат до седмица.

74

Анонимен

преди 9 години

До спасУкрайна в във война с Украйна!

73

Боби

преди 9 години

До Анонимен 107порови се в историята. 1924 свършва гражданската война в СССР с победа на червените. Всичко е в ТКЗС и има Гладомор. СССР е била в ИЗОЛАЦИЯ и дори за злато не е могла да купи храни.Германия се нуждае от полигон за развитие на военни технологии и обучение на офицери. И двете задачи изискват поне десетилетие да се навакса 1918-28 изоставане.Германия сключва пакт - ресурси за машини и стоки. Секретна част - СССР получава право да закупи всяка техника включително прототипи.

72

спас

преди 9 години

Спрете ,да слагате + сове на про руските писания и само си гледайте сеира.Буквата Р е числото 100,но има и сенче сто- 100 значение. Ако не разделиш не можеш да властваш. Така ,че нека приемем мнението на 128 демек платените ,те про сто ни отварят очите а нашата цел е да обединим и двете.Така действа негово Именя Перуна Владимир Владимирович.

71

до 109

преди 9 години

Е това е истината.882 г.Киев става център на Рус,разбитайте столица.

70

Пешо

преди 9 години

Да да! Нато могат да си правят военни маневри навсякъде, а Русия не може, даже на собствената си територия. Безочливостта и нахалството на алианса нямат край. А за американските бази и учения нещо да кажат? Където са стъпили тези трева не никне!

69

Истинанта

преди 9 години

В Украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ! Гадният престъпник Порошенко не се насити на невинна кърв.

68

Боби

преди 9 години

До Lili Marlene 101Лили а вземи прочвети какво ти написах. Преди 2 световна война ЕВРЕИ са спонсорирали ХИТЛЕР. Той им е върнал жеста с ХОЛОКОСТ.Сега Евреи Олигарси печелят от Войната. САЩ ползват в Украйна като маша НЕОФашиски и НЕОНациски образувания като Десен сектор. В САЩ има най-голямата Еврейска финансова организация и най-много про еврейски лобисти.Да парадокс. Порови в историята. Има "западни евреи" и има "източни евреи" Холокоста засяга предимно "източните" спонсориран от "западни

67

Анонимен

преди 9 години

До Боби 96Боби,ти май нищо не знаеш от историята!След ПСВ до ВСВ СССР и Германия са дупе и ***,от къде мислиш са идвали суровините за Райха ,за да изправи Вермахта на крака ?Даже немските инженери и военни са правили учения и разработки в СССР в годините преди ВСВ.Последните влакови ешалони със суровини от СССР към Германия са минавали и малко преди да настъпи 22 юни 1941 г.

66

До храбър

преди 9 години

Муцунке къде ги четеш тези новини и факти,че ми стана интересно.Я прочете пак за войната в Афганистан кой срещу кого и защо.Колкото до Украйна има хиляди доброволци дори и българи,както има и наемници ама от другата страна предимно американци и скандинавци извесни с желанието си за война стещу пари. Аз имам приятел швед който е е украйна за долари,а преди е бил в близкия изток,обича Русия,ама парите повече.

65

безкомпромисно Г.Ж

преди 9 години

Аз бях отвратен и потресен до дъното на душата си, когато прочетох, че маршал Жуков, когато го питали за непоносимо високите жертви при задаваните от него "стратегии", махнал с ръка и рекъл: Бабы еще народят. След като съветски маршал гледа на собствения си войник като на ***, който "ще се народи пак", след като веднъж изгине, защо аз да имам различно мнение за руснаците?! След като се мислят за ***, и аз ги мисля за такъв!

64

Боби

преди 9 години

До Одисей 91Знае ли че си доста болен ти самия. Ето давам ти пример Авганистан САЩ операция. Муджахедите не се спонсорират от САрабия и сие както беше във войната срещу СССР. Американците имат сили и средства да смажат каквато и да е съпротива. Ползват и широко наемници от Блекуотър има и военни от други нации с различна тактика и въоръжение.КАК по дяаволите моджахедите съществуват и сега? Защо по настоящем даже настъпват?Изобщо няма да споменавам ИГИЛ още по-големи главорези и ***.

63

Аз

преди 9 години

Ако беше истинска война сега щеше да грухтиш в някоя еврейска *** , където ти е мястото украински продажник.

62

Боби

преди 9 години

До Lili Marlene 86Прочети си историята и тогава говори.1933-1937 Еврейски Американски капитали спонсорират ВПК на Германия като заемите не са върнати. Доставят се машини за производство от САЩ. Това се прави срещу изолационалистичната политика на Рузвелт. Хитлер се обръща срещу евреите и за това го мразятОлигарсите в Украйна основно са ЕВРЕИ Те печелят от Войната. Средството избрано от САЩ за удар срещу Русия е НЕОНациските и НЕОФашиски организации като Десен сектор. Рашките са алергични към

61

Анонимен

преди 9 години

93 ти каквп искаш от дътжава във война икономичеслп чуда ли да правиОдисей 1

60

храбър

преди 9 години

От край време животът на руския войник не е струвал и копейка за руските властници. И през първата чеченска война военният министър се отричаше от изпратените руски войници, и тогава ги връщаха като таен груз 200, но сега падението е пълно. Адам Михник писа, че Украйна е вторият Афганистан за Русия, но сега руснаците не само са затънали и военно, и морално, ами доказват, че са се разпаднали като нация.

59

Фена

преди 9 години

Преди време едни овчари бяха хванали и напляскали едни френски "командоси" насред нивите. Значи ли, че ние сме във война с Франция?

58

Анонимен

преди 9 години

Може ло някой от мозужитр тук да ми каже колко биха издържали терористите от ДНР о ЛНР без подкрепата от Рисия вое какво искатр да лажете че тези са сами това еяреаъе ли си го наистина ли вярвате че могат да се изюраевт сррщу редпвнста армия на Укрсйна о срещу всичкк държавни структити вие сте боли гпмеми абдали беОдисей 1