38

Шоп

преди 9 години

Местан е абсолютно прав.

37

аполион

преди 9 години

този да се стяга,щото след снга идват потопи за тия дето не говорят БЪЛГАРСКИ

36

топала

преди 9 години

тоя франга с козята брадичка да *** да агитира на тувски в турция тука е българия и ще се съобразява със законите на страната колкото и да не му харесва

35

Просто анадолец си

преди 9 години

Първо си виж *** от която си се пръкнал-Турция и тогава коментирай България!В Турция забраняват Ютуб и Фейсбуук за да не може никой да се организира да протестира за нищо, забранено е да бие дори камбана на църква там.Ти с какви претенции си тръгнал в България за турски език и джамии И си го набиите в генетично тъпите анадолски тикви-няма ЕС за вас. От 50 години кандидатствате за там,ще има да кандидатствае оше 150. Чужди елементи сте не само за България, но за целият християнски свят. Ясно

34

гунчо гунчев

преди 9 години

този пръст ще ти го ......... в ...........

33

Анонимен

преди 9 години

Ако не е доволен на глоба от 681лв, другият път ще бъде 1878.

32

Анонимен

преди 9 години

Местане, я да проверим сега за кого работиш, ЕП настоява Турция да признае арменския геноцид, ще излезеш на трибуната и ще подкрепиш ли това от името на ДПС? :)Нали се пишеш голям европеец и най-вече българин, така че чакаме да подкрепиш проекто решението, което ще се гласува в българския парламент в петък.П.П. Резолюцията за геноцида ще бъде внесена в НС в петък.

31

Анонимен

преди 9 години

Еми аз щото съм чужд елемент в страната си - вече не живея там. Там живеят само не чужди елементи. Айде лек ден! ;)

30

Judge Dredd

преди 9 години

Първо - ти, турчино, си "ДА" - чужд елемент стъпил тук в края на 14 век. Твоята държава се казва Турция и няма значение, че си роден на българска земя и имаш БГ-паспорт. Това не те прави българин и никога няма да бъдеш такъв. И тук не е САЩ, нито като САЩ, за да се говори и на друг език освен българският!Второ - според археологическите открития последните 30 години се оказа, че България я има поне 5 000 години преди Христа. През 681г. Византия я признава официално, колкото и да не се искали.

29

Анонимен

преди 9 години

"681 е година е годината на създаването на България. С този акт ни се казва - това е нашата страна, вие сте чужди елементи и ако искате да живеете в нея ще се откажете от съкровеността си и идентичността си"Кое е грешно тука бе Местане??? Сам си знаеш, ама се правиш на интересен. Ей чак ме е яд, че в България няма истински националистична партия та да им свие малко сърмите на ***.

28

до 38

преди 9 години

И продължаваш да го доказваш , че си БАЙ ***

27

Мен

преди 9 години

Агент Павел - както винаги - манипулативен:Закона наказва агитация на език, различен от българския, не майчин, т.е. не само турски, но и норвежки, руски, японски и каквито други се сети, а с акта за 681 лв му се напомня, че тук е България - от 681-ва година, колкото и да не му се иска. Колкото до идентичността му - никой не го кара да се отказва от нея, а да спазва законите и да се съобразява къде се намира.

26

Българин

преди 9 години

Местанчо има официален език който всички трябва да знаят на който да агитираш за изборите защото аз или някой друг който не ти знае майчиния език няма как да те разберем колко хубави неща обещаваш а това си е чиста дискриминация и ксенофобия спрямо хората който не ти знаят майчиния ти език.

25

Историк

преди 9 години

Анонимен 6, Ти откъде си сигурен ,че си българин след ония 500 години?

24

Анонимен

преди 9 години

турчин с български паспорт небългарин и нагъл.Защо му се обръща внимание.Ами ако ревнат всички незаконни бежанци,като него к'во правим?

23

zeus

преди 9 години

Кога най-накрая ДПС ще бъде забранена като противоконституционна партия, застрашаваща мира и националната сигурност? Радан нали иска реформи, да почне от това!

22

социолог

преди 9 години

Местан да не се прави на много умен , защото е в България . Като иска да говори на Турски да си ходи в Турция . Хайде стига сме се правили на по католици от папата . Тази наглост обаче я дължим на БКП-ДС , които създадоха ДПС и сега берем плодовете на тези уж демократи .

21

Много му стана вече!

преди 9 години

Първо, да спре да размахва нагло пръст! Кой е той, че да заема поза на някакъв пророк, който поучава!2. Да спре да агитира на турски и с турски знамена, и тогава ще си говорим за създаването на България!3. Да използва официалния език в България! Напомням това е БЪЛГАРСКИ!!! Како означава да са използва словосъчетанието "местен гаваз"" в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ???????

20

до 25

преди 9 години

А атака и пф какви са бе бай ***

19

Анонимен

преди 9 години

"Какво казва този местен гаваз - 681 е година е годината на създаването на България."Следващия път го глобете с 1878 лева, да видим как ще го разтълкува.