11

Анонимен

преди 9 години

Това недоразумение като министър се уплаши да говори с хориста. Хориста повдигна завесата за псевдопатриотизма чрез който се унижават българите в чужбина с мизерните дневни. А Веждичката с тлъсти командировъчни и заместниците му се правят на велики патриоти. Този пияница и *** за съжаление добър скулптор не става за министър. Но защо се учедваме, вижтехе другите министри на Тикваров, простотия и далавери.

10

Bubbles

преди 9 години

За съжаление тая държава е пълна с жалки, много ограничени и озлобени хорица които на всичкото отгоре са алчни за власт и пари.С такъв народ няма как да се оправим, затова се опмнете и стига злоба и простотия!

9

Анонимен

преди 9 години

Това си в вярно точно като лошия матерял на Борисов. Има много българи - нещастници биха изкарали всичко негативно.

8

Ами , така е ,бе...

преди 9 години

ДЪРЖАВАТА --ТОЛКОВА ДАВА!!!АКО ИСКАШ ПОВЕЧЕ ---БЕГАЙ НА ОКОЛОВРЪСНОТО ИЛИ У РУСИЯ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА...ДА ПЕЕШ НА ***!ТАМ ПЛАЩАТ С ПАРИ -В КУФАРИ !!!!!!!!

7

tuzarya

преди 9 години

За жалост това е теорията на "мелтака" Вежди Рашидов. Абе Веждичка нормално ли е ти да ходиш като бей по света и да пилееш държавни пари, а хората с дарба да ги оценяваш на 50-тина лева! Това нормално ли е бе рожбо ?! Нормално ли е чалга-певиците да къртят луди пари а тоя талантлив певец да пее за жълти стотинки?! ИСТИНАТА Е ЕДНА - КАКЪВТО НИ Е МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА, ТАКАВА НИ Е КУЛТУРАТА!

6

падение

преди 9 години

Няма по-голямо падение от това, да си Вежди Рашидов!

5

P

преди 9 години

Винаги съм казвал, че ние българите не сме хубаво племе...., но лошото е, че постоянно го доказваме. Какъвто е народа, такава е държавата. Хубави хора не могат да живеят в лоша държава. Всичко си го правим ние....никой не ни е виновен. Каквито са политиците, такива са всички останали....промяна няма да има! Това племе на територията на България трябва да се управлява здраво с тоталитарна ръка, друг изход няма!

4

Преподавател в СУ

преди 9 години

Браво на Борисов и Вежди Рашидов . Представиха България повече от достойно. Иначе червените *** ще плюят , защото те не са българи , а интернационалисти. Те са там където има за ядене и крадене . Много хубаво ги описа комунистите покойния Радой Ралин . Като чуя за култура се хващам за кобура . Това е какво повече да ги коментираш .

3

Анонимен

преди 9 години

Главния мултак става все по-нагъл!

2

на екскурзия

преди 9 години

При триста лева средна пенсия, 833 пенсионера са били лишени от пенсии, за да могат тиквените гербави да си направят кефа да отидат на екскурзия до Париж!

1

Хориста

преди 9 години

Веждичката си върна парите от КТБ, цесийка, туй-онуй... за някои може, за някои - не...