11

A

преди 9 години

Ами честито на печелившите. Докато всички си пишем под тази статия, промените ще минат второ и трето четене, ще влязат в сила и ще ни почнат наред. След тов ще започнат междусъседските спорове, чупене на коли и т.н. Всички коли от торотарите ще се паркират по улиците и булевардите и ще започнат адските задръствания. Честито на печелившите!!!

10

Пимен

преди 9 години

А екипът на "Днес" намери ли място къде да паркират тези автомобили???

9

senseipetz

преди 9 години

i wse obi4at da se w mladostite.. osobenno w 3 ili 4.. Ja da si naprawiat w ljulin "experimenta", taka 6te gi pognat s kirki i lopati, ta policiata 6te triabwa da gi spasiawa... Ama mnogo se nawudiha umnicite..

8

Анонимен

преди 9 години

И къде да си осигуриш паркомясто, като в София има настроени блокове по 15 етажа, а новите кооперации се строяха и строят на 5 метра отстояние? Правят милиони от сини и зелени зони, а не са пострили един паркинг.

7

Анонимен

преди 9 години

Ей ***, какво се сърдите на хората?! Настроиха блок до блок, дето от терасата може да натаковаш комшийката. Няма места за паркиране, няма зелени площи. Това го позволиха управляващите и Софийската управа, защото си имат архитекти и градостройствен план (да ти и с... на плана). Сега ще слагат по 200 лв глоба. Няма такава държава!

6

стършел

преди 9 години

На тези паркирали автомобили на тротоара ,,да започнат да им слагат скоби ..И КАКТО СЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ СЛАГАТ ТИ СКОБА НА КОЛАТА СЛЕД КОЕТО ТЕ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА,, ЗА КРАЖБА НА СКОБАТА ЕТО,, дело 12383 от 2014 раионен съд София ГОТИНА ДЪРЖАВА И ПРАВОСЪДИЕ Максим Ставински уби двама човека ПИЯН и ПОЛУЧИ СЪЩАТА ПРИСЪДА готина А Присъдите в България се издават в ПОЛИЦИЯТА ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е УЗАКОНЯВАНЕ...ТАКА Е И В БИЗНЕСА

5

Анонимен

преди 9 години

Какво искате от много прости хора докопали се до властта с коефицент на интелигентност близък до нулата. Те могат само да забраняват, да изграждат не, защото да изграждат се иска умения и интелект. А и на гербаджиите не остава време за нормални неща, краденето заема цялото им време. А мандата е 4 години, бързо минават а заграбеното все им се струва малко. Какво се направи от Даскалицата обявена за "най-добрата" кметица и гуруто и Тикваров за подземни поркинги и създаване на условия за паркиране?

4

Анонимен

преди 9 години

*** защо не пишете за пътища и сътояние автомагистрала тракия отсечките който пуснаха преди 2 години пред стара загора са за ремонт за второкласни пътища да не говорим българия *** не е само софия

3

Анонимен

преди 9 години

Защо държавата трябва да осигурява парко места и палтени паркинги? Улиците ни са пълни с трошки, който при обстоен технически преглед трябва да потеглят директно към моргата. Пред блок с 80 апартамента има 150 коли и само 10 човека си плащат за гараж/паркинг. В София и по големите градове колите трябва да се ограничат, защото са основен замърсител на въздуха и да се дават пари за градски транспорт, за вело алей, пешеходни зони.В

2

Анонимен

преди 9 години

В Токио за да си купиш кола трябва да декларираш наличие на място за паркиране. Паркингите са навсякъде и се строят непрекъснато нови. Питам колко паркинга са построени в София за 25 години? Искам да си платя на Общината за осигурен паркинг, а тя ми предлага глоби?! Ей на това му се казва гьонсуратлък и рекет!!!!!

1

:(

преди 9 години

Глобите трябва да са такива. Няма как да ме убедите, че вместо да си раздвижите задните части 300 метра е по-добре да паркирате на детската площадка до входа ви или да влезете в тревните площи и после да накаляте пътя. На Запад също има проблем с местата за паркиране, глобите са по-големи и всички спазват реда. НАУЧЕТЕ СЕ И ВИЕ !Искате да ви е хубаво и подредено, но се държите като орда хуни. Ами няма как да сте.