178

Анонимен

преди 9 години

*** ти си *** ***

177

Анонимен

преди 9 години

Русия имала проблеми с числеността си на армията!? Боже, колко трябва да си откаченq че да пишеш такива щуротии!? А колкото до амнистията, тя е по повод на 70-годишнината и е като традиция за големи дати. Още повече, че е само за леки престъпления, болни и инвалиди. А че в укросомалията НЯМА РУСКИ ВОЙСКИ, ГО ПРИЗНАХА ВСИЧКИ НА ЗАПАД. Е, без краварите де, ама за тези откачалки е НАПЪЛНО НОРМАЛНО АБСОЛЮТНИТЕ ЛЪЖИ!!!!

176

Анонимен

преди 9 години

Да живее Путин. Украйна винаги е била руска територия и винаги ще бъде.

175

Шаран -БГ

преди 9 години

Джафкайте се, единдруг колкото си искате! Тя тази статия за това е написана! И спете сп окойно всички заедно ще го отнесем! Народът е казал: " Атовете се ритат магаретата страдат"

174

Анонимен

преди 9 години

***, колко ти платиха?

173

Анонимен

преди 9 години

И Животински е подготвил офанзива. Цяла северна Америка е обкръжена от руски атомни подводници. Чрез планирани подводни взривове за 2 часа САЩ остават под водата. Офанзиви колкото щеш.

172

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа,има хора които пият кафе в Елинско но има много хора които и в БГ не могат да си го позволят !

171

Възмутен

преди 9 години

Ей, нашите *** не престават да дрънкат измислици и даже не се изчервяват. Днес френското разузнаване открито заявява, че никакво нападение на Русия НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА! За да има такова трябва да се активизират командни центрове, болници и т.н. НИЩО ПОДОБНО НЯМА И НЕ Е ИМАЛО. НАРПОТИВ, ВСИЧКО ТОВА ВЪРШАТ нато-нациките! И няма защо да ме триете, ТОВА ГО КАЗВАТ ФРАНЦУЗИТЕ, НЕ АЗ. И СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ ЛЪЖИТЕ НА краварите. А колкото до снимката, вижда се че е укропски по двете бели линии.

170

iwan.iwanow

преди 9 години

До офТвоята ако е била и сега палава си личи по речника ти! И почети малко история на България и изобщо малко се просвети! Или и ти си от триполовите същества! Жал ми е че има такива същества по нашата заемя и се убеждавам, че нашите политици затъпиха Българина! Отивай да мяташ гюбеци на чалга ритми и не се опитвай да обиждаш хората които умеят да мислят!

169

Христо

преди 9 години

"Вашингтон таймс": Русия готви пролетна офанзива в Украйна" Риа Новости": Чрез Украйна Нато готви пролетна офанзива срещу Русия.

168

Анонимен

преди 9 години

До Василев: Василев, ти и *** не сте желани в България. С това *** на подметки, сигурно си спечелил право на пиндоска виза. Така че какво толкова се пениш, ами не се заселиш отвъд океана и да мирсясаш най-накрая

167

украинец

преди 9 години

Адолф : Национал-социалисти! Тук аз бях задължен, с пълно съзнаване на своята отговорност, да изявя своята позиция, като отговорен лидер, не само на Германия, но и като представител на европейската култура и цивилизация. Последствието на всичко това бе, повишаване активността на Съветска Русия, насочена против Германия, и веднага, конкретно, започнаха нови опити за подриване на Румънската държава, и опити, чрез пропаганда, да се отстрани българската монархия.

166

Анонимен

преди 9 години

Волен тогава ще излезе прав ако пак почне войната в Украина.

165

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖА : Поне сме хора. Доколкото ми е известно при хората има два пола.. Третият пол го измислиха на Запад

164

украинец

преди 9 години

Адолф : 3). Третата точка на ***: Готова ли е Германия да се съгласи, че съветска Русия може да даде гаранции на България, във вид на изпратени там свои войски, във връзка с което, той *** е готов да увери Германия, че Кремъл няма да сваля царя на България?Моя отговор: България е суверенна държава. И аз нямам информация, че България някога е искала гаранции от Съветска Русия, подобно тези, които Ромъния поиска от Германия. Още повече, аз не съм готов да отговоря на този въпрос, без консултации с моите съюзници.

163

оф

преди 9 години

русофил == хуесос...

162

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

Адолф : "В същото време, когато нашите войници, от 5 май 1940 , унищожаваха англо-френските сили на запад, концентрацията на съветските войски и техните маневри на нашата източна граница, приемаха все повече и повече заплашителни размери.Затова, в интерес на Германия, аз от август 1940 г. вече не можех да позволя на нашите източни провинции да остават незащитени, предвид безпрецедентното нарастване броя на болшевишките дивизии.

161

щом леля Елка пише..

преди 9 години

Значи е продиктувано от хамериканската амбасада!Обръщате написаното на 180 градуса и уцелвате истината.

160

украинец

преди 9 години

Адолф 1941 : "В съответствие със заявлението на съветския министър на външните работи ***, а после и на министър-председателя, направено лично, по същото време, пролетта на 1940 г., Съветският Съюз вече имаше 22 дивизии само в Прибалтика. И в същото време, когато самото съветско правителство винаги твърдеше, че войските им уж били въведени по молба на местното население на Прибалтика, целта на нейното продължаващо присъствие беше да демонстрира силата си на Германия. "

159

украинец

преди 9 години

Нищо ново под слънцето-вижте какво казва Адолф :Във времето, когато пролетта на 1940 г. Германия, в съответствие с т.н. Пакт за Ненападение, оттегли своите войски от източната граница, и всъщност по-голямата част от източната граница беше напълно очистена от германски войски, веднага започна концентрация на Руски войски на западната им граница, което вече можеше да се разглежда като целенасочена заплаха за Германия.