95

Анонимен

преди 9 години

И за какво ни са тука, малко ли ръждива скрап имаме, че си докарват *** тук? Ако искате да са полезни с нещо вържете им по едно гребло и ги пускайте да орат нивите.

94

Анонимен

преди 9 години

US брониранитe машини Strykers кацнаха в Бургас350 американски военни ще се включат в учения на Ново село---Тоест, още една тълпа американски натрапници ни се тропнаха да ги хрантутим тук и да ни създават проблеми.Нали си спомняте, че понеже уж сме ползвали заедно базата, ние плащаме, а те ядат и ползват?И каква ни е ползата от тези нахалници тука? Ами просто един ден ще ни вкарат във война, а те ще си изнесат задниците зад океана, докато на главите ни падат бомби и ракети.Да се махат!

93

Анонимен

преди 9 години

Американците са смешни с тез играчки от старо желязо , ако не е предателското соросоидно правителство тези американци не ще оцелят 2-3 дни в България.. Тръгнали да впечатляват Европа със 120 бронирани машини , Европа е виждала хиляди танкове .. В битката за Прага например са участвали 3000 танка и 2000 самолета от двете страни и 30 хиляди оръдия..

92

Анонимен

преди 9 години

Санкциите срещу Русия са подготовка за война. Линията с натовски членове от Балтика до Румъния България и Турция прилича на плана Барбароса.

91

жуков

преди 9 години

Повтаря се 1941г. тогава преди нападението на Хитлер над СССР в България пристигаха немски танкове бронирани машини разширяваха се летищата. Освен това немските войници бяха разквартирувани по къщите особено в селата. Знаете какво се случи след това? Знамето на СССР се вееше над райхстага. Но някой сребро и военолюбци са забравили урока на историята. Който вади нож от нож умира.

90

Анонимен

преди 9 години

Вече от 2 часа има насочена руска ракетна установка към Бургас

89

Членска карта №7

преди 9 години

До Путинофилската сганЩе има и такива протести!Но до колко ще бъдат отразени в медиите, ще решава Краварското посолство. Например в Чехия написаха специален закон за да минат краварските колони. Замерянето със зарзават на краварска колона се брои за престъпление!

88

Членска карта №7

преди 9 години

До КитаецАма повече от латиносите в САЩ ли сте!???

87

Анонимен

преди 9 години

САЩ окупираха и Българи. Очаквайте в скоро време и Шеврон да кацне.

86

don

преди 9 години

Американците пристигат с оръжие повече от българската армия в моментаТова ако не е вече американска окупация здраве му кажиСега се казва воени ученияи нови термен загинали от приятелски огънКакво демокрация какви пет лева С русия ни дели само черно морепрезидента и политиците ни са напълно изкуфели

85

Членска карта №7

преди 9 години

До БоецРазликата е, че сега започват целогодишни учения, което означава постоянно американско присъствие... По примера на корабите в Черно море.

84

Анонимен

преди 9 години

Приличат на циркови атракции.

83

ДЕБЕЛ НЕГЪР

преди 9 години

както съм изморен, потен и жаден как добре ще ми дойде отмор в някое хотелче на морето и малко "релакс" масаж. Казват, че българките били хубави и евтини

82

citizen

преди 9 години

Много искам такива като членската карта да ги мобилизират в руската армия. Лично ще ти пращам памперси.

81

Боец

преди 9 години

За сведение на незнаещите - полигонът Ново село край Сливен се използва от години от чужди армии,така,че просто не плашете хората! Не ни казвате нищо ново! Защо преди не вдигахте врява,а точно сега?!

80

Членска карта №7

преди 9 години

До ДончоТова е така, щото все още не сте се почувствали застрашени, понеже държите политическия елит. Само стой и гледай какво демократизиране ще падне, ако се появи шанс до властта да се докопа човек, който не носи компас с посока Краварското посолство!

79

СЪН В ЛЯТНА НОЩ

преди 9 години

Сънуват КРАВАРИТЕ. Щели да подчинят РУСИЯ. Да бе това си го мислеха и НАПОЛЕОН и ХИТЛЕР и ИНГИЛИЗИТЕ. Ама е време да се СЪБУДЯТ и да извадят ръката от контакта. Докато се дръвчат на РУСИЯ, КИТАЙ отзад вече им го завира като направи ЮАНА - световна валута и изкупува по цял свят активи

78

Анонимен

преди 9 години

САЩ окупираха ЕС. Много са дяволи...

77

Членска карта №7

преди 9 години

До citizenБунако, да не искаш да го строят 10 години... Откриването е това лято, ако не се лъжа!

76

Дончо

преди 9 години

Самият факт, че никой не пречи на русофилчетата да си пеят простотиите където сварят показва, че НЕ сме окопирана страна, въпреки американската военна техника. Питайте дядовците и бабите си 1944 г. като идват руските военни, какво са правили с т. нар. инакомислещи!