136

бг

преди 9 години

Русия не е анексирала Флорида.

135

Анонимен

преди 9 години

Световно известният американски писал Гор Видал за азиатците.Имаме приток на азиатци и оказа се, че много от тях са математически гении, до такава степен, че "Харвард" е поставил ограничение за азиатци по математика и физика. Понеже никой друг не може да се запише в тези специалности, тъй като азиатците печелят всички приемни изпити.

134

Анонимен

преди 9 години

Крадецът вика"дръжте крадеца".Най-мразим двойните стандарти на този ЕС.Или с други думи чуждото *** мирише на ***,а моето на рози.Истината е,че всички *** миришат на лошо,независими дали са изсрани от последния клошар,или от Анджелина Джоли примерно.

133

Анонимен

преди 9 години

Аудиторията на RT надвишава 700 млн. души в повече от 100 страни, като във Великобритания е гледана от над 2,5 млн. души и рейтингът на телевизията надвишава този на американската Fox News и други. Хората искат да чуят и друго мнение на световните новини, не само еврейските американски медии.

132

аман от мошеници

преди 9 години

Брат, със заклетите Крадци е така! Ти го хващаш с ръка в портфейла на жертвата а той вика Аз не съм виновен!

131

ответ

преди 9 години

Търговското ни салдо с Русия 5 млрд в полза на Русия. Ако някой ни ограбва - това е Русия.-***, а какво е търговското ни салдо с Германия, САЩ и т.н? Изобщо не си в час. Винаги е било в полза на запада.

130

позор

преди 9 години

Американците ни ограбват чрез американския ТЕЦ, ограбиха ни като забраниха на ЕС да изгради Южен поток, ограбват ни като наложиха санкции, от които губим милиарди годишно, бамбардираха и сринаха София и избиха хиляди хора! Как няма да ги ненавиждаме тия престъпници! Никаква пропаганда не може да превърне престъпници в демократи.

129

КК

преди 9 години

До Анонимен 293А вие откъде сте толкова сигурен, че изкривяват фактите? Били сте там? Видели сте със собствените си очи? Станали сте свидетел на събитията? В днешно време е много трудно да се прецени къде е истината.

128

ха ха ха

преди 9 години

това татаромонголско княжество край москва река--Това за татаромонголите край Москва река кога го разбра - след като разговаря със зелените мишки или преди марсианците да те водят на Марс на разходка?

127

КК

преди 9 години

И се започна една широкомащабна медийна война..... и едно източване на пари в нищото....Що не вземете да ги разпуснете тия дето седят и мислят в Брюксел... толкова пари ще икономисате... дайте ги за образование, за откриване на работни места в индустрията, ако искате в градини и паркове ги налейте, а то само за седене по пейките на Европейския парламент и измисляне на глупости ги пръскате сега! Писна ми оттия щуротии!

126

333

преди 9 години

Русофоби, колко сте жалки, като нямате доводи обиждате Путин и руснаците с непристойни думи. ЕС до сега не само не даваше никаква информация, но си и мълчеше, че фашистите са под носа й. Нали видяхте Коломойски какъв *** е , неговото държане не е манипулация , а агитация за агресия. Е, нека си го държат , но хората скоро ще проумеят кой кой е и в самата Украйна. Европейските ценности са вече религия за *** така смята Кончаловски

125

като един

преди 9 години

Империята на Злото отново ще бъде срината, но този път грешки няма да има!--Правилно, нека целият български народ и Европа да се изправим срещу окупатора Фашингон и лъжливата му пропаганда!

124

Да

преди 9 години

В лексиката на другия селски комунист. Футболиста от село Банкя ! най-великия вожд :)

123

Анонимен

преди 9 години

До ..........Прав сте, само да попитам в чия лексика у нас гъмжи от "АЗ давам пенсии", "АЗ ви правя пътищата", "АЗ","АЗ","АЗ", ..............Мерси за отговора, предварително.

122

..........

преди 9 години

СВЕТЛАНА ШАРАНКОВА. АМАН ОТ ТАТЯНИ , СВЕТЛАНИ , НАТАШИ И ПРОЧИЕ РУСКА ГЛАДНА НАПАСТ!

121

Анонимен

преди 9 години

Империята на Злото отново ще бъде срината, но този път грешки няма да има!

120

аС

преди 9 години

Да попитам какво стана с малоазийския самолет, че той , също беше част от руската дезинформация ?! Апропо ! Да отбележа видео клип с руска пропаганда, в който се казват три неща за системата Бук : 1. При изстрелване , в радиус няколко км. се наблюдава голямо огнено кълбо. 2. Чува се оглушителен грохот. И трето, но съвсем не маловажно ! 10мин. в атмосферата остава димен стълб от изгорели газове, очертаващ траекторията на ракетата !!!Нищо такова не е било наблюдавано

119

Анонимен

преди 9 години

Голяма събери чарк войска се струпва около Русия...Жалка работа...То и Русия да иска да бъде агресор не може от тези еврогейтаци а.к.а. миротворци да мръдне на никъде.Да има начин и пред Кремъл ще спретнат една натовска база тези наглеци...Но тъй като ще им оскубят перушината им остава само да вият от злоба около границите...

118

грубиян

преди 9 години

При западняците винаги е така, целесъобразността има предимство пред принципите на демокрацията. До днес си лъжеха свенливо, сега вече имат сертификат за официални лъжци. Ще потекат едни грантове...

117

ААААААААААА

преди 9 години

ХОДИ СИ ПИШИ ЛОЗУНГИТЕ В РУСИЯ ПИЯНДУРНИК !!!!!!!!!!!