168

КОЛИО ДО КОШМАР

преди 9 години

ГЬОБЕС ОТИВА ПРИ ХИТЛЕР И КАЗВА МАЙН ФЮРЕР СЬНУВАХ КОШМАР РУСИЯ И УКРАЙНА ВОДЯТ ВОИНА ГЕРМАНИЯ ГИ УМИРОТВОРЯВА.

167

БТА-2 независимо

преди 9 години

БТА-2 е упълномощено да заяви.....Гнусната пропаганда тиражирана от БТА списвана във мазето на Хамериканското посолство под вещото ръководство на агент сТРАНДЖА е поредната дезинформация.РУСИЯ СЪС ПУТИН ВЕЧЕ Е ФАКТОР СЪС КОЙТО ЦИОНСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ !!!!

166

Кошмар 2015

преди 9 години

Германски министър: В Украйна е катастрофаСитуацията изисква спешни решения, каза Франк Валтер Щайнмайер!А Яценюк продължава да строи концлагери за Киевчани!

165

КОЛИО ДО СТРАНДЖАТА

преди 9 години

МАКДАХАН ЛИ Е СТРАНДЖА ЛИ Е НЕ ЗНАМ НО Е ПО ИСТИСКИ БЪЛГАРИН ОТ ТЕБ.НЕГОВИЯ ГРОБ ГО ПОЧИТАТ В БАТАК И ДНЕС МАКАР КОСТИТЕ ВЕЧЕ ДА СА МУ В САЩ А ТВОЯ ЩЕ ГО ПРИПИКАВАТ НА ФЪНДЪКОВА КУЧЕТАТА ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СИ ПРАЗНА ШОПСКА КРАТУНА.ДАМЕ ИЗВИНЯТ ИСТИНСКИТЕ ШОПИ

164

Смях

преди 9 години

До 331 не смях, а гнусния СТРАНДЖАДнес не заработи шекелите ***, постарай се повече !!!!! Ако Сорос продължава да плаща на *** като теб скоро ще се превърне във най мразената личност във България след мавъра Костоf... И ще спре да плаща на болните *** начело със извратеняка АСАН ГЕНОВ и СТРАНДЖАТА :))))))

163

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Постите ли, постите ли рубладжии... - така ще бъде отсега нататък - целогодишно... - затова не можете да заспите от глад... - сънувате ли мандраджийски кашкавал...

162

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

До АнонименАааа мяркал съм го, но не го чета. Но любимата ми варшавска бройка е Василев с неговите агенти от ЦРУ. Е няма такъв *** честно хахахаах:))))!

161

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До КОЛИО ДО СТРАНДЖАТАКазва се Макгахан бе ***... - ти "Ломоносов" ли си завършил...

160

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

БЕ КАКВО ИЗОБЩО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ДОКАЗАНИ ПСИХАРИ КАТО ВАСИЛЕВ И СТРАНДЖАТА. НЕКА СИ ГОВОРЯТ ДЕЦАТА. ЛОШО НЕМА ;)))))

159

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

ДА, КАТО ЧЕТА ТАКИВА СТАТИИ И МИ Е ЯСНО КАКВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО! ГРЪМНАХА КОЦКАРА НЕМЦОВ, НЕКЪВ СКАПАН ХАМЕРИКАНСКИ ВЕСТНИК ОБЯВИ ЧЕ ДО 10 ГОДИНИ РУСИЯ СЕ РАЗПАДНЕ. СЕГА ПАК ПУТИН, ПАК АЛА БАЛА! ХАХАХА ЩО НЯКОИ ДЪРЖАВИ, ТАЙНИ СЛУЖБИ И К0НСПИРАТИВНИ КРЪГОВЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА СМАЧКАТ РУСИЯ? ИСКА ИМ СЕ АМА ПРАКТИКАТА ДОСЕГА КРАСНОРЕЧИВО ГОВОРИ ЧЕ......

158

Психиатър

преди 9 години

СТРАНДЖА пий хаповете...... Ако не искаш отново да ни станеш пациент. Знам че е потискащо да пишеш от мазето на Хамериканското посолство, и затова горещо ти препоръчвам предписаните лекарства. п.пНе всеки луд е болен.... Но всеки докоснат от Хамериканската мечта е като СТРАНДЖАТА :)

157

КОЛИО ДО СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ЕИ СТРАННДЖА ПО БАИ ТОШОВО ВРЕМИ ЗАСЕЛВАХА В СТАНДЖА САХАР ДАВАХА КЪЩИ КИНТИ НО АЗ АКО БЯХ НА МИРЧО СПААСОВ НА МЯСТОТО ЩЯХ ДА ТИ УСИГОРЯ МЯСТО В БЕЛЕНЕ СКРАВНА ЛОВЕЧ.ТТАМ ДО ПРИЛИПИТЕ НА СЛАИ И ХИТЛЕРОВЕТЕ ЦИСТЕРНИЗНАМ ЧЕ НЕ СХВАЩАШ И ПОЛОВИНАТА ОТ НАПИСАНОТО НО ТО АМЕРИКАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ПОВЪРХНОСНО КАКТО КАЗВА МАК ДАХАН НЕ УСПЯЛ ЧОВЕКА ДА ПРЕВЕДЕ ДУМАТА ЧИТАЛИЩЕ НА ХАМЕРИКАНСКИ

156

не смях, а гнус

преди 9 години

До СмяхИ с какво се противопостави? С убииства на невинни хора, откровен сатанизъм с врачки, екстрасенси, антиХристиянство базирано на национализъм и алкохолизъм...

155

пееески

преди 9 години

Аз съм в Катар.Старата си къща преместих с ТИР.Ханъмки -бол.Пари от КТБ -бол.Бисеров ми е съсед,а Доган с Боко и *** ще ми **" едноокия ***Бол,бол,бол ми е за Вас.Аз данъци не плащам,но ханъмки българки ще фраскам.Тук в Катар-музика надувам и КТБ КЮЧЕК танцувам.Бол,бол,бол ми е за Вас. Хидроинж. ще ставам аз,като Доганя ще крада за в час.

154

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

И така напролет да очакваме... - руска пролет... - прасшчай таварисшч *** - Хага те очаква...

153

Илко

преди 9 години

До 309 от ВарнаПитай Немцов , дали не е така. Затуй твоите господари го гръмнаха!

152

роза

преди 9 години

Днес във всички църкви бе произнесена молитва Анатема. Тя е за всички осъзнати и неосъзнати сатанисти.Няма,как да подкрепяш евро-гейските ценности и да казваш,че си християнин.Няма,как да си дружка с Доган,Пеевски и Бисеров и да се пъчиш,че си щял да върнеш иконата в парламента.Комунизмът в БГ нанесе по-малко вреди,от колкото демокрацията днес.

151

Мдааа

преди 9 години

Този човек нещо не е добре с главата,говори някак наизустено и нереално все едно е нямал време да си наизусти репликите,също отговаря много плахо с гръмки фрази които нямат общо с реалността в Русия,бас ловя ,че му плащат извънредно от САЩ НПО или от силово-икономическа групировка в БГ зависима от властта за да злепоставя руснаците!

150

Анонимен

преди 9 години

Ами, че то си ескалира. Защо скоро? Тоя народ не е толкова неосъзнат.

149

Срам

преди 9 години

Откачен диктатор прати на смърт рускоговорящи хора, за да не си плаща заемите и да не дава пари за транзит на газ и си купи яхта за един милиярд долара, а вие го защитавате. Търговия, хай-тек разработки, а не война...Но всеки работил с руснаци на путин знае, че пияните им криворазбрани национални пропаганди са им промили закрепостените мозъци.