80

Анонимен

преди 9 години

някъв фен по-долу яко кълне на майка мъдоратора! Хааа ха ха

79

Анонимен

преди 9 години

"имал", "бил обещал", "да оповести доказателства" за руската армия. Еххх пак не им провървя на укрофашистите и краварите.

78

Румбо

преди 9 години

Въртят,сучат около Немцов и накрая кое се оказва най-важното-че имал доказателства за руска намеса в Украйна и щял да ги покаже!С убийството му се дава тежест на тези твърдения.Това ако не е чиста проба американски слугинаж,здраве му кажи!А с руската намеса нещата са ясни-Русия подпомага опълченците точно така,както Западът помага на Киев-с хора,материално снабдяване и храни.Редовна руска армия в Украйна няма и няма да има,колкото и да им се иска на САЩ!Просто поредната атака срещу Русия си върв

77

Хм..

преди 9 години

Немцов имал доказателства за руската армия в Украйна----------------------Ами да извадят документи, бре! Иначе това ми прилича на фалш, слух, внушение от некоя психоза!

76

Анонимен

преди 9 години

Нaдявaм се през 3 св. войнa нaй после дa се освободим от *** дa зaживеем свободно.

75

Анонимен

преди 9 години

Немцов е предавал руснаците и си е получил заслуженото. Заради предателство е бил обесен и Левски от турците.

74

Анонимен

преди 9 години

И разбира се, чакал е да го убият сега, вместо да ги покаже преди година.

73

мaорa

преди 9 години

Aз имaм докaзaтелствa че обaмa е женa a женa му е мъж. Имaм снимков мaтериaл и съм говорил с едни хорa нa пaзaрa в Сейнт Луис. Сто процентa. Имaм и рентгенови снимки.

72

:)

преди 9 години

Не само това, имал е доказателства, че Путин е извънземен вампир :) :) :)

71

Анонимен

преди 9 години

Овпутена страна,овпутен народ,дано утре покажат огледалния си облик.Различен от насаждания страх............Предполагам говориш за себе си и твоята страна преди всичко-защото написаното по горе сочи единствено към една бедна,мизерна страна,в която народа отдавна се е предал и политиците му правят в негов ущърб каквото им хрумне-България.

70

свободен

преди 9 години

Точно нa Петрошенко ще вярвaме хaхaххс. Брей тия крaвaри нaистинa сa в много тежко положение щом прибягвaт до тaкивa убийствa и тaкивa смешни "докaзaтелствa". Със сaнкции не стaнa, с войнa пък ше нaпълнят гaщите. Остaвa с долни провокaцийки с ценaтa естествено нa много смърт. Aнтихристa се е вселил в aнгшосaксонскaтa пaплaч.

69

Анонимен

преди 9 години

по-голяма лъжа от заглавите не съм срещалтя говорителката на държавния департамент се имъкна с фразата че данните били от киевдето шефа на генщаба опроверга за руската армия ама тука надуват и то в заглавието - не е случайно налипреди 2 седмици генерал от бундесвера по германска телевизиия каза че ако има руска армия в донбас всичко се решава за 48 часа а за киев им трябват не повече от 5 денаама кой да ти го каже по българската телевизия

68

Анонимен

преди 9 години

бензиностанция с ужас очакват нефт до 30 долара за барел:)))

67

БГ

преди 9 години

ЩОМ Е ИМАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЗНАЧИ ЧЕ Е АГЕНТ НА ЧУЖДОТО РАЗУЗНАВАНЕ И Е СЪБИРАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА,УСЕТИЛИ ГО. ИЛИ Е ГРЪМНАТ ОТ СВОИ ДА ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ДРУГИ СА ГО ГРЪМНАЛИ С ЦЕЛ НЯКОИ ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА ПРОИЗЛЯЗАТ ОТ ТОВА УБИЙСТВО.НИТО Е ПЪРВИЯТ,НИТО ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ.ТАКА БЕШЕ В ЮГОСЛАВИЯ,СЪРБИЯ И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПЛАНА.ПРИ НАС НЕ СТАНА ЗАЩОТО БЪРЗО СИ СЪБУХМЕ ГАЩИТЕ.СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ЧОВЕКА,ПРОСТО Е ПОПАДНАЛ В ПЛАНА НА НЯКОГО,НА КОГО ЛИ,ВСЕКИ Е ДОСТАТЪЧНО УМЕН ЗА ДА РАЗБЕРЕ,ЗАЩО СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ

66

Анонимен

преди 9 години

Прием на банков кредит, купуват шикозен панталон! С такъв интерес към тях и да остане

65

Анонимен

преди 9 години

Иван Пушкаров -комонистите оставиха 60 милиона от държявният резерв!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация, никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович,501 бог да го прости,И Иван Костов бяха наистина гениялни злодеи . Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Стотици детски градини, болници, училища останаха на студено.

64

ха ха ха

преди 9 години

Мноо ме кефите чичо Самовите соросоидчета !Избили сте пяна и от входа и от изхода!А хубава вечер и мерси за забавлението!:)

63

Анонимен

преди 9 години

В Русия нещата са непредвидими, събията стават изведнъж и стихийно. Комунизмът може да си отиде така както е дошъл.

62

Анонимен

преди 9 години

*** напусне България сама, отида на работа на своята земя

61

до 88

преди 9 години

Тъмни,много тъмни и буреносни облаци са надвиснали над Бензиностанцията..една Светкавицаможе да удари и да отнесе всичко в Небитието!Бегайте от там докато е време,или оправетеръководството !.......Тия там са руснаци,не българи!Тия там не избягаха от Ленинград и Сталинград,стояха мъжки докрая и накрая влязоха в Берлин!Дано историята не се повтори пак,че както изглежда работата върви натам!